Τατιάνα Στεφανίδου: Πρωινός καφές με μπικίνι και οι φανς παραμιλούν - «Ούτε τριαντάρα τέτοιο κορμί»

02.08.2023
Τατιάνα Στεφανίδου: Πρωινός καφές με μπικίνι και οι φανς παραμιλούν - «Ούτε τριαντάρα τέτοιο κορμί»
Όπως κα΄θε χρόνο η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευγγελάτο κάνουν τις διακοπές τους με σκάφος στο Ιόνιο από όπου και γεμίζουν όμορφες εικόνες τα social media.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ένα από τα πιο ζηλευτά σώματα στην εγχώρια σόουμπιζ (και όχι μόνο, εδώ που τα λέμε) και φροντίζει κάθε καλοκαίρι να χαρίζει στους followers της εικόνες που τους αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Το 2019 έκανε ένα άλμα στο κενό που εντυπωσίασε, ενώ το 2020 ικανοποίησε «αίτημα» για βουτιά με το κεφάλι. Φέτος, απλά ξύπνησε το πρωί, φόρεσε το μπικίνι της, πήρε το καφεδάκι της και κατέβηκε στο ντεκ ΄οπου και κάποιος τη μαγνητοσκοπούσε. Την καλημέρα της στην κάμερα είπε η 53χρονη δημοσιογράφος και στα σχόλια οι followers δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους. Και δικαίως βέβαια! «Ούτε τριαντάρα τέτοιο κορμί», γράφει ένας φαν και, πράγματι, έτσι είναι!

{https://www.instagram.com/p/Cvbz-_Hrn-D/}

Λίγες ώρες νωρίτερα, από τον πανέμορφο Καστό Λευκάδας, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες, η «Τάτι» είχε μοιραστεί μια εικόνα της πρώτης (γιατί θα έχουμε και δεύτερη) αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

{https://www.instagram.com/p/CvaWVIHpWQK/}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.08.2023 - 12:25