Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Αυγούστου

01.08.2023
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Αυγούστου
Ο Αύγουστος είναι γεμάτος με έντονες κοσμικές μετατοπίσεις και η έναρξη του είναι η πρώτη από τις δύο πανσελήνους αυτόν τον μήνα (ναι, έχει δύο πανσελήνους). Την 1η Αυγούστου, η Πανσέληνος του Οξύρρυγχου ανατέλλει στον επαναστατικό Υδροχόο και το ζώδιο του αέρα έχει να κάνει με το να αγκαλιάζει τις εκκεντρικότητες μας και να έχει το θάρρος να υπερασπιστεί αυτά που πιστεύουμε.

Αλλά όταν πρόκειται για τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο της 1ης Αυγούστου, υπάρχει πρόσθετη πίεση για να παραβιάσουν ορισμένους κανόνες καθώς μαθαίνουν πώς να προβάλλονται καλύτερα για τον εαυτό τους.

Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Ταύρος

Η πίεση να εμφανιστείς ως ο καλύτερος εαυτός σου είναι εδώ και αυτή η πανσέληνος βοηθά την κατάσταση. Αλλά απόφυγε την εξάντληση ή το μελλοντικό παραπάτημα αυτή τη στιγμή και στηρίξου στις δυνάμεις σου. Ο Ταύρος θα νιώσει την επιθυμία να επιδείξει τα ταλέντα του, να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο και να αναζητήσει αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά του. Προσοχή όμως. Οι αποφάσεις που βασίζονται στο εγώ μπορούν να εκτροχιάσουν εντελώς τις ελπίδες του Ταύρου για ένα νικηφόρο σερί αυτή τη στιγμή.

Λέων

Το να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να είναι δύσκολο κάτω από αυτήν την πανσέληνο, Λέοντα. Αυτή είναι μια στιγμή για να αξιολογήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου και να αποδεχτείς αυτές που έχουν τελειώσει. Ο Λέων μπορεί να το βιώσει κάτι περισσότερο ως μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Οι σχέσεις μπορεί να αρχίσουν να θερμαίνονται αυτή τη στιγμή, αλλά θα πρέπει να δώσεις προσοχή και στο ποιος εμφανίζεται και σε εκτιμά.

Ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου και θα επηρεάσει και το δικό σου

Υδροχόος

Κάνεις πολύ αυτοκριτική, Υδροχόε; Η αντιμετώπιση των συναισθημάτων σου μπορεί να είναι απειλητική, αλλά η πανσέληνος σου ζητά να εξοικειωθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και τις βαθιές ανάγκες και επιθυμίες σου. Αυτό το φεγγάρι θα είναι μια μεταμορφωτική αλλά άβολη στιγμή για τους Υδροχόους, καθώς μαθαίνουν τη σημασία του να είναι πιο ειλικρινείς και ευάλωτοι. Προετοιμάσου τώρα για να μπορείς να εξυπηρετήσεις καλύτερα τους άλλους.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.08.2023 - 08:10