Ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου και θα επηρεάσει και το δικό σου

29.07.2023
Ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου και θα επηρεάσει και το δικό σου
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για τον πλανήτη Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου! Όχι μόνο γιατί ο Παρθένος είναι ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής, που σημαίνει ότι η ενέργειά του λειτουργεί πολύ καλά εδώ, αλλά ο Ερμής δοξάζεται επίσης στον Παρθένο, που σημαίνει ότι η ενέργειά του λειτουργεί καλύτερα εδώ!

Ο Ερμής, λοιπόν, εισέρχεται στην Παρθένο στις 28 Ιουλίου και θα μείνει εκεί μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Μια διέλευση που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να σκεφτείς πρακτικά, να εκφραστείς με λεπτομερή σαφήνεια και γενικά οργάνωση του εγκεφάλου σου.

Ο Ερμής καθοδηγεί τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Κυβερνά τις ιδέες μας, τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες και τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους. Επειδή ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο του μυαλού που επιβραβεύει την ακρίβεια και την πρακτικότητα, όταν ο Ερμής μπαίνει στον Παρθένο, σηματοδοτεί την έναρξη μιας απίστευτα παραγωγικής περιόδου για όλους!

Έρχεται ανάδρομη Αφροδίτη και θα επηρεάσει 4 ζώδια

Όταν συμβαίνει όταν ο Ερμής είναι στον Παρθένο

Η μετάβαση του Ερμή στον Παρθένο ξεκινά μια περίοδο που το μυαλό μας είναι αιχμηρό, η ομιλία μας γίνεται ακριβής και είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε με τους άλλους πιο αποτελεσματικά. Δεν μας ενδιαφέρει να επικαλύψουμε τα λόγια μας κάτω από αυτή τη διέλευση -- θέλουμε να περιορίσουμε την ακαταστασία και να φτάσουμε κατευθείαν στο θέμα.

Ο Παρθένος είναι πολύ ικανός στο να παίρνει πολλές πληροφορίες και να αφαιρεί ότι δεν είναι απαραίτητο. Έτσι, ενώ ο Ερμής κινείται μέσω του Παρθένου, η δύναμή μας να αναλύουμε πληροφορίες γίνεται πολύ πιο ισχυρή, κάτι που μας βοηθά να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας με τον πιο ξεκάθαρο δυνατό τρόπο.

Η παραγωγικότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του Ερμή στον Παρθένο. Αν και δεν είναι η πιο διασκεδαστική διέλευση, οι ευκαιρίες μας να κάνουμε πραγματική πρόοδο είναι τεράστιες. Αντί να κολλάμε σε μια παγίδα αδιέξοδων ιδεών ή σε συζητήσεις που φαίνονται να κάνουν κύκλους, εστιαζόμαστε σθεναρά σε λεπτομέρειες και χρήσιμες πληροφορίες, καθιστώντας αυτήν την περίοδο, ένα διάστημα μεγάλης προόδου.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχουμε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι ότι γινόμαστε υπερκριτικοί. Η διάκριση είναι καλό πράγμα, αλλά κατά τη διάρκεια του Ερμή στον Παρθένο μπορούμε να είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στην εύρεση ελαττωμάτων που προσβάλλουμε τους άλλους ή απογοητευόμαστε από τα δικά μας ελαττώματα. Το να τελειοποιούμε τον τρόπο που μιλάμε στους άλλους και να μεταφέρουμε τις απόψεις μας με διακριτικότητα, είναι το κλειδί με τον Ερμή σε αυτό το διακριτικό ζώδιο.

Είσαι σε σχέση εξ αποστάσεως; Τι λέει το ζώδιο σου για το μέλλον της (Α’ μέρος)

Ο Ερμής ανάδρομος στον Παρθένο

Επειδή ο Ερμής κυβερνά τον Παρθένο, ένας ανάδρομος μέσω αυτού του ζωδίου μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ενοχλητικός. Και αυτό θα συμβεί φέτος από τις 23 Αυγούστου έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Ο Παρθένος κυβερνά ότι έχει να κάνει με την καθημερινή σου ζωή, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας, της υγείας και της ρουτίνας σου. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος μέσω του Παρθένου, μπορεί να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και χαμένες προθεσμίες στη δουλειά ή να δυσκολευτείς με την επικοινωνία στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Θέματα υγείας μπορεί επίσης να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας -- ειδικά ζητήματα που είχες στο παρελθόν και τα οποία νόμιζες ότι είχαν επιλυθεί. Επειδή ο Ερμής και ο Παρθένος συνδέονται και οι δύο με πληροφορίες, μπορείς επίσης να περιμένεις πολλές παρεξηγήσεις με τα ραντεβού και τα συμβόλαια κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας και να αισθανθείς μια γενική έλλειψη σαφήνειας στη ζωή σου.

Αλλά μπορείς να μετατρέψεις αυτόν τον ανάδρομο Ερμή σε κάτι θετικό, επίσης! Ο ανάδρομος Ερμής στον Παρθένο είναι μια καλή στιγμή για να ξανασκεφτείς projects που άφησες πίσω. Η επιστροφή σε μια ρουτίνα άσκησης ή η αναβίωση μιας παλιάς ιδέας στη δουλειά θα μπορούσε να σε προετοιμάσει για πραγματική επιτυχία μόλις τελειώσει η ανάδρομη πορεία!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.07.2023 - 14:31