Γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή

23.07.2023
Γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή
Κανείς δεν είναι ασφαλής από το δράμα που φέρνει μαζί της η ανάδρομη Αφροδίτη. Αυτό συμβαίνει γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη που έφτασε στις 22 Ιουλίου στον εγκάρδιο Λέοντα, ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στην ερωτική μας ζωή. Και το θέμα είναι ότι θα παραμείνει ανάδρομη μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Πώς θα την αντιμετωπίσεις; Με την αξιοποίηση του θάρρους και της καρδιάς του ζωδίου της φωτιάς.

Οι ανάδρομοι αφορούν στην επανεκτίμηση και η Αφροδίτη μας προτρέπει να επανεξετάσουμε τις συνθήκες των σχέσεών μας. Επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα, μπορούμε να περιμένουμε ότι το εγώ μας θα εμφανίζεται πλήρως σε αυτήν την περίοδο καθώς αναλογιζόμαστε τις αξίες μας όσον αφορά στην αγάπη και τον ρομαντισμό.

Πώς, λοιπόν, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει την ερωτική σου ζωή;

Δεδομένου ότι ο Λέων συνδέεται με τον χώρο της καρδιάς μας και την αίσθηση του εαυτού μας, η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια διελκυστίνδα μεταξύ της επιθυμίας της καρδιάς μας και του εγωισμού μας. Είναι καιρός να αντιμετωπίσεις με γενναιότητα τις γκρίζες ζώνες των ρομαντικών σου δεσμών. Καθώς η ενέργεια του Λέοντα έχει να κάνει με το πώς εμφανιζόμαστε στον κόσμο, αυτή είναι η στιγμή σου να σκεφτείς το πώς υποστηρίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και πώς σε υποστηρίζουν επίσης.

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα, είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή στιγμή για να προσελκύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Εάν είσαι σε σχέση, χρησιμοποίησε αυτόν τον ανάδρομο πλανήτη για να σκεφτείς με ειλικρίνεια το πώς ο σύντροφός σου ενισχύει τη δημιουργικότητά σου ή εξαντλεί την ενέργειά σου. Όταν πρόκειται για την Αφροδίτη, αυτό σημαίνει, τελικά, μια αναθεώρηση των αξιών μας. Με βάση αυτό, τυχόν κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με το εάν ο σύντροφος σου συμβάλλει ή όχι στον σκοπό της καρδιάς σου, μπορεί να οριστικοποιήσουν μια παύση στη σχέση σας.

Έρχεται ανάδρομη Αφροδίτη και θα επηρεάσει 4 ζώδια

Εάν είσαι single, αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να αναθεωρήσεις τις αξίες που αναζητάς στους άλλους. Θέλεις έναν σύντροφο που να υποστηρίζει τα όνειρά σου; Έναν εραστή που δίνει προτεραιότητα στις συναισθηματικές σου ανάγκες; Ένα φλερτ που σου δίνει ελευθερία για να διασκεδάσεις;

Υπάρχει, όμως, ανάδρομος χωρίς να εμφανιστούν μερικοί πρώην; Οπότε να αναμένεις παλιές ιστορίες να ξαναβγούν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης. Αλλά αντί για ένα πράσινο φως για να ξαναβρεθείτε μαζί (γιατί για κάποιους μπορεί να είναι δελεαστικό), όλα είναι θέμα ενδοσκόπησης. Η ανάδρομη Αφροδίτη μας προτρέπει να εξετάσουμε εξονυχιστικά τις προηγούμενες και τις παρούσες σχέσεις μας για να αξιολογήσουμε τη δυναμική, τη γοητεία, τη θέρμη και την οικειότητα που υπάρχει με τους νυν ή υπήρχε με τους πρώην συντρόφους μας.

Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν σημαίνει πάντα χωρισμό. Τελικά, αυτή η πλανητική πορεία θέλει να επικεντρωθούμε στην προσωπική ανάπτυξη και να σκεφτούμε το πώς παίζει ρόλο η αγάπη σε αυτό. Αυτό δεν είναι εγωιστικό, είναι αυτό που θα χρησιμεύσει για να αυξήσει τη χαρά, τη διασκέδαση, την ευχαρίστηση και τη δημιουργικότητά σου. Κάνε ένα βήμα πίσω από τον ρομαντισμό για να επικεντρωθείς στα εσωτερικά σου πάθη.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.07.2023 - 00:32