Έρχεται ανάδρομη Αφροδίτη και θα επηρεάσει 4 ζώδια

22.07.2023
Έρχεται ανάδρομη Αφροδίτη και θα επηρεάσει 4 ζώδια
Ανάδρομη Αφροδίτη από τις 22 Ιουλίου. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Όταν μιλάμε για πλανήτες στην αστρολογία, η Αφροδίτη τα διαθέτει όλα. Αυτό είναι το πιο ρομαντικό και προσανατολισμένο στην ευχαρίστηση ουράνιο σώμα στον γενέθλιο χάρτη σου, αλλά ο αντίκτυπός του στη ζωή σου είναι πολύ βαθύτερος από αυτό. Άλλωστε, η Αφροδίτη είναι επίσης ο πλανήτης που κυβερνά τις αξίες σου και όσα θεωρείς σημαντικά στη ζωή. Εάν ανήκεις σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια που θα αισθανθούν περισσότερο την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα η οποία ξεκινά την πορεία της σήμερα (22/7/2023), τότε ετοιμάσου για μια περιπετειώδη βόλτα που θα κρατήσει για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Ο Άρης μπήκε στον Παρθένο και θα επηρεάσει το ζώδιο σου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Ταύρος

Εάν είσαι Ταύρος ή έχεις ωροσκόπο Ταύρο, αυτός ο επερχόμενος ανάδρομος έρχεται πολύ κοντά σου. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σε κυβερνά και όποτε συμβαίνει κάτι στον πλανήτη της αγάπης, αναπόφευκτα συμβαίνει και σε εσένα. Εάν νιώθεις ότι ολόκληρη η ζωή σου είναι ανάδρομη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν είναι περίεργο. Με βάση αυτό, αυτή η ανάδρομη πορεία ρίχνει φως στις άλυτες συγκρούσεις που παραμένουν στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ωθώντας σε να ενισχύσεις την επιθυμία να ανήκεις κάπου μέσω της αγάπης, της ειλικρίνειας και της ενασχόλησης με την προσωπική σου ζωή.

Λέων

Αν αυτό το καλοκαίρι είναι ήδη κουραστικό για εσένα, δεν είναι περίεργο. Αυτός ο ανάδρομος έχει το όνομά σου γραμμένο παντού, και αν είσαι Λέων ή έχεις ωροσκόπο Λέοντα, είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις σύγχυση γύρω από την ταυτότητα και την αυτοπεποίθησή σου. Παρά τη γοητεία που σχετίζεται με το ζώδιό σου, έχεις την τάση να αφήνεις την απόρριψη να επηρεάσει αρνητικά την αίσθηση του εαυτού σου και να σκέφτεσαι υπερβολικά για το τι σκέφτονται όλοι για εσένα. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίσεις ορισμένα ζητήματα αυτοεκτίμησης που θολώνουν την κρίση σου και εμποδίζουν την ικανότητά σου να συνδεθείς με άλλους με υγιή και ουσιαστικό τρόπο.

Σκορπιός

Αισθάνεσαι προβληματισμένη για την καριέρα σου τον τελευταίο καιρό; Το πιθανότερο είναι ότι έχεις αμφισβητήσει το εάν βρίσκεσαι στον σωστό επαγγελματικό δρόμο και σκέφτεσαι υπερβολικά το επίπεδο δημοσιότητας που έχει λάβει η δουλειά σου. Εάν είσαι Σκορπιός ή έχεις ωροσκόπο Σκορπιό, η επερχόμενη ανάδρομη Αφροδίτη θα επαναπροσανατολίσει τις αξίες σου όσον αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους, την επαγγελματική σου θέση και την εικόνα που θέλεις να βλέπει ο κόσμος. Εάν έχεις αντιμετωπίσει αναποδιές στη δουλειά, αυτή η ανάδρομη πορεία θα είναι η ανατροπή που περιμένεις.

Το τοξικό χαρακτηριστικό που κάθε ζώδιο πρέπει να διορθώσει το 2023

Υδροχόος

Αν κάποιος πρόκειται να ζήσει την κλασική εμπειρία της ανάδρομης Αφροδίτης, είσαι εσύ—ειδικά αν έχεις ωροσκόπο Υδροχόο. Αυτός ο ανάδρομος πλανήτης είναι διάσημος για το ότι ρίχνει φως σε ζητήματα σχέσεων και αναζωπυρώνει συγκρούσεις που μπορεί να νόμιζες ότι έχουν ήδη συγχωρεθεί. Ενώ η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον έβδομο Οίκο των συντρόφων, συμμάχων, εχθρών και συζύγων, οι άνθρωποι στη ζωή σου είναι εξίσου αναμενόμενο να διαφωνήσουν μαζί σου όσο και εσύ μαζί τους. Αν και το ένστικτό σου είναι συχνά να αποφεύγεις μια κατάσταση όπου αισθάνεσαι ταραγμένη, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σε αναγκάσει να βρεις κοινό έδαφος και να συμβιβαστείς.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.07.2023 - 17:44