Το τοξικό χαρακτηριστικό που κάθε ζώδιο πρέπει να διορθώσει το 2023

19.01.2023
Το τοξικό χαρακτηριστικό που κάθε ζώδιο πρέπει να διορθώσει το 2023
Πάντα όταν ξεκινάει μια νέα χρονιά φτιάχουμε μια λίστα με πράγματα που θέλουμε να κάνουμε ή ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν. Στο πλαίσιο των resolutions, φέτος, όμως μήπως να δεις την ευκαιρία να απαλαγείς από τα τοξικά στοιχεία του χαρακτήρα σου που ενδεχομένως να σου δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου, είτε αισθηματικές είτε επαγγελματικές; Ιδού μια επισήμανση επί του θέματος που μπορεί να χρειάζεσαι.

Κριός

Γίνεσαι υπερβολικά αμυντική κάθε φορά που κάποιος σου κάνει παρατήρηση για κάτι που κάνεις λάθος. Πρέπει να μάθεις να αρχίζεις να αναλαμβάνεσαι την ευθύνη για τις πράξεις σου.

Ταύρος

Είσαι αδιάκριτη και κατασκοπεύεις τους συντρόφους σου για να βεβαιωθείς ότι δεν πρόκειται να σου ραγίσουν την καρδιά. Πρέπει να μάθεις πώς να εμπιστεύεσαι τους άλλους και να δέχεσαι αυτά που σου λένε.

Δίδυμοι

Είσαι άστατη και διαρκώς αθέτεις υποσχέσεις. Πρέπει να μάθεις πώς να τηρείς αυτό που λες ή να μην λες τίποτα απολύτως.

Καρκίνος

Δημιουργείς τύψεις στον κόσμο και τους κάνεις να νιώθουν άσχημα για σένα. Πρέπει να μάθεις πώς να δέχεσαι το όχι ως απάντηση χωρίς να δημιουργείς δραματικές καταστάσεις.

Λέων

Κλωτσάς και ουρλιάζεις όποτε δεν γίνεται το δικό σου. Πρέπει να μάθεις πώς να συμβιβάζεσαι με τους άλλους αντί να επιμένεις ότι γνωρίζεις καλύτερα από αυτούς.

Παρθένος

Κλείνεσαι και απομακρύνεσαι όταν κάποιος σε πληγώνει. Πρέπει να μάθεις πώς να επικοινωνείς καλύτερα αντί να απορρίπτεις τους άλλους με την πρώτη ευκαιρία.

Ζυγός

Κρίνεις τους άλλους με βάση τα ρούχα, τα υλικά και την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να περιμένεις μέχρι να γνωρίσεις πραγματικά κάποιον πριν σχηματίσεις γνώμη για αυτόν.

Σκορπιός

Είσαι κουτσομπόλα. Πρέπει να μάθεις πώς να σιωπάς για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις.

Τοξότης

Νιώθεις ότι είσαι καλύτερη από όλους. Πρέπει να μάθεις πώς να εκτιμάς τις διαφορές αντί να τις κρίνεις.

Αιγόκερως

Νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου γιατί πιστεύεις ότι όλοι οι άλλοι είναι χάλια. Πρέπει να μάθεις να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους αντί να περιμένεις το χειρότερο από αυτούς.

Υδροχόος

Παίρνεις περισσότερα από όσα δίνεις. Πρέπει να μάθεις πώς να είσαι εκεί για τους αγαπημένους σου με τον τρόπο που είναι πάντα εκεί για εσένα.

Ιχθείς

Πάντα θεωρείς τον εαυτό σου θύμα. Πρέπει να μάθεις να παραδέχεσαι πότε κάνεις λάθος, όταν έχεις κάνει λάθος.