Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε ερωτικό τρίγωνο

23.01.2023
Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε ερωτικό τρίγωνο
Ένα ερωτικό τρίγωνο μπορεί να είναι διασκεδαστικό να το παρακολουθείς σε μια κωμική ταινία ή σειρά, ωστόσο μπορεί να είναι μια περίπλοκη και χαώδης ιστορία στην πραγματική ζωή. Οι περισσότεροι άνθρωποι ελπίζουν ότι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους δράμα σχέσεων, αλλά μερικοί άνθρωποι μπορεί από τη φύση τους να βρεθούν σε αυτές τις καταστάσεις λόγω του ζωδίου τους. Υπάρχουν, λοιπόν, τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε ερωτικό τρίγωνο.

Δίδυμοι

Δεν είναι μυστικό ότι ο Δίδυμος έχει τη φήμη του «playboy» του ζωδιακού κύκλου. Η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής γι 'αυτόν, επομένως δεν είναι περίεργο που τον βλέπεις συχνά να κάνει σχέσεις με περισσότερα από ένα άτομα τη φορά. Αντιπροσωπεύεται από τους δίδυμους και είναι γνωστός για τη διπλή του φύση. Εξαιτίας αυτού, είναι πολύ εύκολο για αυτόν να αισθάνεται αληθινά ότι είναι ερωτευμένος με δύο άτομα ταυτόχρονα.

Επιπλέον, ο Δίδυμος πρέπει να διεγείρεται διαρκώς πνευματικά. Αν δεν το κάνει, τείνει να βαριέται. Αν βαρεθεί, είναι πιο πιθανό να αναζητήσει διέγερση αλλού.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αντιπροσωπεύονται από τη ζυγαριά, πράγμα που σημαίνει ότι ζυγίζουν πάντα τα πράγματα στο μυαλό τους. Εξαιτίας αυτού, τείνουν να είναι πολύ αναποφάσιστοι, κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει να παραπλανήσουν τους ανθρώπους ακόμα κι αν δεν το σκοπεύουν. Οι Ζυγοί κυβερνώνται επίσης από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, έτσι τους αρέσει να είναι ερωτευμένοι.

Θέλουν να είναι ρομαντικοί, οπότε θα είναι περισσότερο από χαρούμενοι που θα έχουν περισσότερους από έναν εραστές που προσπαθούν να κερδίσουν την αγάπη τους.

Υδροχόος

Ο αέρινος Υδροχόος μπορεί να βρεθεί στη μέση ενός ερωτικού τριγώνου για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι μπορεί να ανήκει στη συναισθηματικά μη διαθέσιμη πλευρά καθώς προτιμά «φίλους με προνόμια» χωρίς προσκολλήσεις. Εάν και δεν σχετίζεται εκ των προτέρων με τις προθέσεις του, μπορεί να έρθει σε μια κατάσταση όπου σχετίζεται με πολλά άτομα χωρίς να τον ενοχλεί.

Ο Υδροχόος απολαμβάνει, επίσης, αντισυμβατικούς συντρόφους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι πανσεξουαλικός και ανοιχτός στις σχέσεις.