Τα 4 ζώδια που τους αρέσει να κυνηγούν σε μια σχέση

24.01.2023
Τα 4 ζώδια που τους αρέσει να κυνηγούν σε μια σχέση
Στις σχέσεις υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνοι που τους αρέσει να περιμένουν και να αφήνουν τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά και εκείνοι που αγαπούν το κυνηγητό. Οι δεύτεροι πιστεύουν ότι πρέπει να ασχοληθούν μέχρι τέλους για να κερδίσουν την καρδιά του ατόμου που τους ενδιαφέρει. Δεν φοβούνται να σου ζητήσουν να βγείτε έξω κάθε Σαββατοκύριακο ή να κάνουν τα πάντα για να κάνουν κάτι ξεχωριστό για εσένα. Και αυτό γιατί κάνουν προφανείς τις προθέσεις τους. Εάν είσαι κάποια που το βρίσκει ρομαντικό να σε κυνηγούν, υπάρχουν τέσσερα ζώδια που είναι πιο πιθανό να το κάνουν.

Κριός

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, που είναι ο πλανήτης του πάθους και της επιθετικότητας. Είναι επίσης το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επομένως τείνει να βάζει τα θέλω και τις ανάγκες του πάνω από οτιδήποτε άλλο. Εξαιτίας αυτού, ο Κριός θα κάνει ότι χρειάζεται για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν σταματά στο όχι. Μόλις αποφασίσει ότι σε θέλει και υποκύψει γρήγορα στο πάθος, θα κάνει τα πάντα για να σε έχει. Ωστόσο, οι Κριοί είναι γνωστοί για το ότι πέφτουν με τα μούτρα γρήγορα σε μια σχέση και φεύγουν το ίδιο γρήγορα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι πολύ περίεργος από τη φύση του και τείνει να γοητεύεται από τους ανθρώπους σε σημείο που αφιερώνει όλη του την ενέργεια για να μάθει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει γι' αυτούς. Θα θέλει να μάθει τι σου αρέσει, τι αντιπαθείς και ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη νέα σειρά για την οποία μιλούν όλοι. Εάν είσαι η τρέχουσα «εμμονή» του, δεν θα έχει πρόβλημα να σου στείλει μηνύματα όλη μέρα ή να σε προσκαλεί για να βγείτε έξω.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γνωστός ότι είναι πιο συγκρατημένος και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανοιχτεί. Ωστόσο, μόλις βρει κάποιον που νιώθει ότι εμπιστεύεται και βλέπει μέλλον μαζί του, θα κάνει ότι χρειάζεται για να τον κάνει δικό του. Ο Καρκίνος που συμβολίζεται με το καβούρι έχει αυτην τη μεγάλη δαγκάνα. Μόλις σε πιάσει στα χέρια του, θα κάνει ότι μπορεί για να σε κρατήσει.

Σκορπιός

Ως σταθερό ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός όχι μόνο επενδύει συναισθηματικά, αλλά έχει επίσης την τάση να προσηλώνεται στο αντικείμενο του πόθου του. Τον κυβερνά ο σκοτεινός και μυστηριώδης Πλούτωνας, επομένως είναι γνωστός ως πολύ έντονος. Όπως οι Δίδυμοι, αν βρει κάποιον που τον ενδιαφέρει, θα θελήσει να μάθει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για αυτόν, αλλά σε πολύ βαθύτερο βαθμό.