Ποια θα είναι η πιο ερωτική μέρα του 2023 για το ζώδιό σου

25.01.2023
Ποια θα είναι η πιο ερωτική μέρα του 2023 για το ζώδιό σου
Η αστρολογία του 2023 φαίνεται τόσο λαμπερή και αισθησιακή όσο ποτέ. Πρώτον, ο Κρόνος περνά στους ρομαντικούς Ιχθύες, χαλαρώνοντας μακριά από τη σκληρή αγάπη και προσφέροντας μια πιο αισιόδοξη ατμόσφαιρα όσον αφορά τις σχέσεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη που εστιάζει στον έρωτα γίνεται ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού, ανοίγοντας την πόρτα για μια διασκεδαστική και ερωτική σχέση. Με όλη αυτή την αγάπη να πλανάται στον αέρα, είναι λογικό να θέλεις να μάθεις την πιο ερωτική μέρα του 2023 για το ζώδιό σου

Κριός
Η πιο ερωτική μέρα: 2 Μαρτίου 2023

Η Αφροδίτη συναντά τον τυχερό Δία, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου ως κλασικό ζώδιο της φωτιάς. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τρόπος να συγκρατήσεις την έλξη σου για κάποιον άλλο και είναι πιθανό να σου ανταποδώσει αυτή την ενέργεια πίσω. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να ρισκάρεις και να κάνεις την πρώτη κίνηση, καθώς το κάνεις τόσο καλά.

Ταύρος
Η πιο ερωτική μέρα: 20 Μαρτίου 2023

Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου. Αυτή η στιγμή είναι ένα σημείο του πεπρωμένου όταν πρόκειται για τον έρωτα: ότι είναι γραφτό θα γίνει. Αυτή η μοιραία διέλευση μπορεί να φέρει κάποιον νέο έρωτα στη ζωή σου που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο άτομο που έχεις γνωρίσει ποτέ.

Δίδυμοι
Η πιο ερωτική μέρα: 11 Απριλίου 2023

Η θερμοκρασία ανεβαίνει καθώς η Αφροδίτη μπαίνει με πιρουέτα στο ζώδιό σου και κάνει μια σέξι τριγωνική όψη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, προσκαλώντας σε να πειραματιστείς. Αυτή η υποστηρικτική ενέργεια ανοίγει μια πύλη για να εξερευνήσεις τις σαρκικές ορμές και επιθυμίες σου καθώς συνδέεσαι με τον σύντροφό σου σε βαθύ επίπεδο.

Καρκίνος
Η πιο ερωτική μέρα: 15 Μαΐου 2023

Προετοιμάσου για μια μέρα λαγνείας και αυξημένης λίμπιντο. Ο Άρης, ο πλανήτης της επιθυμίας, μπαίνει στο ζώδιο του σπιτιού σου και κάνει μια αρμονική όψη με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο ζώδιο των Ιχθύων.

Λέων
Η πιο ερωτική μέρα: 13 Αυγούστου 2023

Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται δίπλα σου καθώς συνδέεται με το ζώδιό σου. Αυτή η ρομαντική διέλευση θα σε βοηθήσει να βρεις εμπιστοσύνη στην ερωτική σου ζωή και μπορεί να σου φέρει κάποιον ξεχωριστό.

Παρθένος
Η πιο ερωτική μέρα: 31 Οκτωβρίου 2023

Καθώς η Αφροδίτη διέρχεται στο ζώδιό σου και κάνει μια υποστηρικτική όψη προς τον Ουρανό, εξερεύνησε πέρα από τις συνηθισμένες σου επιθυμίες καθώς αυτή η ενέργεια σε εμπνέει να είσαι επιπλέον πειραματική στην κρεβατοκάμαρα.

Ζυγός
Η πιο ερωτική μέρα: 15 Νοεμβρίου 2023

Καθώς ο λάγνος Ερμής στον Τοξότη κάνει μια καυτή σύνδεση με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να βγεις έξω από αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Αυτή η στιγμή σε εμπνέει να αρπάξεις μια ευκαιρία για ερωτισμό, είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση.

Σκορπιός
Η πιο ερωτική μέρα: 21 Νοεμβρίου 2023

Η οικειότητα είναι στο μυαλό σου περισσότερο από ότι συνήθως και είναι η τέλεια στιγμή για να μείνεις στο κρεβάτι όλη μέρα και να εξασκηθείς σε μερικά νέα κόλπα με τον αγαπημένο σου. Ο αισθησιακός Άρης φουντώνει τις φλόγες του πάθους, επομένως είναι μια καλή μέρα για να εξερευνήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου σε έναν ασφαλή χώρο.

Τοξότης
Η πιο ερωτική μέρα: 29 Απριλίου 2023

Ο Άρης μετακομίζει στον Καρκίνο, ανεβάζοντας τη διάθεση των ερωτευμένων καθώς δημιουργεί ένα πικάντικο εξάγωνο στον Ουρανό. Αυτή η γλυκιά στιγμή σου επιτρέπει να απολαύσεις ένα νέο πάθος στον όγδοο Οίκο του σεξ. Η οικειότητα είναι το επίκεντρό σου, καθιστώντας μια ιδανική στιγμή για να εξερευνήσεις τις εσωτερικές σου επιθυμίες και να πειραματιστείς στην κρεβατοκάμαρα.

Αιγόκερως
Η πιο ερωτική μέρα: 15 Μαΐου 2023

Ο σέξι Άρης δημιουργεί μια καυτή όψη, δίνοντάς σου ένα πλήρες φάσμα αγάπης σήμερα. Κάποιος είναι στο μυαλό σου τον τελευταίο καιρό και είναι η ώρα να ενεργήσεις για αυτό. Αν είσαι σε σχέση, οι επιθυμίες σου θα είναι στο επίκεντρο.

Υδροχόος
Η πιο ερωτική μέρα: 1 Αυγούστου 2023

Αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη (22 Ιουλίου - 3 Σεπτεμβρίου) είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εσένα, καθώς συμβαίνει στον Οίκο των σχέσεών σου. Ωστόσο, την 1η Αυγούστου, η πανσέληνος στην περιοχή σου θα δώσει μια υπέροχη ώθηση αισιοδοξίας.

Ιχθύες
Η πιο ερωτική μέρα: 15 Φεβρουαρίου 2023

Η Αφροδίτη συνδέεται με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Αυτή η ρομαντική όψη συγχωνεύει την ερωτική, ονειρική ενέργεια και των δύο ευεργετικών πλανητών, φέρνοντας τον ρομαντισμό στο προσκήνιο. Πες αυτό που έχεις στην καρδιά σου και αποδέξου την αγάπη σήμερα, παρά τις τυχόν επιφυλάξεις που μπορεί να έχεις.