Τα 4 ζώδια που αποφεύγουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής

26.01.2023
Τα 4 ζώδια που αποφεύγουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής
Είναι εύκολο να εντοπίσεις έναν εξωστρεφές ζώδιο, όπως ο Λέων, καθώς είναι πάντα η ζωή του πάρτι. Αλλά για μερικά πιο συγκρατημένα ζώδια, τα φώτα της δημοσιότητας είναι το τελευταίο μέρος που θέλουν να βρίσκονται. Είσαι ο ήπιος τύπος που του αρέσει η μοναξιά; Εάν ναι, ο γενέθλιος χάρτης σου μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που μισούν το να είναι στο επίκεντρο της προσοχής.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για το κέλυφος στο οποίο κρύβονται για ασφάλεια. Αν αυτό δεν είναι αρκετή απόδειξη ότι οι Καρκίνοι μισούν τα φώτα της δημοσιότητας, τότε σκέψου ότι κυβερνώνται από το φεγγάρι, τον πλανήτη που διέπει την ιδιωτική μας ζωή και τα συναισθήματά μας. Οι Καρκίνοι είναι αντίθετα από τον Αιγόκερω στον τροχό του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι αντιπαραθέτουν την ανάγκη του ζωδίου της γης για αναγνώριση στο κοινό. Οι Καρκίνοι είναι φυσικοί τροφοδότες και νιώθουν πιο άνετα να φροντίζουν τις ανάγκες των άλλων, αντί να στρέφουν όλη την προσοχή στον εαυτό τους.

Όσα αποφασίζουν οι άλλοι για εσένα στα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας σας

Παρθένος

Οι υπερβολικά σκεπτόμενοι Παρθένοι τείνουν να κρατούν πολλά για τον εαυτό τους. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι η κυρίαρχη προσωπικότητά τους θα συγκέντρωνε τα φώτα της δημοσιότητας, μπορείς να σκεφτείς τα πραγματιστικά ζώδια της γης ως σκηνοθέτες και μοντέρ. Λάμπουν όταν πρόκειται για logistics και λεπτομέρειες. Ο ήλιος κυβερνά τον δωδέκατο Οίκο της ιδιωτικής ζωής του Παρθένου. Ο ήλιος που λάμπει στον υποσυνείδητο εαυτό του θα μπορούσε να υποδηλώνει την ανάγκη για ιδιωτικότητα.

Σκορπιός

Το δηλητηριώδες κεντρί του Σκορπιού έχει έναν σκοπό και είναι να κρατήσει έξω οτιδήποτε και οποιονδήποτε απειλεί την ασφάλειά του. Κυβερνούμενο από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των μυστικών, των μυστηρίων των φόνων και της μαύρης μαγείας, το παθιασμένο ζώδιο του νερού αποκαλείται συχνά ως το σκοτεινό άλογο - γι' αυτό σκόπιμα αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Συχνά δεν το πειράζει να εμφανίζεται ως ηγέτης στην καριέρα του, αλλά όταν πρόκειται για την καθημερινή ζωή, μπορεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας επειδή εκτιμά την ιδιωτικότητά του.

Είσαι Σκορπιός; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Υδροχόος

Ενώ η ηγεσία μιας επανάστασης ενθουσιάζει έναν Υδροχόο, προτιμά να λειτουργεί στα παρασκήνια παρά στο προσκήνιο. Ως το εκκεντρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αναλαμβάνει το αρχέτυπο του μοναχικού λύκου. Ως ανθρωπιστές, οι Υδροχόοι έχουν μάλλον την προσοχή τους στο συλλογικό έναντι του εαυτού τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.01.2023 - 15:25