Σήμερα τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή - Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου

18.01.2023
Σήμερα τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή - Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου
Η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει όταν θέλουμε να δώσουμε μια προοπτική στα πράγματα. Και αυτό συμβαίνει όταν έχουμε ανάδρομη διέλευση πλανήτη και ιδιαίτερα του Ερμή. Και ειδικά στην περίπτωση του ανάδρομου Ερμή του χειμώνα ο οποίος ήταν αρκετά δύσκολος. Ευτυχώς στις 18 Ιανουαρίου τελειώνει η πορεία αυτή και αυτή η ημέρα θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, ως εξής:

Κριός

Ολοκληρώνεις σημαντικά έγγραφα ή ίσως επανεξετάζεις τα επόμενα βήματα στην καριέρα σου. Δίνεται έμφαση στις επαγγελματικές συνεργασίες, ειδικά εκείνες που δεν χτίστηκαν σε γερά θεμέλια.

Ταύρος

Τα συστήματα πεποιθήσεών σου γύρω από τα οικονομικά, τις σχέσεις και την ασφάλεια τίθενται στην προσοχή σου. Θα μπορούσες να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά σε μια σημαντική συνεργασία, ενώ άλλοι Ταύροι προχωρούν σε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα.

Δίδυμοι

Μια επαγγελματική ή/και ρομαντική συνεργασία μεταμορφώνεται και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Η απόφασή σου να ενώσεις τους (επαγγελματικούς ή αισθηματικούς) κόσμους σου με ένα σημαντικό πρόσωπο, θα μπορούσε να προκαλέσει έναν κύμα αλλαγών, αλλά όλα είναι για το ύψιστο καλό σου.

Καρκίνος

Εάν προηγουμένως συμφώνησες σε κάτι γραπτώς, ή παραδόθηκες στο πάθος μιας ακαταμάχητης σύνδεσης, θα μπορούσε να σε κάνει να αρχίσεις να βλέπεις αυτή τη σύνδεση από μια ολοκαίνουργια οπτική γωνία. Διαφορετικά, εάν δεν «ανανεώσεις τους όρκους» σου στα αισθηματικά σου, τότε μπορεί να αποφασίσεις να αναζωπυρώσεις μια επαγγελματική συνεργασία.

Λέων

Δεν υπάρχει τέλειο πράγμα και παρόλο που συχνά σε θαυμάζουν για την τάση σου να διαπρέπεις, η ευθεία πορεία του Ερμή θα φέρει φως σε όλα, από τη δυναμική στον χώρο εργασίας σου μέχρι την τοξικότητα των καθημερινών σου υποθέσεων.

Παρθένος

Η γλώσσα της αγάπης σου βιώνει τη δική της αναμόρφωση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν εξετάζουμε την ουσία της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, καθώς βρίσκονταν σε άμεση γειτνίαση με τον Ερμή όταν στάθμευε ανάδρομα μέσω του πέμπτου Οίκου της αυθεντικότητας και της αυτοέκφρασης.

Ζυγός

Κάνεις μια μεγάλη κίνηση; Τα θέματα των σχέσεων και τα θέματα του νοικοκυριού - όπως η κληρονομιά, οι προκαταβολές ή η ανανέωση μιας μίσθωσης - θα μπορούσαν να είναι στο επίκεντρο. Πολλοί από εσάς δεν είχατε άλλη επιλογή από το να σκεφτείτε αν είστε αφοσιωμένοι σε μια προσωπική ενέργεια μακροπρόθεσμα και η αλλαγή είναι εδώ.

Σκορπιός

Εάν φλερτάρεις με την ιδέα να επενδύσεις σε κάτι, η ευθεία πορεία του Ερμή θα μπορούσε να φέρει αλλαγή, σαφήνεια και ορμή σε όλα, από την κινητικότητά σου έως τη σχέση που μοιράζεσαι με τους συναδέλφους σου στο άμεσο περιβάλλον σου. Είναι πιθανές σημαντικές συνομιλίες και συμβατικές συμφωνίες.

Τοξότης

Βγήκες εκτός προϋπολογισμού; Ο Ερμής στάθηκε ανάδρομος ενώ βρισκόταν σε σύνοδο με την Αφροδίτη και κάθεται μόλις λίγες μοίρες από τον Πλούτωνα. Είτε πρόκειται για θέματα που αφορούν την αυτοπεποίθησή σου είτε ίσως τις ικανότητές σου να βγάζεις χρήματα, ο Ερμής που επιστρέφει στην κανονική του πορεία θα σε εμπνεύσει και θα σε προκαλέσει να ανεβείς επίπεδο και να αφοσιωθείς σε μια πορεία αυτοκυριαρχίας σε αυτόν τον τομέα της ζωής.

Αιγόκερως

Η ανανέωση είναι πάντα μια καλή ιδέα, ειδικά όταν είσαι το αφεντικό του ζωδιακού κύκλου. Και με τον Ερμή να πηγαίνει κατευθείαν δίπλα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, υψώνεις το ανάστημα σου και αναγνωρίζεις την ευθύνη για την αξία σου στη διαδικασία.

Υδροχόος

Οι προηγούμενες δυσαρέσκειες, τα βάρη και οι δομές σχέσεων μπορεί να είχαν μεγαλύτερη έμφαση κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, καθώς έκανε σύνοδο με την Αφροδίτη ενώ βρισκόταν μόλις μερικές μοίρες μακριά από τον Πλούτωνα. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Ερμής τελειώσει την ανάδρομη πορεία του και θα σταθμεύσει απευθείας, θα έχεις τη σοφία και την επιμονή να προχωρήσεις πέρα από τις αναστολές και τους υποσυνείδητους περιορισμούς που έχεις θέσει στον εαυτό σου.

Ιχθείς

Ο Ερμής στάθηκε ανάδρομος μέσω του ενδέκατου Οίκου των ενώσεων, των φιλοδοξιών και των υποθέσεων της κοινότητας, φέρνοντας πίσω τα πάντα, από προηγούμενες σχέσεις έως επαγγελματικές ευκαιρίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον σου. Αυτό, ωστόσο, έριξε ένα φως στην υποσυνείδητη δυναμική και τις διαδικασίες σκέψης που θα μπορούσαν να καταπνίξουν την ατομική σου έκφραση στον κόσμο.