Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα στο 2023

17.01.2023
Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα στο 2023
Βρισκόμαστε ήδη στον πρώτο μήνα του 2023 και ένα από τα θέματα που μας απασχολούν είναι το τι φέρνει η νέα χρονιά για τα επαγγελματικά μας. Η αστρολογία έχει την απάντηση και παρακάτω θα δεις αν ανήκεις στα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα στο 2023.

Δίδυμοι

Η πρώτη φράση που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεται κάποιος τη διέλευση του Κρόνου από τον δέκατο Οίκο της φήμης είναι το «Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα». Σωστά, από τις 7 Μαρτίου, ο Κρόνος θα επιστρέψει στους ονειροπόλους Ιχθείς - ενεργοποιώντας τον δέκατο Οίκο της εξουσίας, της καριέρας και της φήμης στον κόσμο – κάτι που μπορεί να επηρεάσει τα πάντα, από τη δημόσια προσωπικότητά σου μέχρι την αίσθηση ευθύνης σου συνολικά.

Εκεί είναι όπου το σύμπαν σε προκαλεί να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξεις την επιτυχία σου. Δεν χρειάζεται πάντα να περιλαμβάνει αίμα, ιδρώτα και δάκρυα, αλλά σίγουρα θα απαιτήσει από εσένα να κάνεις την απαραίτητη δουλειά.

Λέων

Έχεις μια πολύ μεγάλη χρονιά μπροστά σου, οπότε αξιοποίησε την. Εξάλλου, δεν είναι κάθε μέρα που ο Μεγαλύτερος Ευεργέτης (ο Δίας) διέρχεται από την πιο ορατή περιοχή του χάρτη σου. Αυτό σημαίνει ότι, από τις 16 Μαΐου, θα αρχίσεις να βλέπεις αφθονία, ευκαιρίες και επαγγελματική επέκταση. Ο Δίας μεγεθύνει όλα με όσα έρχεται σε επαφή και η σταθερή γη του Ταύρου αντιπροσωπεύει τα πάντα, από τη συνέπεια μέχρι την υλική αφθονία.

Τώρα, μπορεί να μην θεωρείς ότι αυτό είναι «ευκαιρία», αλλά η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός

Μία από τις πρώτες ενέργειες που σε ξεχωρίζουν όσον αφορά την καριέρα και τη φήμη φέτος είναι, η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου στον Κριό, η οποία θα αγγίξει τον έκτο Οίκο της καθημερινής δέουσας επιμέλειας και των εργασιακών σου ρουτινών. Για παράδειγμα, πού αισθάνθηκες ότι σε εμποδίζουν να αναλάβεις πρωτοβουλία στην καθημερινή σου ζωή; Και πού υπερβάλλεις ασυναίσθητα με τους άλλους, σε αντίθεση με το να παραμένεις παραγωγική και συγκεντρωμένη στους δικούς σου στόχους; Ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο περιμένει στο καθημερινό σου περιβάλλον, αλλά θα κληθείς να πάρεις την πρωτοβουλία.

Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη θα ξεκινήσει το ανάδρομο ταξίδι της μέσω του Λέοντα στις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου —μέσω του δέκατου Οίκου της εξουσίας, της καριέρας και της φήμης στον κόσμο— κάτι που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια παύση που αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως

Λάμψε σαν σούπερ σταρ, Αιγόκερε. Φυσικά, με τον τυχερό Δία να εισέρχεται στον Ταύρο και στον πέμπτο Οίκο της φήμης, των έργων πάθους και της δημιουργικής έκφρασης, δεν υπάρχει αμφιβολία για την αξία σου ή το χάρισμά σου. Και σαν να μην ήταν αρκετά Αφροδίσιο (γοητευτικό και άφθονο), θα υπάρξει μια έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου, αγγίζοντας τον δέκατο Οίκο της εξουσίας, της καριέρας και της φήμης σου.

Οι ηλιακές εκλείψεις εγκαινιάζουν νέα ξεκινήματα που διαρκούν έως και έξι μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι από τον Οκτώβριο έως το υπόλοιπο του 2023, πιθανότατα θα υπάρξουν κυρίαρχες αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή και σε σχέση με την αίσθηση της εξουσίας σου.