Η πιο άτυχη ημέρα του 2023 για το ζώδιό σου

16.01.2023
Η πιο άτυχη ημέρα του 2023 για το ζώδιό σου
Η αστρολογία μπορεί να μας καθοδηγήσει ακόμα και στις πιο ταραχώδεις στιγμές. Μπορεί να σου πει πότε είναι η καλύτερη στιγμή για δράση και πότε να σταματήσεις και να αναλογιστείς. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο σύμπαν το 2023 - είτε πρόκειται για ανάδρομη πορεία πλανήτη είτε για έκλειψη – μια προειδοποίηση εκτιμάται πάντα. Και όταν γνωρίζεις την πιο άτυχη ημέρα του 2023 για το ζώδιό σου, μπορείς να περιηγηθείς καλύτερα στα ύπουλα νερά.

Κριός

Η πιο άτυχη μέρα: 3 Νοεμβρίου 2023

Το κάρμα της σχέσης σου είναι στο μενού για σήμερα καθώς η Αφροδίτη (ο πλανήτης της αγάπης) αντιμετωπίζει τον Ποσειδώνα (τον πλανήτη των απελπισμένων ρομαντικών). Μπορεί να εμφανιστούν συγκρούσεις και σύγχυση και θα υπερτροφοδοτηθούν από τον ανάδρομο Κρόνο.

Ταύρος

Η πιο άτυχη μέρα: 5 Μαΐου 2023

Με την έντονη πανσέληνο και έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να έρθουν στο φως σκληρές αλήθειες που σχετίζονται με τις σχέσεις σου. Οι κακές συνήθειες και οι κύκλοι θα είναι πιο εύκολα αντιληπτοί τώρα, ωθώντας σε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με τον σύντροφό σου.

Δίδυμοι

Η πιο άτυχη μέρα: 16 Μαΐου 2023

Ενώ ο Δίας προαναγγέλλει την τύχη, ο πλανήτης της αφθονίας ταξιδεύει στον έντονο δωδέκατο Οίκο σου, προκαλώντας απομόνωση και αναδεικνύοντας μερικές από τις σκιώδεις ιδιότητές σου. Είναι μια καλή στιγμή για προβληματισμό, αλλά να είσαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις πράγματα που μπορεί να καταπίεζες μέσα σου.

Καρκίνος

Η πιο άτυχη μέρα: 17 Ιουλίου 2023

Η μοίρα μπορεί να είναι δύσκολη για εσένα καθώς ο Νότιος Δεσμός κάνει προβολή στη ζωή στο σπίτι σου. Εστίασε στο να διώξεις κάθε αρνητικότητα που σε ρίχνει. Είναι εντάξει να είσαι συναισθηματική, αλλά μην αφήνεις αυτές τις συναισθηματικές προσκολλήσεις να σε κρατούν πίσω.

Λέων

Η πιο άτυχη μέρα: 29 Σεπτεμβρίου 2023

Η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φαίνεται σαν μια στιγμή πλήρους κύκλου, καθώς πράγματα που κάποτε απέρριπτες επανέρχονται στην επιφάνεια. Δώσε προσοχή σε κύκλους στη σχέση σου ή στην αισθηματική ζωή που πρέπει να αλλάξεις για να ευθυγραμμιστείς πλήρως με τον υψηλότερο εαυτό σου.

Παρθένος

Η πιο άτυχη μέρα: 5 Οκτωβρίου 2023

Η ανάδρομη Αφροδίτη διασχίζει τον δωδέκατο Οίκο της απελευθέρωσης και του υποσυνείδητου σου, με αποτέλεσμα να κολλήσεις σε ένα θέμα. Απόφυγε την απομόνωση, αλλά θα ήταν καλή ιδέα να σκεφτείς και να εστιάσεις σε αυτά που πρέπει να απελευθερώσεις για να προχωρήσεις — και να είσαι προσεκτική με το πού πάνε τα χρήματά σου.

Ζυγός

Η πιο άτυχη μέρα: 17 Ιουλίου 2023

Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις θα είναι καρμικές καθώς προσπαθείς να συμφιλιώσεις το ποια είσαι με αυτήν που θέλεις να είσαι. Ο αυτοστοχασμός είναι το κλειδί. Μια αναδρομή μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς εξελίχθηκε ο σκιώδης εαυτός σου με την πάροδο του χρόνου.

Ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα του 2023 για κάθε ζώδιο

Σκορπιός

Η πιο άτυχη μέρα: 23 Μαρτίου 2023

Ο άπιαστος κυρίαρχος πλανήτης σου θα διασχίσει την ιδιωτική σου ζωή, προσθέτοντας τριβές σε οικιακά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού και των ριζών σου. Μπορεί να βρεθείς να μαλώνεις με μέλη της οικογένειας ή να ξεπερνούν τα όριά σου.

Τοξότης

Η πιο άτυχη μέρα: 2 Οκτωβρίου 2023

Ο Ερμής θα κάνει μια έντονη αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, ενισχύοντας τους βαθείς φόβους για το πώς σε αντιλαμβάνεται το κοινό. Εναλλακτικά, μπορεί να έχεις κάποια σύγχυση σχετικά με την καριέρα σου ή να αισθάνεσαι σαν να είσαι σε αδιέξοδο.

Αιγόκερως

Η πιο άτυχη μέρα: 27 Μαρτίου 2023

Η φυσική σου πρακτική νοοτροπία θα αμφισβητηθεί καθώς θα περάσει στους υπερβολικά αισιόδοξους Ιχθύες. Μπορεί να παγιδευτείς σε αυταπάτες που επιβάλλονται από τον εαυτό σου, γι' αυτό να έχεις επιπλέον επίγνωση του τι πραγματικά συμβαίνει. Τα συναισθήματα δεν είναι πάντα γεγονότα.

Υδροχόος

Η πιο άτυχη μέρα: 28 Οκτωβρίου 2023

Η έντονη έκλειψη Σελήνης στον Κριό θα προκαλέσει τους κανόνες σου. Να είσαι προσεκτική με την ιδιοσυγκρασία σου καθώς ο τρόπος που αντιδράς αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει συνέπειες για τη δημόσια εικόνα σου. Αυτή η έκλειψη θα αφορά την απελευθέρωση. Θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις αυτό που αποφεύγεις και τελικά να το αφήσεις να φύγει.

Ιχθείς

Η πιο άτυχη μέρα: 27 Μαρτίου 2023

Καθώς ο πλανήτης της πειθαρχίας και της σκληρής αγάπης ταξιδεύει στον Οίκο του εαυτού σου, μπορείς να περιμένεις να αντιμετωπίσεις την πιο σκοτεινή σου πλευρά. Αυτή η διέλευση θα σε αναγκάσει να προσγειωθείς, διώχνοντας αυταπάτες και τοξική θετικότητα. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου.