Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

13.01.2023
Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου
Πιστεύεις στις δεισιδαιμονίες; Μην αρχίσεις να ανησυχείς ακόμα. Παρά την περιβόητη αρνητικότητα γύρω από αυτήν την ημέρα, το ωροσκόπιό σου για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 έχει σχέση μόνο με πιθανότητες. Να έχεις το νου σου για ευκαιρίες προκειμένου να συνδεθείς με άτομα που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα, ελπίδες και μελλοντικά οράματα. Τι λένε, λοιπόν, τα ζώδια για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου:

Κριός

Η σελήνη θα διέρχεται από τον Ζυγό, δίνοντας συναισθηματική έμφαση στις σχέσεις σου, ενώ θα εναρμονιστείς με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μέσω του ενδέκατου Οίκου της φιλίας και των υποθέσεων της κοινότητας.

Ταύρος

Θα τα πας καλά στον χώρο εργασίας σου, καθώς το φεγγάρι θα συνδεθεί με τον ουράνιο κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, μέσω του δέκατου Οίκου της δημόσιας προσωπικότητας και της φήμης σου στον κόσμο.

Δίδυμοι

Είναι ώρα να προχωρήσεις. Ο Άρης είναι άμεσος στο ζώδιό σου και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο δρόμο σου. Μη φοβάσαι να τραβήξεις τα φώτα της δημοσιότητας, Δίδυμε. Αξιοποίησε σήμερα τις δημιουργικές σου σκέψεις.

Παρασκευή και 13! Γιατί οι προληπτικοί τρέμουν αυτή τη μέρα;

Καρκίνος

Μια σταθερή συνεργασία οδεύει προς το δρόμο σου, είτε την βλέπεις από την άποψη της αγάπης και του ρομαντισμού, είτε όσον αφορά την καριέρα και τη φήμη σου.

Λέων

Η συνάντηση με τους αγαπημένους σου είναι εκεί που βρίσκεται η ευτυχία σου σήμερα, και η απευθείας σύνδεση του Άρη στους Διδύμους είναι ο μεγαλύτερος λόγος για να το πραγματοποιήσεις. Είσαι τσιμπημένη με κάποιον; Το φεγγάρι θα χορεύει με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεών σου, οπότε μην λες ποτέ.

Παρθένος

Οι ικανότητές σου για δημιουργία εσόδων τονίζονται σήμερα, επομένως μη διστάσεις να αναλάβεις τα απαραίτητα ρίσκα. Είσαι πιο πολύτιμη από όσο φαντάζεσαι. Όσο περισσότερο επιτρέπεις στον εαυτό σου να διασκεδάσει, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να τα πας καλά, προσωπικά και οικονομικά.

Ζυγός

Το να δείχνεις ανοιχτά τι αισθάνεσαι είναι σημαντικό και τα κάνεις όλα να φαίνονται αβίαστα. Όλα έχουν να κάνουν με το ταξίδι της σελήνης στο ζώδιό σου και το αστραφτερό τρίγωνό που σχηματίζει με τον ουράνιο κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, μέσω του πέμπτου Οίκου της αγάπης, του πάθους και της αυτοέκφρασης.

Σκορπιός

Εκδηλώνεις κάτι στα παρασκήνια, Σκορπιέ; Είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, το ταξίδι της σελήνης στον μυστικιστικό δωδέκατο Οίκο της θεραπείας σου - για να μην αναφέρουμε τον Άρη που τελικά κατευθύνεται μέσω του όγδοου Οίκου των στενών ενώσεων - ξεκαθαρίζει τους στόχους και τα όνειρά της σχέσης σου.

Τοξότης

Το να είσαι μαζί με τους καλύτερους φίλους σου δεν φαινόταν ποτέ τόσο καλό. Ο Άρης είναι τελικά άμεσος στον τομέα των συνδέσεων σου, κάτι που ευνοεί τις κατ' ιδίαν σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Με το φεγγάρι να αστράφτει στον δέκατο Οίκο της φήμης σου ενώ εναρμονίζεται με την Αφροδίτη μέσω του δεύτερου Οίκου της αυτοεκτίμησής σου, γίνεσαι εξίσου εκλεπτυσμένη όσο και ευρηματική για τον υπόλοιπο κόσμο.

Υδροχόος

Το φεγγάρι θα φωτίσει τον ένατο Οίκο σου των περιπετειών και του αυθορμητισμού, κάτι που πιθανότατα θα σε εμπνεύσει να τολμήσεις στο άγνωστο. Η σελήνη θα χορεύει επίσης με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τονίζοντας τη γοητεία και την εξυπνάδα σου.

Ιχθείς

Αισθάνεσαι διαισθητικά να σε προσελκύει μια επένδυση; Αυτή θα μπορούσε να είναι επαγγελματική ή ρομαντική, αλλά το ταξίδι της σελήνης μέσω του Ζυγού και του οικείου όγδοου Οίκου των συγχωνεύσεών, σου δίνει έμφαση στις δεσμευμένες ανταλλαγές σου.