Τα 3 ζώδια που το διασκεδάζουν να κρατάνε το φανάρι σε ένα ζευγάρι

12.01.2023
Τα 3 ζώδια που το διασκεδάζουν να κρατάνε το φανάρι σε ένα ζευγάρι
Όλο και κάποια στιγμή στη ζωή σου, μπορεί να βρέθηκες σε μια κατάσταση όπου «κρατούσες το φανάρι» σε μια έξοδο ενός ζευγαριού. Μερικές φορές το να κρατάς το φανάρι είναι από επιλογή, ενώ άλλες φορές η φίλη σου έτυχε να «ξεχάσει» να σου πει ότι θα φέρει και τον σύντροφό της μαζί στην έξοδο σας. Για πολλούς, αυτό το σενάριο δεν είναι ακριβώς μια ιδανική κατάσταση, ειδικά όταν δεν έχουν καλή σχέση με το τρίτο πρόσωπο που συνοδεύει τον φίλο τους. Αλλά για μερικούς, το να κρατάνε το φανάρι τείνει να συμβαίνει συχνά και μπορεί πραγματικά να είναι πολύ διασκεδαστικό. Αν και μπορεί να μην έχει νόημα για όλους, αυτός ο διασκεδαστικός ρόλος οφείλεται στην επιρροή του ζωδίου τους, οπότε παρακάτω μπορεί να δεις τα 3 ζώδια που διασκεδάζουν να κρατάνε το φανάρι.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κρατάει το φανάρι λόγω του «δίδυμου παράγοντα». Είναι γνωστό ότι είναι ο κοινωνικός χαμαιλέοντας του ζωδιακού κύκλου και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση στην οποία θα βρεθεί, οπότε μπορεί να κάνει καλή παρέα με τον φίλο σου αν τον φέρεις σε μια κοινή έξοδο.

Τα 5 κορυφαία κόλπα καθαρισμού που μάθαμε το 2022

Παρθένος

Όπως οι Δίδυμοι, η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, έτσι τείνει να τα πηγαίνει καλά σε κάθε είδους κοινωνικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του φαναριού. Είναι πιο πιθανό οι Παρθένοι να βρεθούν τυχαία ως φανάρι παρά να προσκληθούν σε ένα ραντεβού, κάτι με το οποίο θα είναι εντάξει. Οι Παρθένοι είναι επίσης αρκετά εναρμονισμένοι με τις ανάγκες των άλλων αφού το ζώδιό τους έχει να κάνει με την υπηρεσία. Αν φαίνεται ότι το ζευγάρι θέλει λίγο χρόνο μόνο του, ο Παρθένος θα αποχωρήσει χωρίς να διαμαρτυρηθεί.

Είσαι Tοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Τοξότης

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, πιθανότατα θα βρεις τον Τοξότη να κρατάει το φανάρι αρκετά συχνά καθώς οι Τοξότες είναι πάντα πρόθυμοι για να κάνουν παρέα και να περάσουν καλά. Το πιθανότερο είναι ότι ο Τοξότης θα ακούσει τους φίλους του να μιλούν για μια νέα ταινία που θέλουν να δουν ή ένα εστιατόριο που θέλουν να δοκιμάσουν και θα αναλάβει την πρωτοβουλία και θα προγραμματίσει ένα ραντεβού για τρεις. Είναι ανεξάρτητος, επομένως μην αισθανθείς ότι αισθάνεται άσχημα από τον ρόλο του φαναριού.