Ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα του 2023 για κάθε ζώδιο

14.01.2023
Ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα του 2023 για κάθε ζώδιο
Στην αστρολογία, δώδεκα Οίκοι συνθέτουν τον ζωδιακό κύκλο. Κάθε οίκος κυριαρχεί σε μια συγκεκριμένη πτυχή της ζωής σου, είτε πρόκειται για αγάπη, είτε χρήματα, είτε επικοινωνία. Αλλά όταν πρόκειται για τύχη, όλα αφορούν τον ένατο Οίκο. Φέτος, κάθε ζώδιο θα βιώσει σημαντικές πλανητικές όψεις στον ένατο Οίκο του, δημιουργώντας αυτό για το οποίο το 2023 θα πρέπει να ονομαστεί ως η χρονιά της τύχης. Παρακάτω θα δεις ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα του χρόνου για κάθε ζώδιο:

Κριός

Η πιο τυχερή μέρα: 3 Ιουνίου

Ο Τοξότης κυβερνά τον ένατο Οίκο σου, που έχει να κάνει με την τύχη. Ως Κριός, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα αντιπροσωπεύει ένα σημείο καμπής για τη ζωή σου.

Ταύρος

Η πιο τυχερή μέρα: 11 Ιουνίου

Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κατά τη διάρκεια της ζωής σου, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια μεγάλα θέματα θα ολοκληρωθούν.

Δίδυμοι

Η πιο τυχερή μέρα: 21 Ιανουαρίου

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις αρχές του μήνα είναι κομβικό σημείο επιτυχίας για εσένα. Χρησιμοποίησε το για να ορίσεις μια πρόθεση για αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις και να ζήσεις την επόμενη χρονιά.

Καρκίνος

Η πιο τυχερή μέρα: 7 Μαρτίου

Ο Κρόνος στους Ιχθείς ενεργοποιεί τον ένατο Οίκο της τύχης, της μάθησης, των ταξιδιών και της περιπέτειας, οπότε φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες αυτή την ημέρα.

Τι λένε τα άστρα του 2023 για το ζώδιο σου και ποιες θα είναι οι πιο σημαντικές ημερομηνίες της νέας χρονιάς (Μέρος Α’)

Λέων

Η πιο τυχερή μέρα: 20 Απριλίου

Η ενέργεια του Κριού κυβερνά πάντα το πιο τυχερό μέρος της ζωής σου, οπότε καθώς η ηλιακή έκλειψη συμβαίνει αυτή την ημέρα, να περιμένεις σημαντικά πράγματα.

Παρθένος

Η πιο τυχερή μέρα: 28 Οκτωβρίου

Καθώς η έκλειψη σελήνης στον Ταύρο συμβαίνει στον ένατο Οίκο σου, φέρνει σταθερότητα στα μεγαλύτερα όνειρά σου, διασφαλίζοντας ότι τιμάς τα σημαντικά συναισθήματά σου για αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

Ζυγός

Η πιο τυχερή μέρα: 12 Ιανουαρίου

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της φιλοδοξίας στην αρχή του έτους και τελικά στρέφεται άμεσα στον τομέα της τύχης σου.

Σκορπιός

Η πιο τυχερή μέρα: 17 Ιουλίου

Η νέα σελήνη στον Καρκίνο στα μέσα του έτους θα αντιπροσωπεύει μια στιγμή για να ρίξεις τους σπόρους όσων έχεις μάθει ότι είναι πιο σημαντικά στη ζωή σου.

Τοξότης

Η πιο τυχερή μέρα: 20 Μαΐου

Φέτος, καθώς ο Άρης μπαίνει στον Λέοντα, φωτίζοντας τον ένατο Οίκο σου, θα βιώσεις μια περίοδο απίστευτης κίνησης και ευκαιριών στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Η πιο τυχερή μέρα: 10 Ιουλίου

Ο Άρης είναι δράση και φιλοδοξία και όταν είναι στην Παρθένο, σε βοηθά να στοχεύσεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις και όχι απλώς σε αυτό που νομίζεις ότι μπορείς να αποκτήσεις.

Υδροχόος

Η πιο τυχερή μέρα: 14 Οκτωβρίου

Αυτή είναι μια ολική έκλειψη ηλίου και θα συμβεί στο ζώδιο του Ζυγού, το οποίο διέπει κάθε είδους τύχη. Η ηλιακή έκλειψη θα φέρει κάποια γεγονότα ή ευκαιρίες έκπληξη.

Ιχθείς

Η πιο τυχερή μέρα: 5 Μαΐου

Η έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό τον Μάιο σε βοηθά με τυχερές προσπάθειες και εμπειρίες. Βεβαιώσου ότι πιστεύεις πλήρως στον εαυτό σου και ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα πετύχεις.