Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα το 2023

10.01.2023
Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα το 2023
Ένας νέος χρόνος σημαίνει άλλη μια ευκαιρία για καινούργιες προκλήσεις στη ζωή σου. Υπάρχουν αυτοί που θα περάσουν τη νέα χρονιά με περισσότερες ευκαιρίες και υπάρχουν αυτοί που θα την περάσουν με περισσότερες δυσκολίες.

Και εδώ η αστρολογία έχει την απάντηση της, όσον αφορά στα ζώδια που θα περάσουν το 2023 με περισσότερες δυσκολίες, αλλά μην το παίρνεις στα σοβαρά. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και για τα 12 ζώδια, γιατί εκτός από τη διαρκώς εξελισσόμενη φύση μας ως πνευματικά όντα, δεν υπάρχει τελειότητα. Έτσι, μια προσεκτικότερη ματιά στις πιο απαιτητικές πτυχές του επόμενου έτους θα λειάνει το έδαφος και θα σε προετοιμάσει για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Είσαι έτοιμη για τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα το 2023;

Λέων

Πριν σκεφτείς ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, θα πρέπει να μάθεις ότι το 2023 σίγουρα θα σε δοκιμάσει, αλλά θα σε κάνει και πιο ανθεκτική. Δεν θα αμφισβητήσει μόνο τα θεμέλια των σχέσεων σου, αλλά θα χρησιμεύσει και ως καταλύτης. Ομολογουμένως, εργάζεσαι επίσης επιμελώς για να δημιουργήσεις σταθερότητα και δομή στις σχέσεις σου, ειδικά με τον Κρόνο που ταξιδεύει στον Υδροχόο. Και παρόλο που υπήρχαν φιλίες, δεσμοί και συνεργασίες που δεν άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου, είναι μια ακόμα κατάσταση για εσάς που πρέπει να ανησυχείτε. Ο Κρόνος θα μπει επίσημα στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου, τον πιο κομβικό μήνα του 2023, φέρνοντας πειθαρχία και δομή σε όλα, από τις συνεργασίες σου μέχρι τις συναισθηματικές σου προσκολλήσεις.

Εάν βασίζεσαι σε μια δέσμευση ή μια προσκόλληση σε σχέση που δεν είναι πλέον σε ευθυγράμμιση με τον Βόρειο Δεσμό σου, ο Κρόνος θα μπορούσε να εξαλείψει αυτήν την ενέργεια από τη ζωή σου. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε τις επιδράσεις του Πλούτωνα στον Υδροχόο -κάνει είσοδο στον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου στις 23 Μαρτίου- καθώς είναι ένας πλανήτης δημιουργίας, αλλά είναι εδώ για να αποκαλύψει τη σκιώδη πλευρά της δυναμικής της σχέσης σου.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της καταστροφής και της μεταμόρφωσης, αλλά αποτελεί επίσης μια αλχημική ενέργεια. Αναζήτησε το πού έχεις επιτρέψει ασυνείδητα να σου αφαιρέσουν τη δύναμή σου. Αυτό θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από τον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους ή τους τύπους ατόμων με τα οποία έχεις επιλέξει να περιβάλλεσαι.

Αυτές είναι οι τάσεις περιποίησης του δέρματος που θα κυριαρχήσουν το 2023

Υδροχόος

Ένα από τα κύρια αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 23 Μαρτίου, μοιάζει να γράφει τ' όνομά σου. Επίσης γνωστός ως ο πλανήτης της καταστροφής, της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, ο Πλούτωνας συνδέεται συνήθως με το θάνατο και την αναγέννηση, καθώς και την προσωπική δυναμική εξουσίας κάποιου. Η επιρροή του Πλούτωνα μπορεί επίσης να είναι αλχημική και εκεί όπου μπορείς να μετατρέψεις τον πόνο, να μετατρέψεις τις δονητικές ενέργειες σε δύναμη και να αναγεννηθείς από τις στάχτες όπως ο Φοίνικας. Ακούγεται ιδιαίτερο για μια πλανητική διέλευση, αλλά έτσι είναι η Πλουτωνική ενέργεια. Με δεδομένο τον αργό ρυθμό του, ενδέχεται να μην αρχίσεις να παρακολουθείς αυτές τις αλλαγές πριν από τουλάχιστον ένα χρόνο περίπου από τώρα. Ωστόσο, εάν έχεις προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου - μεταξύ μηδέν και πέντε - τότε το πιθανότερο είναι ότι θα νιώσεις την ένταση νωρίτερα παρά αργότερα.

Αν αναρωτιέσαι τι μπορείς να περιμένεις, πρόκειται για μια σημαντική αποκάλυψη που πρόκειται να γίνει, καθώς ο Πλούτωνας θα σε επανασυνδέσει με τη σκιώδη πλευρά σου, προκειμένου να μην σε επηρεάσουν αυτά τα πιο σκοτεινά χαρακτηριστικά. Αυτό μπορεί να είναι η επιθυμία σου για δύναμη και έλεγχο, ενώ άλλοι ξεπερνούν έναν βαθιά ριζωμένο φόβο. Η δουλειά που κάνεις είναι για το καλό σου. Ο Κρόνος θα ολοκληρώσει επίσης το ταξίδι του στο ζώδιό σου στις 7 Μαρτίου, όπου θα μεταβεί στους Ιχθείς και τον δεύτερο Οίκο των οικονομικών και αξιών που αναζητά σταθερότητα.

Έξυπνες συμβουλές για να αποταμιεύσετε χρήματα το 2023

Ιχθείς

Δεν τελείωσε ακόμη το δύσκολο, αλλά θα το καταλάβεις, Ιχθύ. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των ορίων, των δομών και των περιορισμών. Σίγουρα δημιουργεί περιορισμούς, αλλά μόνο για χάρη της σταθερότητάς σου. Ο Κρόνος θα κάνει το ντεμπούτο του στο ζώδιό σου στις 7 Μαρτίου για πρώτη φορά από το 1996, οπότε μη διστάσεις να σκεφτείς ξανά εκείνη την περίοδο της ζωής σου, εάν ισχύει. Στο ζώδιό σου, ο Κρόνος θα φέρει πειθαρχία και σκληρούς ελέγχους πραγματικότητας σε περιοχές όπου συνήθως διαχωρίζεσαι ή προτιμάς να αποφεύγεις εντελώς ως τρόπο αντιμετώπισης. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να ονειρεύεσαι μια μέρα όπου όλα πήγαν καλά, αλλά αν κολλάς συνεχώς σε μια ψευδαίσθηση, ο Κρόνος είναι εδώ για να κάνει τα πράγματα ξεκάθαρα.

Το να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν κάνει την αυτοβελτίωσή σου λιγότερο σημαντική. Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος θα σε ανεβάσει επίπεδο με τρόπους που δεν θα φανταζόσουν ποτέ.

Με κάθε σοβαρότητα, αυτό δεν είναι ενέργεια για να φοβάσαι. Αντίθετα, όσο είσαι πρόθυμη να κάνεις τη δουλειά και να δεσμευτείς σε ένα σταθερό σχέδιο δράσης, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Πλούτωνας, από την άλλη πλευρά, θα εισέλθει στον Υδροχόο –τον δωδέκατο Οίκο του κλεισίματος, των ονείρων και των αναστολών σου- στις 23 Μαρτίου, όπου είναι πιο πιθανό να έρθεις αντιμέτωπη με το παρελθόν.