Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το 2023

09.01.2023
Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το 2023
Αν δυσκολεύεσαι να επεξεργαστείς το γεγονός ότι πέρασε άλλος ένας χρόνος, σίγουρα δεν είσαι μόνη. Αισθανόμαστε σαν να κλείσαμε τα μάτια μας και το 2022 να πέρασε σε ένα λεπτό ακριβώς. Τα καλά νέα είναι ότι, αφού ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στον αστρο-καιρό για την επόμενη χρονιά, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου στα τυχερά ζώδια που θα βιώσουν το 2023 την καλύτερη χρονιά. Για την ιστορία, αν το ζώδιό σου δεν είναι ανάμεσα σε αυτά, δεν σημαίνει ότι είσαι χαμένη. Αντίθετα, το 2023 θα φέρει μια σειρά από κορυφαίες στιγμές και για τα 12 ζώδια, οπότε μην χάνεις την ελπίδα σου.

Κριός

Έχεις πολλά να περιμένεις φέτος. Είτε το κοιτάξεις από την άποψη της αυτοανακάλυψης είτε της ευκαιρίας για επέκταση, η αστρολογία του 2023 έχει το όνομά σου. Ο τυχερός Δίας θα διέρχεται από το ζώδιό σου για ένα μεγάλο μέρος του έτους, κάτι που είναι πολύ ιδανικό όταν πρόκειται για θέματα ανάπτυξης και αυτο-ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα έχεις μόνο την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία να τολμήσεις στο άγνωστο, αλλά και μια σειρά από συναρπαστικά γεγονότα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

Ο Κρόνος θα διέρχεται επίσης από τους Ιχθείς και τον δωδέκατο Οίκο των υποσυνείδητων προτύπων σου από τις 7 Μαρτίου και παρόλο που η απλή σκέψη του πλανήτη-αφεντικού τείνει να ενσταλάξει φόβο σε πολλούς από εμάς, αυτή θα είναι μια περίοδος θεραπείας, πνευματικότητας και βαθιάς ενδοσκόπησης για σένα. Τίποτα κακό με το να περνάς χρόνο στη μοναξιά, καθώς καλείσαι να κοιτάξεις μέσα σου και την ψυχή σου. Ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει επίσης στις 23 Μαρτίου τη διέλευση του μέσω του Αιγόκερω και του δέκατου Οίκου της εξουσίας, της καριέρας και της φήμης σου στον κόσμο και αυτό μάλλον θα φανεί σαν να φεύγει ένα βάρος από τους ώμους σου. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο αρχίζεις να βλέπεις μια σημαντική αλλαγή στα κοινωνικά σου δίκτυα και στις υποθέσεις της κοινότητας. Ο Βόρειος Δεσμός θα εισέλθει επίσης στο ζώδιό σου τον Ιούλιο, κάνοντας το ταξίδι σου προς την αυτοανακάλυψη ακόμη πιο ικανοποιητικό.

Ταύρος

Πριν συζητήσουμε τα αναπόφευκτα προνόμια του να έχεις τον μεγαλύτερο και πιο τυχερό πλανήτη στο ηλιακό σύστημα (Δία) να διασχίζει το ζώδιό σου για ένα μεγάλο μέρος του 2023, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην επιρροή του Κρόνου και του Πλούτωνα, καθώς είναι βασικοί παίκτες σε αυτό. Ξεκινώντας με τον Κρόνο, θα ολοκληρώσει επιτέλους στις 7 Μαρτίου το ταξίδι του στον Υδροχόο και στον δέκατο Οίκο της εξουσίας, της καριέρας και της φήμης σου στον κόσμο. Είσαι έτοιμη να σηκώσεις ένα φορτίο που σου αξίζει; Εάν αισθάνθηκες περιορισμένη από τα επαγγελματικά σου καθήκοντα, το πιθανότερο είναι ότι θα ανεβείς επίπεδο με περισσότερους από έναν τρόπους, αλλά η επιρροή του Κρόνου σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σου μπορεί να μην είναι καθόλου εξαντλητική. Η είσοδός του στους Ιχθείς δεν θα φέρει κάποιες δοκιμασίες και δοκιμές, αλλά δεν θα κάθεται πλέον σε ένα προκλητικό τετράγωνο με το ζώδιό σου.

Με τον συγκροτημένο Κρόνο να βολεύεται στους Ιχθείς και τον ενδέκατο Οίκο της κοινωνίας, των υποθέσεων της κοινότητας και της ατομικής ελευθερίας, δεν θα έχεις μόνο την εστίαση και την επιμονή, αλλά και την πειθαρχία να επιδιώξεις ένα μακροπρόθεσμο όνειρο. Επίσης, εάν έχεις εργαστεί επιμελώς για να σταθεροποιήσεις μια κοινωνική προσπάθεια ή/και μια πρωτοβουλία που περιστρέφεται γύρω από τις ανθρωπιστικές προσπάθειες, αυτή η διέλευση μπορεί να σε βοηθήσει να εδραιώσεις τα μελλοντικά σου οράματα. Ο ρόλος σου στην κοινωνία αποκρυσταλλώνεται από το σύμπαν. Όσο για τον Δία, το χρυσό εισιτήριό σου έρχεται ακριβώς στην ώρα του για την εποχή των γενεθλίων σου, καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του επίσημα στο ζώδιό σου στις 16 Μαΐου και για πρώτη φορά από το 2012.

Αιγόκερως

Μια σημαντική ανακάλυψη είναι στον ορίζοντα για εσένα το 2023, καθώς καλείσαι να ακολουθήσεις την καρδιά σου, ώστε να συνεχίσεις να χτίζεις πάνω στο σπίτι μέσα σου και γύρω σου. Αν και το γεγονός ότι επέζησες από τη «σκοτεινή νύχτα της ψυχής» του Πλούτωνα στο ζώδιό σου (από το 2007) είναι περισσότερο από αρκετός λόγος για να το γιορτάσεις. Αυτό από μόνο του είναι ένα επίτευγμα, οπότε δώσε συγχαρητήρια στον εαυτό σου γιατί τα κατάφερες. Έχουν περάσει 15 χρόνια μεταμόρφωσης και αναγέννησης και ίσως ακόμη και μακάβριων γεγονότων, αλλά όλα τελειώνουν στις 23 Μαρτίου. Όσο για τον πλανητικό κυβερνήτη σου, τον Κρόνο, θα εισχωρήσει επίσημα στις 7 Μαρτίου στους Ιχθείς και στον τρίτο Οίκο των αδερφών σου και του άμεσου περιβάλλοντος.

Αυτό θα φέρει σταθερότητα και δομή στον τομέα της επικοινωνίας σου, κάτι που μπορεί να είναι θετικό για τη δικτύωση ή/και την ανάπτυξη μιας δεξιότητας που σε ενδιαφέρει να επιδιώξεις. Το στυλ επικοινωνίας σου θα βελτιωθεί, όπως και η σύνδεσή σου με τους στενούς σου συνομηλίκους, τους γείτονες και την τοπική κοινότητα. Ο τυχερός Δίας θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στον Ταύρο στις 16 Μαΐου, φέρνοντας αφθονία, επέκταση, ανάπτυξη και ευκαιρίες στον πέμπτο Οίκο της αγάπης, του πάθους και της αυτοέκφρασης.