Η πρώτη πανσέληνος του 2023 και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

07.01.2023
Η πρώτη πανσέληνος του 2023 και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου
H πρώτη εβδομάδα του νέου έτους βρίσκεται σε εξέλιξη και η πρώτη πανσέληνος του 2023 ετοιμάζεται να φωτίσει το σύμπαν σήμερα, 7 Ιανουαρίου. Και αυτή τη φορά, είναι μια πανσέληνος του λύκου. Η πανσέληνος του λύκου του Ιανουαρίου του 2023 θα ενθαρρύνει κάθε ζώδιο να ακούσει τις συναισθηματικές του ανάγκες, αντί να τις παραμελήσει. Αν και το να σε απασχολούν τα συναισθήματά σου μπορεί να μην ήταν στην κορυφή της λίστας των αναλύσεων για τη νέα χρονιά, θα νιώσεις ευχαρίστηση που δίνεις χώρο στις ανάγκες σου. Παρακάτω θα δεις πώς η πρώτη πανσέληνος του 2023 θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Κριός

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, θα απολαύσεις την ασφάλεια που μπορείς να βρεις στο σπίτι και την οικογένειά σου. Σήμερα δεν είναι η μέρα για να καταβάλεις υπερβολική προσπάθεια, Κριέ, αλλά αντίθετα, άκου τι σου λέει η διαίσθησή σου.

Ταύρος

Η πανσέληνος του λύκου στον Καρκίνο θα σε ενθαρρύνει να δοκιμάσεις ιδέες και απόψεις που έχουν τις ρίζες τους στη νοσταλγία και τη συναισθηματική άνεση. Είναι μια υπέροχη μέρα για να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου, Ταύρε, ακόμα κι αν οι άλλοι τα βλέπουν ως παράλογα.

Δίδυμοι

Στις 7 Ιανουαρίου, η πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο συναισθηματικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τα χρήματα και τους πόρους σου. Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα όπου νιώθεις μεγαλύτερη τάση να κάνεις κάποιες συναισθηματικά παρορμητικές αγορές ή μπορεί να αναπολείς με νοσταλγία κάποια πράγματα που σου ανήκαν στο παρελθόν.

Καρκίνος

Θα αναζητήσεις εσωτερική συναισθηματική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Καρκίνου, καθώς φωτίζει τον πρώτο Οίκο της προσωπικής σου ταυτότητας, οπότε φρόντισε να βάλεις πρώτα τις ανάγκες σου αυτήν την ημέρα. Χρησιμοποίησε αυτή τη μέρα ως ευκαιρία για να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες, καθώς ξέρεις να φροντίζεις τον εαυτό σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

Λέων

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του λύκου στον Καρκίνο, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα που δυνητικά αποφεύγεις. Καθώς αυτή η σεληνιακή φάση λαμβάνει χώρα στον δωδέκατο οίκο σου, κρυφά ή άλυτα συναισθήματα είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθούν και, ενώ μπορεί να μην θέλεις να κάνεις κάποια ξαφνική ενέργεια, είναι καλή στιγμή να αφήσεις λίγο χώρο για νέα πράγματα.

Παρθένος

Καθώς λαμβάνει χώρα η πανσέληνος, θα ενθαρρυνθείς να φροντίσεις τις φιλίες και την κοινότητά σου. Ως κάτι που είναι πάντα πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει, αυτή η πανσέληνος βρίσκεται ακριβώς στο δρόμο σου. Είτε οι άλλοι αναζητούν τον ώμο σου για να κλάψουν είτε απλά ένα αυτί να τους ακούσει, θα κληθείς να παίξεις αυτήν την ημέρα τον ρόλο της μαμάς-φίλης ακόμα περισσότερο από ότι συνήθως.

Ζυγός

Στις 7 Ιανουαρίου, η πανσέληνος θα φωτίσει τον δέκατο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, φέρνοντας την επιθυμία σου για άνεση και ασφάλεια στο προσκήνιο του επαγγελματικού σου κόσμου. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάτι στο οποίο εργάζεσαι τραβάει κάποια επιπλέον προσοχή σήμερα ή μπορεί απλώς να αισθάνεσαι ότι σε καλούν να κάνεις τον χώρο εργασίας σου να δείξει λίγο πιο ευχάριστος και άνετος.

Σκορπιός

Στις 7 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του λύκου στον Καρκίνο θα φωτίσει τον ένατο οίκο της πνευματικότητάς σου, φέρνοντας έντονα συναισθήματα στο προσκήνιο οσον αφορά σε αυτά που πιστεύεις. Θα ενθαρρυνθείς να αισθανθείς άνετα με τις τελετουργίες και τις πρακτικές σου.

Τοξότης

Στις 7 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του λύκου στον Καρκίνο σε ενθαρρύνει να σκεφτείς το πώς σε κάνουν να νιώθεις οι στενές σχέσεις σου. Ως κάποια που είναι απίστευτα γενναιόδωρη, τείνεις να δίνεις στους άλλους χωρίς να το σκέφτεσαι δύο φορές – αλλά αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίσεις το αν οι σχέσεις σου σου δίνουν ώθηση ή όχι.

Αιγόκερως

Οι ρομαντικές σου σχέσεις φαίνονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της πανσέληνου του λύκου στον Καρκίνο, οπότε μη διστάσεις να αφοσιωθείς πλήρως σε αυτές. Είσαι κάποια που τείνει να δίνει προτεραιότητα στη λογική και την πρακτικότητα, αλλά όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς, αναζητάς άνεση και ασφάλεια.

Υδροχόος

Θα ενθαρρυνθείς να ακούσεις τις ανάγκες του σώματός σου κατά τη διάρκεια της πανσέληνου του λύκου στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου, ανεξάρτητα από το πόσο άστατες μπορεί να είναι. Καθώς αυτή η σεληνιακή φάση λαμβάνει χώρα στον έκτο οίκο της υγείας, των συνηθειών και της ρουτίνας σου, θα σε ενθαρρύνει να σκεφτείς το πώς οι καθημερινές σου τελετουργίες σου επιτρέπουν να αισθανθείς άνετα με τον εαυτό σου.

Ιχθείς

Στις 7 Ιανουαρίου, η πανσέληνος στον Καρκίνο σε προσκαλεί να ασχοληθείς με δημιουργικές αναζητήσεις που επικεντρώνονται γύρω από τη συναισθηματική έκφραση. Ως ζώδιο του νερού, είσαι έτοιμη να ασχοληθείς με τα συναισθήματα σου και αυτή η πανσέληνος είναι μια εξαιρετική στιγμή για να τα εκφράσεις μέσα από ένα έργο πάθους ή μια καλλιτεχνική διέξοδο.