Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιανουάριο

06.01.2023
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιανουάριο
Η αστρολογία του Ιανουαρίου φαίνεται πολύ καλύτερη από τους προηγούμενους μήνες και με περισσότερους από έναν τρόπους. Ο Ιανουάριος όχι μόνο σηματοδοτεί το τέλος τριών ανάδρομων, αλλά μόλις αυτοί οι πλανήτες αρχίσουν να κινούνται ξανά προς τα εμπρός, θα υπάρξουν επίσημα μηδενικές ανάδρομες πορείες για το υπόλοιπο του μήνα. Αυτό είναι αρκετά πρωτόγνωρο, δεδομένου ότι οκτώ από τους δέκα πλανήτες κινούνται σταθερά μπρος-πίσω στον ουρανό, οπότε φρόντισε να το απολαύσεις όσο διαρκεί.

Ο Άρης, ο πλανήτης της εχθρότητας, της διεκδίκησης και της αντιπαράθεσης θα τελειώσει επιτέλους την ανάδρομή πορεία του και θα σταθμεύσει απευθείας στους Διδύμους στις 12 Ιανουαρίου και ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των σκέψεων και των ιδεών, θα σταθμεύσει απευθείας στον Αιγόκερω 6 μέρες αργότερα. Ο Ουρανός, ένας εξωτερικός πλανήτης, θα σταθμεύσει επίσης απευθείας στον Ταύρο στις 22 Ιανουαρίου, αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι λιγότερο αισθητός, καθώς αυτός ο πλανήτης είναι ανάδρομος για πέντε μήνες κάθε χρόνο ούτως ή άλλως.

Άσχετα με τα ζώδια, αυτός είναι ο αστρολογικός συνδυασμός που μπορεί να δημιουργήσει την πιο βαθιά συναισθηματική σύνδεση

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιανουάριο

Τρεις πλανήτες - ο Άρης, ο Ερμής και ο Ουρανός - είναι ήδη ανάδρομοι αυτές τις μέρες, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα, δεν θα υπάρχουν νέες ανάδρομες πορείες πλανητών. Αντί να σου ζητηθεί να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις προηγούμενα θέματα, σχέδια ή συγκρούσεις, θα έχεις απίστευτο κίνητρο να πεις τη γνώμη σου και να αντιμετωπίσεις τις συγκρούσεις κατά μέτωπο. Αν και αυτό μπορεί να είναι καλό, η απότομη αύξηση της ενέργειας είναι πιθανό να σε αναστατώσει για λίγο, καθώς τα πράγματα κινούνται αρκετά αργά, ειδικά για τον Άρη, εδώ και αρκετό καιρό. Φρόντισε να βρεις ρυθμό για τον εαυτό σου!