Τα 4 ζώδια που είναι περισσότερο πιθανόν να χωρίσουν το 2023

05.01.2023
Τα 4 ζώδια που είναι περισσότερο πιθανόν να χωρίσουν το 2023
Το 2023 αναμένεται μα φέρει μερικά σημαντικά μαθήματα και αλλαγές στις σχέσεις για όλα τα ζώδια χάρη στον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Δία που κάνουν σημαντικές κινήσεις. Όλα τα σημάδια των πλανητών δείχνουν την αλλαγή, αλλά όχι μόνο γιατί απλώς αγάπησες, αλλά γιατί τελικά έμαθες. Παρακάτω θα διαβάσεις για τα τέσσερα ζώδια που είναι περισσότερο πιθανόν να τελειώσουν τις σχέσεις τους μέσα στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Παρθένος

Το τέλος του 2022 έφερε τόσο τον Δία όσο και τον Ποσειδώνα στο ερωτικό ζώδιο των Ιχθύων, μια ενέργεια που ασκεί επιρροή στη ρομαντική σου ζωή.

Μερικές φορές, το να έχεις πλανήτες σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου φέρνει θετικά πράγματα, ωστόσο, ένας πλανήτης που δεν θέλεις σε αυτόν τον τομέα είναι ο Κρόνος και αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί φέτος. Ο Κρόνος στους Ιχθείς είναι λίγο χειριστικός και λειτουργεί με πιο ήπιο τρόπο καθώς μπορείς να απελευθερώσεις τους δεσμούς με το παρελθόν και να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο μέλλον.

Ωστόσο, σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου που κυβερνά τον ρομαντισμό και την αγάπη, όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να μάθεις περισσότερα από το να απολαμβάνεις απλά τον χρόνο σου. Είναι ώρα να ξυπνήσεις. Το να βλέπεις την πραγματικότητα της σχέσης σου και αντί να προσπαθείς να τη φτιάξεις μόνη σου ή να σκεφτείς κάποιο τρόπο να το κάνεις, είναι λάθος σου απλά να τα αφήνεις όλα όπως είναι.

Ο στόχος σου είναι να φτάσεις σε αυτό που δεν είναι απλώς καλύτερο, αλλά πιο υγιές για εσένα.

Ταύρος

Το θέμα για εσένα φέτος είναι η αγάπη για τον εαυτό σου, Ταύρε. Ο τρέχων κύκλος έκλειψης θα τελειώσει στο ζώδιό σου στα τέλη του Οκτωβρίου και θα σηματοδοτήσει το σημείο συσσώρευσης ενός ταξιδιού δύο ετών.

Ενώ μπορεί να υπάρχει ένα φωτεινό σημείο γύρω στις αρχές Μαΐου καθώς συμβαίνει η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τα ρομαντικά συναισθήματα που είχες δεν είναι πλέον τα ίδια. Τα αισθήματα αλλάζουν. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι το είδος συναισθημάτων που είναι πιο δυνατά και πιο συνδεδεμένα, αλλά έχουν σχέση περισσότερο με κάτι φιλικό.

Ακριβώς επειδή εύχεσαι να είναι όλα καλά δεν σημαίνει ότι αυτό ισχύει και αντ' αυτού, έχει να κάνει με την κατανόηση ότι αυτά τα συναισθήματα που επιθυμούσες να έχεις, έχουν φύγει. Επίτρεψε στον εαυτό σου να αφιερώσει τη φετινή χρονιά σε σένα. Αγάπησε τον εαυτό σου με όλους τους τρόπους που έχεις ποτέ ευχηθεί και μην ανησυχείς για το τι θα ακολουθήσει.

Δίδυμοι

Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους από τα τέλη του Αυγούστου του 2022. Τον Οκτώβριο, έγινε ανάδρομος και τελικά θα στραφεί απευθείας στους Διδύμους στις αρχές Ιανουαρίου, ωστόσο θα παραμείνει εδώ μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Καθώς ο Άρης θα κινείται στους Διδύμους μέχρι τα τέλη Μαρτίου, θα μπορέσεις να έχεις το πιο ώριμο τέλος που θα μπορούσε να φανταστείς στη σχέση σου. Ακόμα κι αν δεν είναι η συνειδητή αποσύνδεση που επιθυμούν όλοι, θα εξακολουθεί να είναι μια λήξη με ακεραιότητα και αξιοπρέπεια για όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτό μπορεί να είναι απλώς το μάθημα που έπρεπε να μάθεις.

Δεν χρειάζεται να τα ρίξεις στον σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να τον κατηγορήσεις ή να μιλήσεις άσχημα για αυτόν, ώστε να αισθανθείς δικαιωμένη που φεύγεις. Αντίθετα, αυτό μπορεί να γίνει με αγάπη. Μερικές φορές όταν μια σχέση τελειώνει, δεν φταίει κανείς, αλλά απλά το σύμπαν που σου λέει ότι είσαι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο.

Κριός

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, άγγιξε το ζώδιό σου για λίγο το 2022, αλλά φέτος θα ξεκινήσει εδώ και θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τα μέσα του Μαΐου του 2023. Ο Δίας στον Κριό έχει να κάνει με νέες εμπειρίες, αλλά και με ελευθερία. Αυτή είναι η ενέργεια της απόσχισης και της απελευθέρωσης από τις σχέσεις που σε κράτησαν πίσω από τη ζωή που ήθελες να ζήσεις.

Ο Δίας σου δείχνει τον δρόμο και αξίζει τον κόπο να τον ακολουθήσεις. Στις 11 Απριλίου, ο Δίας και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται στον Κριό, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δεις το μέλλον σου τόσο ξεκάθαρα, που μπορεί να δυσκολευτείς να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου για να φροντίσεις τα χαλαρά σημεία που πρέπει ακόμα να τακτοποιήσεις.

Πρέπει να σκέφτεσαι όλο και πιο επεκτατικά από ότι σου φαίνεται αρχικά. Μέρος αυτού που σε κρατούσε πάντα πίσω είναι ο φόβος σου για το τι μπορεί να συμβεί στην πορεία γιατί αν έχεις καεί μια φορά, διστάζεις να ρισκάρεις ξανά.

Φέτος, όμως, το σύμπαν σε καθοδηγεί πραγματικά να απελευθερωθείς από ότι σε κρατάει πίσω, να κλείσεις το παρελθόν και να πιστέψεις ότι για άλλη μια φορά όλα είναι δυνατά.