Τα 4 ζώδια για τα οποία το 2023 θα είναι η πιο ρομαντική χρονιά

04.01.2023
Τα 4 ζώδια για τα οποία το 2023 θα είναι η πιο ρομαντική χρονιά
Ο έρωτας είναι κάτι που πολλοί επιθυμούν και λίγοι θέλουν να αποτρέψουν. Οπότε τα τέσσερα παρακάτω ζώδια για τα οποία το 2023 θα είναι η πιο ρομαντική χρονιά, θα έχουν έναν λόγο παραπάνω να περιμένουν με ανυπομονησία τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Ζυγός

Δεν είναι μυστικό ότι συμβαίνουν πολλά στον ουρανό το 2023, αλλά θα χαρείς να μάθεις ότι η ερωτική σου ζωή πιθανότατα θα δει τα οφέλη αυτών των αστρολογικών διελεύσεων. Ας ξεκινήσουμε με τη μεγαλύτερη επιρροή του Δία - πλανήτη της τύχης, της επέκτασης, της αφθονίας και της ευημερίας - καθώς θα περάσει μέσα από τον Κριό για ένα μεγάλο μέρος του έτους, φέρνοντας μια εισροή ευκαιριών για συνεργάτες, σχέσεις και σύνδεση με άλλους, όλα αυτά αποκαθιστώντας την ελπίδα και την πίστη σου σε ότι αφορά στις σχέσεις.

Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις την τύχη σου και δώσε μια ευκαιρία σε κάποιον με τον οποίο θα μπορούσες να δεις τον εαυτό σου να περνάει το υπόλοιπο της ζωής σου.

Σκορπιός

Ψάχνεις για τον ιδανικό; Είτε είσαι έτοιμη είτε όχι να τα δώσεις όλα σε κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο, θα χαρείς το 2023. Οι Δεσμοί του Πεπρωμένου θα αλλάξουν ζώδια, ολοκληρώνοντας το ταξίδι τους στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου και στον έβδομο Οίκο των σημαντικών άλλων. Αλλά δύο μήνες πριν συμβεί αυτό, ο τυχερός Δίας θα ενταχθεί στον Βόρειο Δεσμό (όπου κατευθυνόμαστε συλλογικά) στον Ταύρο μέσω του δεσμευμένου έβδομου Οίκου των σχέσεων ένας προς έναν.

Ο Δίας επεκτείνει ότι έρχεται σε επαφή, οπότε από τις 15 Μαΐου, η τύχη, η ευημερία και η αφθονία θα υπερφορτίσουν αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Τοξότης

Όχι μόνο εισέρχεσαι στη μοναδική σου αυτοέκφραση, αλλά νιώθεις και έμπνευση όσο ποτέ για να ανοίξεις την καρδιά σου στις άπειρες δυνατότητες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τον ουράνιο κυβερνήτη σου, τον Δία, που διέρχεται από τον Κριό - τον πέμπτο Οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης - για το πρώτο εξάμηνο του 2023, αλλά δεν τελειώνει εκεί.

Εκτός από αυτή τη διέλευση που σε ευλογεί με τύχη, αφθονία και επέκταση στη γλώσσα της αγάπης σου και στα ρομαντικά ραντεβού, ο Βόρειος Δεσμός θα εισέλθει στον Κριό τον Ιούλιο, φέρνοντας εστίαση και ενέργεια σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Αιγόκερως

Υπάρχει πάντα κάτι να προσβλέπουμε στην αστρολογία και το 2023 θα είναι για σένα μια χρονιά που θα στροβιλίζεται με αγάπη, ρομαντισμό και αισθησιασμό. Πιθανότατα θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, καθώς ο Δίας - πλανήτης της ελπίδας, της πίστης, της αφθονίας και της επέκτασης - θα εισέλθει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου, ενώνοντας τον Βόρειο Δεσμό μέσω του ρομαντικού πέμπτου Οίκου της αγάπης, του φλερτ και της αναστάτωσης που έχεις όταν ερωτεύεσαι.

Εξάλλου, ο Ταύρος που κυβερνά την Αφροδίτη επιβλέπει την περιοχή του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα θέματα της καρδιάς σου, γεγονός που κάνει αυτή την ουράνια ενεργοποίηση ακόμη πιο σημαντική.