Τα 4 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Αύγουστο

04.08.2023
Τα 4 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Αύγουστο
Η σεζόν του Λέοντα έχει ξεκινήσει επίσημα, πράγμα που σημαίνει ότι το να εκφραστείς χωρίς κανένα όριο ή περιορισμό είναι πλέον αναμενόμενο.

Για πολλούς, η αυτοπεποίθηση δεν είναι πάντα κάτι που είναι εύκολο να ενσωματωθεί στη συμπεριφορά τους, αλλά η μετάβαση του ήλιου πίσω στο ζωντανό ζώδιο του σπιτιού του, τείνει να δώσει στον εγωισμό του καθενός την απαραίτητη ώθηση. Ενώ όλοι θα επευφημούν τον εαυτό τους αυτή τη σεζόν, τα τέσσερα παρακάτω πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου του 2023, θα αισθανθούν πιο άνετα να αγαπήσουν τον εαυτό τους με όλους τους τρόπους.

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Αυγούστου

Ταύρος

Καθώς ο μήνας ξετυλίγεται, θα νιώθεις μια έντονη επιθυμία να εστιάσεις σε όλα τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού καθώς ο ήλιος διασχίζει τον τέταρτο Οίκο σου. Ως το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που κυβερνά η Αφροδίτη, δεν είσαι και η μεγαλύτερη οπαδός της υπερβολικής συμπεριφοράς εκτός κι αν περιέχεται στους πιο ιδιωτικούς σου χώρους. Αυτό το διάστημα αισθάνεσαι άνετα να αναλαμβάνεις την ηγεσία και να εκφράζεσαι ανοιχτά, γι' αυτό είναι σημαντικό να έχεις τον χώρο να το κάνεις.

Λέων

Τώρα που η σεζόν σου είναι σε πλήρη εξέλιξη, η κύρια εστίασή σου αυτόν τον μήνα είναι να επιδιώξεις πράγματα που σε γεμίζουν. Είναι σημαντικό να περιβάλλεις τον εαυτό σου με ανθρώπους που σε ενθαρρύνουν και σε ανεβάζουν, και να αποστασιοποιηθείς από αυτούς που προσπαθούν να μειώσουν τη λάμψη σου, ειδικά τώρα. Θα αισθάνεσαι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τον σκοπό σου αυτόν τον μήνα και θα είσαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστείς τα ταλέντα σου με οποιονδήποτε και με όλους. Απλώς φρόντισε να μην εστιάσεις πολύ στο να κερδίσεις την έγκριση των άλλων καθώς η αυτοεκτίμησή σου δεν εξαρτάται από το ποιος σε προσέχει.

Σκορπιός

Η καριέρα σου και οι επαγγελματικές σου προσπάθειες κερδίζουν αναγνώριση τώρα, Σκορπιέ, και ενώ δεν είσαι συνήθως λάτρης της ανεπιθύμητης προσοχής, θα νιώσεις αναγνώριση για όλη σου την επιμέλεια και τη σκληρή δουλειά αυτόν τον μήνα. Τώρα είναι μια τυχερή στιγμή για να παρουσιάσεις οποιαδήποτε έργα στα οποία έχεις εργαστεί ή μπορεί να είσαι πιο διατεθειμένη να αναλάβεις περισσότερους δημόσιους ρόλους. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου, οπότε φρόντισε να επιδείξεις τις ικανότητες σου.

Τα 3 πιο πολυτάλαντα ζώδια που καταφέρνουν ότι βάζουν στο μυαλό τους

Υδροχόος

Ο ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει στον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου αυτόν τον μήνα, φωτίζοντας τις σχέσεις σου με άλλους ανθρώπους. Δεδομένου ότι ο Λέων είναι το αδελφό ζώδιο σου, η ενέργεια που αναζητά την προσοχή αυτής της εποχής μπορεί να σε ενοχλεί λίγο, αλλά σε καλεί να εκφραστείς με νέους τρόπους. Δεν είσαι συνήθως κάποια που της αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά αυτόν τον μήνα, θα είσαι πιο διατεθειμένη να το προσπαθήσεις σε θέματα που αφορούν την οικοδόμηση σχέσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.08.2023 - 09:45