Τι φέρνει ο Αύγουστος για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

05.08.2023
Τι φέρνει ο Αύγουστος για κάθε ζώδιο ξεχωριστά
Ο Αύγουστος θα είναι περιπετειώδης για όλα τα ζώδια. Ένας από τους βασικούς λόγους; Αυτός ο μήνας άνοιξε με πανσέληνο και κλείνει την τελευταία του μέρα πάλι με πανσέληνο.

Αυτή είναι μια διπλή δόση ενέργειας της πανσελήνου και πίστεψέ μας ότι θα το νιώσουμε όλα τα ζώδια. Ξεκινάμε με μια ελπιδοφόρο νότα και τελειώνουμε σε άλλη μια και όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ 1ης Αυγούστου και 31ης Αυγούστου θα αφορούν το ενεργητικό ταξίδι και το πώς αυτό μας μεταμορφώνει.

Κριός

Μάντεψε τι σου έρχεται, Κριέ! Χρήματα. Ναι, αλήθεια είναι. Χωρίς να λέμε ότι είναι απροσδόκητο, αλλά τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν στον οικονομικό σου κόσμο και ήρθε η ώρα να το πιστέψεις ξανά. Οι υλιστικές επιθυμίες έρχονται τελικά για εσένα και δεν ντρέπεσαι που είσαι κάποια που της αρέσουν τα υλικά αγαθά.

Ταύρος

Ένα ενδιαφέρον πράγμα για να ξέρεις είναι ότι εσύ, όπως ο Κριός, ετοιμάζεσαι είτε για προαγωγή στη δουλειά είτε θα βρεις μια παράπλευρη απασχόληση που θα αποφέρει ΠΟΛΛΑ χρήματα. Δεν σκέφτεσαι τον Αύγουστο ως εποχή για να βγάλεις χρήματα, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει και φαίνεται ότι όλοι είναι ακόμα εκεί έξω, προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά.

Δίδυμοι

Η ερωτική σου ζωή θα είναι άστατη και θα μάθεις πολλά για τον εαυτό σου όσο συμβαίνει αυτό. Υπάρχει πολλή ενέργεια γύρω σου, Δίδυμε και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ανατροπές στον έρωτα και με τις επιρροές του Άρη και του Πλούτωνα, η ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να καταρρεύσει.

Καρκίνος

Η εποχή του Λέοντα σε ωφελεί και σε αφήνει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Τον Αύγουστο το «να είσαι ο εαυτός σου» εμφανίζεται όταν είσαι με φίλους και αυτόν τον μήνα θα ασχοληθείς με το να είσαι κοινωνική και φιλική. Τη χρειαζόσουν αυτή τη νέα και συναρπαστική κοινωνική ζωή, καθώς ένοιωθες βαρετά μέχρι τώρα.

Λέων

Η δύναμη είναι η λέξη-κλειδί του μήνα, Λιονταρίνα, καθώς θα πετύχεις όλες τις σωστές νότες ... αλλά όχι χωρίς άφθονη προσπάθεια. Βρίσκεσαι στην εποχή του Ήλιου σου τώρα, και αυτό είναι πάντα καλό γιατί, αυτόν τον συγκεκριμένο Αύγουστο, βρίσκεσαι στο όριο για σημαντικές αποφάσεις. Είναι μια υπέροχη στιγμή για τον Λέοντα και θα δεις ότι αυτός ο μήνας δεν είναι παρά μια συναρπαστική επιτυχία.

Παρθένος

Τελικά, αισθάνεσαι ασφαλής, ξεκούραστη και έτοιμη για τον κόσμο. Ότι πέρασες τον Ιούλιο έχει τελειώσει επιτέλους και το μόνο που έχεις μπροστά σου τον Αύγουστο είναι η υπόσχεση για διασκέδαση και καλές στιγμές. Και φυσικά αγάπη. Αυτό που νόμιζες ότι ήταν μια μισοπεθαμένη ερωτική ζωή θα υποστεί αλλαγές και είτε θα τελειώσει είτε θα προσπαθήσεις σκληρότερα για να το σώσεις.

Ζυγός

Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό προς το τελευταίο τμήμα του Αυγούστου και είναι αυτό που θα σου δώσει ώθηση για να περάσεις τον μεγαλύτερο μέρος του μήνα, καθώς χρειάζεσαι κάτι στη ζωή σου για να σε εμπνεύσει. Μέχρι στιγμής, τα πας καλά, αλλά κάνεις επίσης πολλές επιλογές που περιλαμβάνουν αρνητικές ενέργειες.

Σκορπιός

Ότι συμβαίνει εκεί έξω σίγουρα έχει καλή οικονομική επίδραση σε πολλά ζώδια, και εσύ είσαι ένα από αυτά, Σκορπιέ. Θα δεις ότι οι επενδύσεις δίνουν καρπούς και θα σου αποφέρουν σημαντικές αποδόσεις. Έχεις επενδύσει πολλά στο οικονομικό σου μέλλον και τον Αύγουστο, θα παρατηρήσεις ότι τόσες πολλές από τις επιλογές σου ήταν σωστές και αποδίδουν τώρα.

Τοξότης

Για άλλη μια φορά, θα διαπιστώσεις ότι ο Αύγουστος σε βάζει σε ένα σταυροδρόμι όπου πρέπει να αποφασίσεις ποιον δρόμο να ακολουθήσεις. Για άλλη μια φορά, θα διαπιστώσεις ότι είτε εργάζεσαι με την ενέργεια του παρελθόντος είτε με την έμπνευση του μέλλοντος, θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Ο Αύγουστος θα σου δείξει ότι πρέπει να προσγειωθείς και ότι ενώ οι ιδέες σου είναι όλες λαμπρές, είναι απλώς ιδέες που δεν παίρνουν μορφή.

Αιγόκερως

Θα είσαι η μοναδική υπεύθυνη για την καταστροφή κάποιου πράγματος στη ζωή σου τον Αύγουστο και ενώ αυτό ακούγεται τραγικό, θα είναι ακριβώς το αντίθετο. Έχεις τον έλεγχο τώρα και αυτό που έχεις αποφασίσει να κάνεις είναι να τερματίσεις κάτι πριν γίνει τερατώδες. Αυτό μπορεί να είναι ένα ειδύλλιο ή μια οικονομική προσπάθεια.

Υδροχόος

Μπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι μπερδεμένη από την αποδιοργάνωση αυτόν τον μήνα, Υδροχόε, καθώς τα πράγματα δεν είναι μόνο καινούργια για εσένα, αλλά δεν τα έχεις καν καταλάβει. Μόλις έκανες μια μεγάλη κίνηση αλλά δεν έχεις συμβιβαστεί ακόμα με αυτήν. Ο Αύγουστος δεν είναι ένας κακός μήνας για εσένα, αλλά συνοδεύεται από μια περίοδο προσαρμογής και μπορείς απλώς να αφιερώσεις χρόνο για να τη βιώσεις.

Ιχθύες

Ανάμεσα στην Πανσέληνο στον Λέοντα και την τελευταία μέρα που η Πανσέληνος είναι στην Παρθένο, θα έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου: να βγάλεις χρήματα και να ξοδέψεις χρήματα. Είναι λίγο πολύ μια συμφωνία αλλά μην τη φοβάσαι. Και τα δύο θα γίνουν με χαρά και με φίλους. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας για πάρτι, αλλά δεν κάνεις πάρτι ανεύθυνα, Ιχθύ.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.08.2023 - 12:49