Η καυτή αστρολογία του Αυγούστου κρύβει έναν ανάδρομο «φόβο και τρόμο»

03.08.2023
Η καυτή αστρολογία του Αυγούστου κρύβει έναν ανάδρομο «φόβο και τρόμο»
Καλώς ήρθες στον βασικό μήνα του καλοκαιριού! Η ζέστη μπορεί να γίνει έντονη αυτή την εποχή του χρόνου και η αστρολογία του Αυγούστου φέρνει εξίσου έντονες δονήσεις.

Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε πλήρη ισχύ, τον Ερμή ανάδρομο να καραδοκεί και μια διπλή έκρηξη πανσελήνου που ανοίγει και κλείνει τον μήνα, σίγουρα θα θέλεις να σημειώσεις στο ημερολόγιό σου όλα τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Αυγούστου του 2023. Τον μήνα που άνοιξε με την Πανσέληνο του Οξύρρυγχου η οποία ανέτειλλε στον επαναστατικό Υδροχόο.

Η καυτή περίοδος του Λέοντα και η ανάδρομη Αφροδίτη

Οι πρώτες εβδομάδες του μήνα περιλαμβάνουν την πλειονότητα της σεζόν του Λέοντα για το 2023, η οποία ενισχύει κοσμικά τη δύναμη των αστεριών σου και ενθαρρύνει την απρόσκοπτη αυτοέκφραση. Ήρθε η ώρα για επίδειξη! Ο Λέων είναι το ζώδιο του ήλιου, οπότε όταν είναι εδώ, παρακινεί όλα τα ζώδια να ανοίξουν γενναία την καρδιά τους και να αφήσουν το εσωτερικό τους φως να λάμψει.

Επιπλέον, ο ρομαντικός πλανήτης της Αφροδίτης κινείται επίσης ανάδρομος στον πλούσιο Λέοντα σε όλο τον μήνα, πυροδοτώντας ενδεχομένως κάποιο δράμα στην ερωτική σου ζωή ή αλλαγές στην αυτοεκτίμησή σου. Ωστόσο, ένα φωτεινό σημείο εμφανίζεται στις 13 Αυγούστου, κατά το οποίο ο ήλιος και η Αφροδίτη θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Εκεί θα έχεις μια ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση σου.

Τα 5 πιο σαγηνευτικά ζώδια που μπορούν εύκολα να σε αποπλανήσουν

Νέα Σελήνη στα μέσα του μήνα στον Λέοντα

Μιλώντας για τη ζωδιακή ενέργεια του Λέοντα, η νέα σελήνη του Αυγούστου ανατέλλει στον Λέοντα στις 16 Αυγούστου, φέρνοντας μια ευοίωνη ευκαιρία να εκδηλώσεις τις εγκάρδιες προθέσεις σου και να φυτέψεις τους σπόρους για μελλοντικά έργα πάθους.

Η σειρά του Παρθένου

Ο ήλιος εγκαταλείπει τη βάση του στον Λέοντα και εισέρχεται στο μεταβλητό ζώδιο της Γης, τον Παρθένο, στις 22 Αυγούστου, ξεκινώντας την εποχή του Παρθένου και προαναγγέλλοντας τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Αυτή η ήρεμη και προσγειωμένη ενέργεια είναι εξαιρετική για να εμπνεύσει την οργάνωση, την παραγωγικότητα και κάθε προσπάθεια για αυτοβελτίωση.

Τα 4 πιο σαρκαστικά ζώδια

Ο ανάδρομος Ερμής κάνει την εμφάνιση του στις 23 Αυγούστου

Την ίδια μέρα που ξεκινά η εποχή της Παρθένου, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του μέσω του Παρθένου για τις επόμενες εβδομάδες. Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Παρθένου, οπότε κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου του, υπόθεσε ότι οι λεπτομέρειες, τα σχέδια και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να γίνουν λίγο πιο ακατάστατα από το συνηθισμένο. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη όταν πρόκειται να οργανώσεις συσκέψεις ή βόλτες με φίλους, καθώς ο χρόνος μπορεί να μην ευθυγραμμίζεται ακριβώς όπως επιθυμείς.

Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό στις 27 Αυγούστου

Στις 27 Αυγούστου, ο Άρης εισέρχεται στο ισορροπημένο ζώδιο του αέρα, τον Ζυγό, εμπνέοντας όλα τα ζώδια να αναλάβουν περισσότερη πρωτοβουλία όσον αφορά τις συνεργασίες τους και να είναι λίγο πιο διπλωματικά καθώς κυνηγούν τους στόχους τους. Η περιοχή του Ζυγού που αγαπά την αρμονία δεν είναι το πιο άνετο σκηνικό για αυτόν τον συγκρουσιακό πλανήτη, επομένως μπορεί να δυσκολευτείς να υπερασπιστείς πλήρως τον εαυτό σου αν βρεθείς αντιμέτωπη με αντιπαράθεση ή σύγκρουση.

Γιατί η Δευτέρα είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, σύμφωνα με την αστρολογία

Ο ανάδρομος Ουρανός ξεκινά στις 28 Αυγούστου

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού ξεκινά στις 28 Αυγούστου, αρχίζοντας μια λεπτή αλλά σημαντική περίοδο εσωτερικής επεξεργασίας. Η κοσμική ενέργεια του Ουρανού μπορεί να είναι ανατρεπτική και επαναστατική, αλλά ευτυχώς, οι ετήσιες ανάδρομες περίοδοι του δεν είναι συνήθως πολύ χαοτικές. Αντίθετα, δίνουν την ευκαιρία να αποσυμπιέσεις τυχόν απροσδόκητες προσωπικές αλλαγές ή μεγαλύτερης κλίμακας αλλαγές που μπορεί να έχουν συγκλονίσει τον κόσμο σου τους τελευταίους μήνες.

Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 30 Αυγούστου

Ετοιμάσου για ένα μπόνους έκρηξη σεληνιακής μαγείας, καθώς η δεύτερη πανσέληνος του μήνα έρχεται στις 30 Αυγούστου, κερδίζοντας τον ειδικό τίτλο του Μπλε Φεγγαριού. Αυτή η στιγμή λαμβάνει χώρα στο ονειρικό ζώδιο του νερού, τους Ιχθύες, δίνοντάς σου την ευκαιρία να συνδεθείς με τις φαντασιώσεις σου μέσα στην πραγματιστική ενέργεια της εποχής του Παρθένου. Επειδή το φεγγάρι θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Κρόνο, μπορεί να εμπνευστείς να αφήσεις τις μη ρεαλιστικές ονειροπολήσεις για να φτιάξεις πιο πρακτικά σχέδια.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2023 - 10:12