Γιατί η Δευτέρα είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, σύμφωνα με την αστρολογία

21.11.2022
Γιατί η Δευτέρα είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, σύμφωνα με την αστρολογία
Κάποιες μέρες μπορεί να είναι ευκολότερες στη διαχείριση από άλλες, ωστόσο κάτι στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε οι περισσότεροι είναι ότι η Δευτέρα είναι χαραγμένη στο μυαλό μας συνήθως η χειρότερη μέρα της εβδομάδας και αυτό, κυρίως, γιατί σημαίνει το τέλος του Σαββατοκύριακου! Δεν είναι και λίγο! Η αστρολογία, όμως, δίνει και μια άλλη εξήγηση σχετικά με αυτό.

Όπως αποδεικνύεται, κάθε ημέρα της εβδομάδας κυβερνάται από διαφορετικό ουράνιο σώμα του οποίου η ενέργεια μπορεί να φέρει έμπνευση ή δυσκολίες:

Η Δευτέρα κυβερνάται από το φεγγάρι

Την Τρίτη κυβερνά ο Άρης

Η Τετάρτη κυβερνάται από τον Ερμή

Η Πέμπτη κυβερνάται από τον Δία

Η Παρασκευή κυβερνάται από την Αφροδίτη

Το Σάββατο κυβερνάται από τον Κρόνο

Η Κυριακή κυβερνάται από τον Ήλιο

Ακεφιά της Δευτέρας: Πώς να αντιμετωπίσεις τη δύσκολη αρχή της εβδομάδας μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

Γιατί η Δευτέρα είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, σύμφωνα με την αστρολογία.

Η Δευτέρα είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας αστρολογικά γιατί η Δευτέρα κυβερνάται από τη Σελήνη.

Η ενέργεια του φεγγαριού μας συνδέει με τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Η θέση και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη επηρεάζουν επίσης τον τρόπο που αισθάνεσαι. Οι Δευτέρες θα μπορούσαν να φαίνονται μουντές για πολλούς ανθρώπους, επειδή όλοι θα μπορούσαμε να βιώσουμε συναισθηματικά υψηλά και χαμηλά.

Η αστρολογία μας υπενθυμίζει ότι η Σελήνη είναι ένα πολύπλοκο ουράνιο σώμα, αλλά εξίσου σημαντικό και ίσως ακόμη πιο ισχυρό από τον Ήλιο.

Τα συναισθήματα μπορεί να κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα και η κατανόησή τους θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση. Η Σελήνη έχει μια μοναδική τοποθέτηση και οικεία για εμάς. Μαθαίνουμε για τις σχέσεις, τα πάθη και τις επιθυμίες μας με τη Σελήνη του ζωδίου μας. Η Δευτέρα μπορεί να φαίνεται φορτισμένη εξαιτίας αυτού.

Η Σελήνη αλλάζει ζώδιο κάθε δύο μέρες και μπορεί να φαίνεται σαν μια πράξη εξισορρόπησης για εμάς. Εάν η Σελήνη αλλάξει από τους Ιχθείς στον Κριό, θα μπορούσαμε να νιώσουμε περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση. Αλλά αν μετακινηθεί από τους Διδύμους στον Καρκίνο, θα μπορούσε να δείξει ότι οι κοινωνικές μας μπαταρίες μπορεί να χρειαστεί να επαναφορτιστούν για λίγες μέρες προτού ετοιμαστούμε να εισέλθουμε στη φλογερή εμπιστοσύνη του Λέοντα.

Οι Δευτέρες δίνουν τον τόνο για την επόμενη εβδομάδα, οπότε αν η μέρα είναι δύσκολη, θα μπορούσε να μας αποθαρρύνει.

Με βάση αυτό οι Δευτέρες μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι νέο.

Εξάλλου, βιώνουμε νέους κύκλους με βασικές σεληνιακές φάσεις κάθε μήνα.

Για να καταπολεμήσεις το άγχος ή τα περίπλοκα συναισθήματα που σχετίζονται με αυτό, φρόντισε τη Δευτέρα να βρεις κάτι που σε κάνει χαρούμενη. Η συγκέντρωση σε πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή μας προς το καλύτερο είναι επιβεβλημένη.

Απόφυγε τους στρεσογόνους παράγοντες, πάρε τα πράγματα χαλαρά τη Δευτέρα και εργάσου με ρυθμό που λειτουργεί καλύτερα για εσένα. Η βιασύνη και το άγχος δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

Η Σελήνη θέλει να νιώθουμε ισορροπία μέσα μας, γι' αυτό επικεντρώσου στην αρμονία και εξάσκησε την υπομονή σου.