Πώς επηρεάζει το ζώδιο σου η εποχή του Τοξότη

25.11.2022
Πώς επηρεάζει το ζώδιο σου η εποχή του Τοξότη
Αιθάνεσαι μια νευρικότητα τις τελευταίες ημέρες; Αν δεν υπάρχει κάποια αιτία και δεν μπορείς το εξηγήσεις, ενδεχομένως να υπάρχει αστρολογικός λόγος. Αυτό συμβαίνει επειδή η εποχή του Τοξότη ξεκίνησε στις 22 Νοεμβρίου και το ζώδιο της φωτιάς, μας ενθαρρύνει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να προκαλέσουμε το περίεργο μυαλό μας. Τις επόμενες εβδομάδες, περίμενε να νιώσεις έμπνευση καθώς βρίσκεις τη φωτεινή πλευρά ακόμη και μέσα στο άγχος της περιόδου των γιορτών. Ο Τοξότης σκορπάει καλές δονήσεις για τον επόμενο μήνα, οπότε για να εκμεταλλευτείς πλήρως αυτή την τυχερή στιγμή, θα πρέπει να γνωρίζεις το πώς η εποχή του Τοξότη επηρεάζει το ζώδιό σου.

Κριός

Ακολούθησε την περιέργειά σου, Κριέ. Θα σε οδηγήσει σε σημαντικούς δρόμους που μπορεί να σου φανούν χρήσιμοι στο τέλος της χρονιάς. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου ως μια νέα και καλύτερη εκδοχή σου.

Ταύρος

Υπάρχει υπολειπόμενη ενέργεια από όλη την απόρριψη που έκανες τον τελευταίο καιρό, Ταύρε, αλλά η απελευθέρωση θα συμβεί κατά την περίοδο του Τοξότη. Μην φοβάσαι την αλλαγή καθώς υπάρχουν πολύτιμα μαθήματα που πρέπει να μάθεις όταν βάζεις τον εαυτό σου πρώτο, ανεξάρτητα από το ποιον ή τι πρέπει να αφήσεις πίσω.

Είσαι Tοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Δίδυμοι

Το να στηρίζεσαι στις στενές σου σχέσεις αυτή τη στιγμή μπορεί να σου προσφέρει καινοτομίες, Δίδυμε. Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι. Με τον Άρη να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, έχεις νιώσει μια μεγάλη επιβράδυνση.

Καρκίνος

Μπορεί να βρεθείς εξαιρετικά επικεντρωμένη και συγκεντρωμένη στην καθημερινότητά σου, Καρκίνε. Η δουλειά και οι διακοπές θα είναι στην πρώτη γραμμή του μυαλού σου, αλλά φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο για να τα αφήσεις όλα πίσω για να ξεκουραστείς όταν το χρειάζεσαι.

Λέων

Η εποχή του Τοξότη είναι η μούσα σου, Λέοντα, οπότε πάρε την περίεργη και χαρούμενη ενέργεια του και τρέξε μαζί της! Εξερεύνησε τα πάθη σου και αφέσου σε όλες τις απλές απολαύσεις καθώς ο Τοξότης φωτίζει τον δρόμο σου.

Παρθένος

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι άνετη κατά τη βαβούρα της εποχής του Τοξότη, Παρθένε; Ό,τι πρέπει να γίνει θα γίνει τελικά. Αυτή τη στιγμή, η εποχή του Τοξότη σου ζητά να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου.

Ζυγός

Ώρα να αποτινάξεις την νωθρότητα σου, Ζυγέ! Η εποχή του Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσεις το μυαλό σου και να δοκιμάσεις τα δικά σου όρια. Να είσαι σε επιφυλακή για σημαντικές αποκαλύψεις αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Η τύχη μπορεί να βρίσκει τον δρόμο για τις τσέπες σου, Σκορπιέ. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πειραματιστείς με νέες ροές εισοδήματος, πιθανώς με τη δημιουργία εσόδων από ένα χόμπι. Δώσε προσοχή στο πώς βγάζεις και ξοδεύεις τα μετρητά σου αυτές τις γιορτές.

Τοξότης

Τι σου επιφυλάσσει η εποχή σου, Τοξότη; Είτε θα επαναφεύρεις τον εαυτό σου είτε θα βιώσεις σημαντικές πνευματικές αποκαλύψεις, είναι μια όμορφη στιγμή να δραπετεύσεις και να εστιάσεις στην ανάπτυξή σου. Μετά από μια βαριά εποχή έκλειψης, είσαι έτοιμη για λίγη φλογερή διασκέδαση.

Ποια είναι τα 4 ζώδια που σκέπτονται υπερβολικά και παίρνουν τα πάντα στην κυριολεξία

Αιγόκερως

Αν τα πράγματα αρχίσουν να φαίνονται θολά, Αιγόκερε, θα πρέπει να γυρίσεις προς τα μέσα σου. Η αισιόδοξη ενέργεια του Τοξότη υποστηρίζει την προσπάθειά σου να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και για αυτοστοχασμό.

Υδροχόος

Η εποχή του Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα να σώσεις τον κόσμο, Υδροχόε. Στηρίξου στην υποστήριξη των φιλιών και της κοινότητάς σου αυτή τη στιγμή και διεύρυνε τον κοινωνικό σου ιστό. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να συνδεθείς με τα δίκτυά σου παντού για να επαναφέρεις τη χαρά και την αγάπη που έχεις για την ανθρωπότητα.

Ιχθείς

Η εποχή του Τοξότη δίνει τη δυνατότητα στις μεταβλητές δυνάμεις σου να συμβαδίζουν με όλα όσα συμβαίνουν στη δουλειά. Είναι η τέλεια στιγμή για να είσαι τολμηρή: ζήτησε αύξηση, αναζήτησε μια προαγωγή ή ξεκίνα καινούργια σταδιοδρομία.