Νέα σελήνη Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

23.11.2022
Νέα σελήνη Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που έχουν σηκώσει το βάρος της εποχής των εκλείψεων, τότε η επόμενη νέα σελήνη μπορεί να σου προσφέρει μια ανάσα φρέσκου αέρα. Η νέα σελήνη εισχωρεί στον Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου, ενθαρρύνοντας μας να δώσουμε τροφή στο μυαλό και την ψυχή μας. Ενώ συνήθως υπάρχουν λίγοι εκλεκτοί που τείνουν να επηρεάζονται αρκετά κατά τη διάρκεια του κύκλου της νέας σελήνης και της πανσελήνου, το εύθυμο ζώδιο της φωτιάς πασπαλίζει λίγη από την τύχη του σε όλους μας - συμπεριλαμβανομένων των 4 παρακάτω ζωδίων που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Νοεμβρίου.

Δίδυμοι

Είσαι ευχαριστημένη από την παρέα σου, Δίδυμε; Με αυτή τη νέα σελήνη να αναδεικνύει τον τομέα της συνεργασίας σου, μπορεί να έχεις σημαντικές αποκαλύψεις για τη σχέση σου ή να εφαρμόσεις νέα όρια με τον σύντροφό σου. Από την άλλη, ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε μια αυθόρμητη βόλτα.

Λόγω του ανάδρομου Άρη στους Διδύμους, τα Διδυμάκια θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν μια δόση καλής τύχης.

Παρθένος

Ετοιμάσου να νιώσεις μια μικρή νοσταλγία καθώς η νέα σελήνη σε εμπνέει να εστιάσεις στη ζωή σου στο σπίτι, Παρθένε. Είχες το μυαλό στο κεφάλι σου όλη τη σεζόν του Σκορπιού, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να στραφείς στις οικιακές ευθύνες και να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τα πράγματα.

Οι αναλυτικοί Παρθένοι δεν είναι ένα από τα ζώδια που απελευθερώνονται, αλλά αυτή η νέα σελήνη θα τους δώσει χώρο για να χαλαρώσουν πριν ξεκινήσει επίσημα η τρέλα των γιορτών.

Τοξότης

Νιώθεις πλήρη ενέργεια αυτή τη στιγμή, Τοξότη οπότε απόλαυσε τα όλα! Ωστόσο, να θυμάσαι ότι τα λόγια και οι πράξεις σου έχουν βαρύτητα, οπότε όταν λες τη γνώμη σου, να είσαι προσεκτική σχετικά με το πώς μπορεί να την εκλάβουν οι άλλοι.

Καθώς προσγειώνεται στο ζώδιο του Τοξότη, αυτή η όμορφη νέα σελήνη μπορεί να οδηγήσει σε ένα ξεφάντωμα ανακαίνισης ή αγορών.

Ιχθείς

Η νέα σελήνη δίνει μια κυρίαρχη αίσθηση αυτή τη στιγμή, Ιχθύ. Αυτή η σεληνιακή φάση σε εμπνέει να πάρεις πρωτοβουλίες στην καριέρα σου και να επεκτείνεις το δίκτυό σου. Ρώτησε τον εαυτό σου για το πώς θέλεις να σε αντιλαμβάνονται και χρησιμοποίησε τη δύναμη αυτής της νέας σελήνης για να σε βοηθήσει να το πετύχεις.