Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Νοεμβρίου

24.11.2022
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Νοεμβρίου
Οι προηγούμενες εκλείψεις έφεραν μεγάλη σαφήνεια στα τρέχοντα ζητήματα μας και τα πράγματα πρόκειται να γίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα. Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου, που έρχεται στις 24 Νοεμβρίου στον τολμηρό Τοξότη, θα δοκιμάσει τις γνώσεις μας και θα μας εμπνεύσει να εξερευνήσουμε τα όρια των ζωνών άνεσής μας. Μπορεί για κάποιους να φαίνεται σαν μια ανήσυχη σεληνιακή φάση, αλλά για τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Νοεμβρίου, η επιρροή του Τοξότη θα είναι αποφασιστικής σημασίας.

Ταύρος

Νέα ξεκινήματα γίνονται, Ταύρε. Ο Τοξότης σε παρακινεί να φύγεις από τα όρια της ζώνης άνεσής σου και να κάνεις λίγους πειραματισμούς, κάτι που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς έντονα. Όμως η εύθυμη στάση του ζωδίου της φωτιάς σε κρατά αισιόδοξη για να αφήσεις ότι δεν προσθέτει πλέον αξία στη ζωή σου.

Αν και μπορεί να μην είναι τα καλύτερα νέα, οι Ταύροι θα έχουν μια ένδειξη ότι όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη (ή λίγες!) πάντα ανοίγουν.

Λέων

Νιώθεις ζωηρή αυτή τη στιγμή, Τοξότη; Η νέα σελήνη πυροδοτεί τους τομείς της δημιουργικότητας και της ευχαρίστησής σου, οπότε τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες στον χώρο της τέχνης.

Ο Λέων έχει μάθει πολλά δύσκολα μαθήματα τον τελευταίο καιρό χάρη στη διέλευση του Κρόνου από το αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά η νέα σελήνη θα φέρει ευκαιρίες στην ερωτική του ζωή.

Νέα σελήνη Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Σκορπιός

Η νέα σελήνη σκορπίζει λίγη καλή τύχη αυτή τη στιγμή, Σκορπιέ, ειδικά όταν πρόκειται για τα οικονομικά και την αυτοεκτίμησή σου. Αξιοποίησε την αφθονία που έχει να προσφέρει αυτή η νέα σελήνη, μετατρέποντας τα έργα του πάθους σου σε κάτι προσοδοφόρο.

Ο Σκορπιός μόλις επέζησε από μια πολύ έντονη περίοδο γενεθλίων και θα πρέπει να ανυπομονεί για μια εύκολη νέα σελήνη στον Τοξότη.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη είναι εξαιρετικά υποστηρικτική για εσένα, Υδροχόε. Το κοινωνικό σου δίκτυο μπορεί να μεγαλώνει ή να συνδεθείς με τους φίλους σου με νέους και ουσιαστικούς τρόπους. Όπου κι αν εργάζεσαι, να ξέρεις ότι μπορείς να στηριχτείς σε άλλους.

Αυτή η σεληνιακή φάση θα υπενθυμίσει σε όλους τους Υδροχόους ότι οι φίλοι τους συχνά δημιουργούν την ιδανική τους οικογένεια.