Ποιο είναι το είδος κουζίνας που προτιμά το κάθε ζώδιο (Β’ Μέρος)

19.11.2022
Ποιο είναι το είδος κουζίνας που προτιμά το κάθε ζώδιο (Β’ Μέρος)
Όταν τρώμε φαγητό μόνο για να ικανοποιήσουμε τις διατροφικές μας ανάγκες, κάποια στιγμή το αισθανόμαστε σαν μια αγγαρεία παρά σαν μια στιγμή προσωπικής έκστασης την οποία έχουν τη δυνατότητα να μας χαρίσουν οι gourmet γεύσεις. Αν όμως σχεδιάσεις τα γεύματά σου βασίζοντάς τα στους τύπους φαγητού που ανταποκρίνονται στον αστρολογικό σου χάρτη, θα ανακαλύψεις τη μαγεία του να γευτείς κάτι απίστευτο. Άλλωστε πολλοί θεωρούν το φαγητό ως βάλσαμο για την ψυχή. Ας δούμε παρακάτω τις γεύσεις που λατρεύει το κάθε ζώδιο, για να έχεις μια εικόνα σε τι είδους εστιατόριο θα κάνεις κράτηση την επόμενη φορά.

Ποιο είναι το είδος κουζίνας που προτιμά το κάθε ζώδιο (Α’ Μέρος)

Ζυγός

Αρτοσκευάσματα και γλυκά
Αγαπάς τα όμορφα πράγματα, Ζυγέ, γι αυτό έχεις εμμονή με το γλυκό, γιατί το φαγητό μπορεί να χορταίνει το στομάχι σου, αλλά τα γλυκά υπάρχουν για να χορτάσουν την ψυχή σου. Θα μπορούσες να περάσεις ώρες κοιτάζοντας τις βιτρίνες του αρτοποιείου και η σκέψη να αγοράσεις αρτοσκευάσματα από μια παριζιάνικη μπουλανζερί πάντα σε φέρνει σε πειρασμό να κλείσεις την επόμενη πτήση για το Παρίσι.

Σκορπιός

Cajun και Creole κουζίνα
Οι Σκορπιοί λαχταρούν πάντα λίγη ζεστασιά και μυστήριο στα γεύματά τους, γι' αυτό το φαγητό Cajun και Creole, τους μιλάει σε πνευματικό επίπεδο. Γοητεύονται από τα μέρη που μπορεί να τους ταξιδέψει η γαρίδα, καθώς κάθε μερίδα περιέχει τον δικό της μικρόκοσμο γεύσης. Και επειδή κυβερνά τους Σκορπιούς ο παθιασμένος και έντονος Άρης, δεν θα διστάσουν να συνοδεύσουν το φαγητό τους με λίγη καυτερή σάλτσα.

Τοξότης

Ψητά κρέατα
Μπορεί να είσαι παγκόσμιος ταξιδιώτης, αλλά η γεύση στην κουζίνα σου θυμίζει μπάρμπεκιου και τεράστια μπέργκερ. Τίποτα δεν ικανοποιεί την όρεξή σου γρηγορότερα από ένα πιάτο γεμάτο καλοψημένο κρέας, γιατί κυβερνήτης σου είναι ο Δίας που είναι ένας πλανήτης που φημίζεται για την απόλαυση.

Αιγόκερως

Κινέζικο και Κορεάτικο φαγητό
Οι Αιγόκεροι λατρεύουν ένα γεύμα που είναι εξίσου χορταστικό όσο και αποτοξινωτικό, γι' αυτό το κινέζικο και το κορεάτικο φαγητό θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι αγαπημένες τους κουζίνες. Η γευστική έκρηξη του γλυκόξινου κοτόπουλου, είναι κάτι που λατρεύει ένας Αιγόκερως και θα το συνοδεύσει μαζί με λαχταριστά dumplings.

Υδροχόος

Ιταλικό φαγητό
Το αγαπημένο σου πράγμα όταν απολαμβάνεις ένα γεύμα είναι να το τρως περιτριγυρισμένη από φίλους και οικογένεια. Για εσένα η διαδικασία αυτή είναι λιγότερο για το φαγητό και περισσότερο για τους ανθρώπους με τους οποίους τρως. Το ιταλικό φαγητό είναι πάντα μια ομαδική ευχαρίστηση και σου αρέσει η φιλοσοφία να φτιάχνεις περισσότερο φαγητό από ότι θα μπορούσε να καταναλώσει η παρέα σου. Κάθε φορά που μαγειρεύεις ένα ιταλικό γεύμα, ξέρεις ότι θα περισσεύουν πάντα φέτες πίτσας για το μεσημεριανό γεύμα της επόμενης μέρας (και πολλές μερίδες ζυμαρικών για δείπνο).

Ιχθείς

Ταϊλανδέζικο & Ινδικό φαγητό
Για εσένα, το ιδανικό γεύμα σε μεταφέρει σε διαφορετικό μέρος. Θέλεις τα μπαχαρικά να σε μεταφέρουν σε ένα μακρινό σύμπαν και κάθε φορά που απολαμβάνεις ταϊλανδέζικη ή ινδική κουζίνα, σε κάνει να νιώθεις ότι οι γευστικοί σου κάλυκες βρίσκονται σε μια μαγική βόλτα. Πρόσεχε όμως τα extra καυτερά πιάτα.