Ποιο είναι το είδος κουζίνας που προτιμά το κάθε ζώδιο (Α’ Μέρος)

18.11.2022
Ποιο είναι το είδος κουζίνας που προτιμά το κάθε ζώδιο (Α’ Μέρος)
Το φαγητό είναι μια απόλαυση. Υπάρχει λόγος που η γεύση μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές από τις πέντε ανθρώπινες αισθήσεις, καθώς όταν αισθάνεσαι μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σου, αναρωτιέσαι πώς ο φυσικός κόσμος έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια τόσο μοναδική και αξέχαστη αίσθηση. Είναι αρκετή για να σε κάνει να πιστέψεις στη μαγεία. Γι' αυτό δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κάθε ζώδιο συνδέεται με ένα ξεχωριστό φαγητό ή μια κουζίνα, καθώς τα συστατικά που έχουμε στη διάθεσή μας, φέρουν το καθένα δικό του πνευματικό νόημα.

Κριός

Ορεκτικά
Λατρεύεις ένα γεύμα που ετοιμάζεται εύκολα, τρώγεται εύκολα και μοιράζεται εύκολα! Όταν σκέφτεσαι πιάτα για να σερβίρεις ή εστιατόρια για να καλέσεις τους φίλους σου, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι αν τα ορεκτικά είναι καλά. Απολαμβάνεις να τρως νάτσος, στρείδια στο μισό κέλυφος και πιατέλες αλλαντικών και τυριών.

Ταύρος

Περσικό & Μεσογειακό φαγητό
Σε κυβερνά η Αφροδίτη, ο πλανήτης της γεύσης και της ευχαρίστησης, που σημαίνει ότι κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει τόσο εκλεπτυσμένο ουρανίσκο όσο ο δικός σου. Αγαπάς τις γλυκές και διακριτικές γεύσεις που κεντρίζουν τη φαντασία. Γεύσεις όπως το φιστίκι, το σαφράν και το τριαντάφυλλο, που υπάρχουν σε τόσα πολλά πιάτα που προσφέρονται στην περσική κουζίνα καθώς και στη μεσογειακή, σε κάνουν να μην μπορείς να αντισταθείς.

Δίδυμοι

Μεξικάνικο φαγητό
Στο μυαλό σου είναι πολλά μέρη που θα ήθελες να βρεθείς, αλλά υπάρχει πάντα μια κουζίνα στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς—η μεξικάνικη κουζίνα. Λατρεύεις να τρως τάκος με γέμιση κοτόπουλο ή να μοιράζεσαι ένα μπολ με φρεσκοφτιαγμένο γκουαγκαμόλε με φίλους. Αυτό που σου αρέσει πολύ είναι η ζωντανή ατμόσφαιρα και το κέφι που δημιουργείται στα μεξικάνικα εστιατόρια.

Καρκίνος

Θαλασσινά & σούσι
Είσαι ένα ζώδιο του νερού που κυβερνάται από το καβούρι. Τα καβούρια ζουν στην παραλία και ευδοκιμούν εκεί που η γη συναντά το νερό, γι' αυτό η κατανάλωση θαλασσινών θα μπορούσε να ενεργοποιήσει σούπερ δυνάμεις σε έναν Καρκίνο. Δεν θέλεις τίποτε άλλο από το να νιώθεις την αίσθηση ότι κρατάς chopsticks στο χέρι σου και μπορείς να τοποθετήσεις με χάρη ένα λαμπερό ροζ rainbow roll κατευθείαν στο στόμα σου.

Λέων

Βραβευμένα εστιατόρια
Αντιμετωπίζεις κάθε γεύμα σαν μια κινηματογραφική παραγωγή, γιατί το δείπνο είναι πραγματικά μια ευκαιρία για να κάνεις την καλύτερη παράσταση και να συναναστραφείς με το υπόλοιπο καστ! Για εσένα, το δείπνο είναι κάτι περισσότερο από το να τρως νόστιμο φαγητό διεθνούς κλάσης. Δεν χρειάζεται να είναι μια ειδική περίσταση για να κάνεις κράτηση σε ένα εστιατόριο πέντε αστέρων, γιατί ξέρεις ότι το αξίζεις. Και εκεί το πρώτο που θα κοιτάξεις στον κατάλογο είναι ένα φιλέτο από μοσχάρι ειδικής εκτροφής.

Παρθένος

Πρωινό & brunch
Τίποτα δεν σε κάνει πιο χαρούμενη από το να ξεκινάς τη μέρα σου δυνατά, γι' αυτό οι Παρθένοι τείνουν να έχουν τέτοια προτίμηση για το πρωινό. Είναι το πιο σημαντικό γεύμα του 24ωρου καθώς έχει τη δύναμη να σε προετοιμάσει για μια παραγωγική μέρα. Είναι σημαντικό να κάνεις το πρωινό διασκεδαστικό, γι' αυτό γνωρίζεις πού βρίσκονται τα καλύτερα σημεία για brunch και ποια εστιατόρια είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο.