Τα 4 πιο σαρκαστικά ζώδια

27.09.2022
Τα 4 πιο σαρκαστικά ζώδια
Ο σαρκασμός έρχεται σε διάφορες αποχρώσεις. Ευτυχώς, η αστρολογία μπορεί να δώσει απάντήσεις για την ειρωνεία και το σαρδόνιο χιούμορ. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς αν πρέπει να εκλάβει την ειρωνική παρατήρηση κάποιου ως προσβολή, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι για τα παρακάτω 4 πιο σαρκαστικά ζώδια, όλα φαίνονται διασκεδαστικά.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι εκτιμούν κάθε ευκαιρία για πνευματώδεις κοροϊδίες. Κυβερνούν τον τρίτο Οίκο των διαδικασιών της σκέψης, έτσι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Ανεξάρτητα από την περίσταση, μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε αυτούς τους πολυλογάδες για να επέμβουν την κατάλληλη στιγμή.

Ο Δίδυμος, που κυβερνάται από τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή, είναι το πιο παραδοσιακά σαρκαστικό ζώδιο. Έχει ένα εξωφρενικά αστείο και στεγνό πνεύμα που μπορεί γρήγορα να διασκεδάσει ακόμα και τους πιο σοβαρούς τύπους.

Είσαι σαρκαστικός; Δες τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα σου

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι συχνά ένα μυστήριο, αλλά θα γνωστοποιήσουν σε όλους το πώς νιώθουν με τα δηκτικά σχόλιά τους. Συνδέονται με όλα τα ταμπού και το σαρδόνιο χιούμορ τους, τους δίνει την οξυδέρκεια που βαδίζει σε μια λεπτή γραμμή μεταξύ κυνικού και έξυπνου.

Ένας Σκορπιός είναι σκοτεινά σαρκαστικός. Επειδή κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας, έχει έναν έμφυτο τρόπο να συνδέεται με αυτό που νιώθουν οι άνθρωποι βαθιά μέσα τους και ο σαρκασμός τους φαίνεται διαφορετικός όταν αντηχεί προσωπικά.

Τοξότης

Χαρούμενος και άψογα λαμπερός, ο Τοξότης είναι επαγγελματίας στο να κάνει ειρωνικά σχόλια. Έχει μια απίθανη αίσθηση του χιούμορ και έναν τρόπο να σατιρίζει τα πάντα — συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του. Επειδή αυτοί οι φλογεροί άνθρωποι, οι Τοξότες, κυβερνώνται από τον Δία, όταν πρόκειται για σαρκασμό, όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο.

7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Αιγόκερως

Μην αφήσεις την ψύχραιμη συμπεριφορά του Αιγόκερω να σε ξεγελάσει. Αυτοί οι τύποι που γνωρίζουν τα πάντα, μπορούν να παίξουν με τις λέξεις με έναν περίπλοκο τρόπο και να έχουν στη διάθεσή τους μια ποικιλία από υποτιμητικές παρατηρήσεις. Και τα περισσότερα από τα ξεκάθαρα σχόλιά τους περνούν απαρατήρητα. Κυβερνήτης τους είναι ο Κρόνος, οπότε παρόλο που μπορεί να μην τους αποκαλείς αστείους, έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζουν την άποψή τους, ενώ έχουν εξεζητημένο χιούμορ.