Νέα σελήνη Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

26.09.2022
Νέα σελήνη Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Με τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου να έρχεται λίγο μετά τη φθινοπωρινή ισημερία, μπορείς να περιμένεις σημαντικές αλλαγές που θα επηρεάσουν τις ρουτίνες και τις συνεργασίες σου. Στις 26 Σεπτεμβρίου, η νέα σελήνη θα εισχωρήσει στον διπλωματικό Ζυγό, το διανοητικό ζώδιο που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σχέσεις. Ενώ μερικοί μπορεί να βρουν παρηγοριά με το να επιδίδονται σε ρομαντισμό και φιλίες κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, τα 4 παρακάτω ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο μαθαίνοντας ότι η εναλλαγή μεταξύ του υλικού και του πνευματικού τους κόσμου, είναι μια πράξη εξισορρόπησης.

Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου

Κριός

Δυσκολίες φαίνονται στον τομέα των σχέσεών σου, Κριέ, γι' αυτό να είσαι προσεκτική στο να κάνεις υποθέσεις και να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις για να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο σε αυτή τη νέα σελήνη. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να δημιουργεί δράμα στην καθημερινή σου ρουτίνα, μπορείς να περιμένεις να αισθανθείς ιδιαίτερα ευάλωτη με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους.

Αυτή η νέα σελήνη σε προκαλεί να σταματήσεις και να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, αντί να βιάζεσαι ως συνήθως.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεσαι αναστατωμένη με τη νέα σελήνη που επισκέπτεται την περιοχή της οικογένειας και της καταγωγής σου. Περνάς αλλαγές ή ολοκληρώσεις τον τελευταίο καιρό; Οι αλλαγές μπορεί να κλονίσουν αυτό που πάντα ήξερες, αλλά μείνε ανοιχτή στις νέες προοπτικές που έρχονται στο δρόμο σου.

Οι Καρκίνοι θα αμφισβητήσουν βασικά πράγματα σε αυτή τη νέα σελήνη, πιθανώς με μια ανατροπή στο σπίτι.

Ζυγός

Ετοιμάσου για λίγη αναταραχή, Ζυγέ. Με τη νέα σελήνη και τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του σπιτιού σου, αντιμετωπίζεις σημαντικές αλλαγές στην αίσθηση του εαυτού σου. Ίσως θα πρέπει να παρατηρήσεις το πώς η σχέση σου επηρεάζει την αυτοεκτίμησή σου ή αν είσαι ευάλωτη σε μια συνολική κρίση ταυτότητας.

Μπορεί να είναι σαν να κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω σε δεσμευμένες συνεργασίες, αλλά οι σπόροι που φυτεύτηκαν τώρα τελικά θα ανθίσουν.

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη εκθέτει νέες ιδέες, αλήθειες και συναδέλφους, Αιγόκερε. Αυτά μπορεί να αφορούν νέα ενδιαφέροντα, μονοπάτια σταδιοδρομίας ή συνεργασίες που έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν την επιτυχία σου. Αλλά θα πρέπει να ανοίξεις τον εαυτό σου σε αυτές τις ευκαιρίες για να αποκομίσεις τα ανάλογα οφέλη. Οι Αιγόκεροι ανάμεσά μας θα είναι σκληροί στη δουλειά, αλλά μπορεί να μην βρουν δουλειά όπως συνήθως.