Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου

23.09.2022
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου
Η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου εισέρχεται στις 26 Σεπτεμβρίου στον Ζυγό με γνώμονα τη συνεργασία, εμπνέοντάς μας να αφιερώσουμε χρόνο, να επαναφορτίσουμε τις κοινωνικές μας μπαταρίες και να καλλιεργήσουμε τις σχέσεις μας μία προς μία. Παρά το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής ανακατεύει τα πράγματα στις σχέσεις μας, τα 4 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου, θα αισθανθούν την υπολειπόμενη ελπίδα που εξακολουθεί να υπάρχει από την φθινοπωρινή ισημερία.

Ταύρος

Η νέα σελήνη του Ζυγού ταρακουνά τη ρουτίνα σου, με τον ανάδρομο Ερμή να βάζει μικρές τρικλοποδιές στις καθημερινές σου τελετουργίες. Αλλά με την Αφροδίτη στον Παρθένο, θα διαπιστώσεις ότι οι δημιουργικές ευκαιρίες θα σου δώσουν έμπνευση μέσα και έξω - ακόμα κι αν υπάρχουν ενοχλήσεις στον ήσυχο χώρο σου.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πέμπτο Οίκο του Ταύρου, δίνοντάς σου την ευκαιρία για μια νέα αρχή με οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, τα παιδιά και τον ρομαντισμό.

Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Λέων

Αυτή η νέα σελήνη σε βοηθά να πεις τη γνώμη σου, κάτι που θα σου φανεί χρήσιμο αφού η Αφροδίτη ευλογεί τον Οίκο των χρημάτων σου. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσεις στα δημιουργικά σου έργα που μπορεί να ετοιμάζεις αυτή τη στιγμή.

Αυτή είναι μια σοβαρή ευκαιρία ανάπτυξης. Με τα οικονομικά θέματα να έρχονται στο επίκεντρο, είναι μια όμορφη στιγμή για να φυτέψεις σπόρους αφθονίας.

Σκορπιός

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για πνευματική συντήρηση, Σκορπιέ, οπότε αυτή η νέα σελήνη είναι μια καλή στιγμή να μείνεις μέσα και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μπορείς να πειραματιστείς με τη νέα σελήνη που είναι εμπνευσμένη από την Αφροδίτη, ενσωματώνοντας νέες μεθόδους εκδήλωσης ή τεχνικές ενσυνειδητότητας στην πνευματική σου πρακτική.

Οι άνθρωποι του Σκορπιού θα επιθυμούν μια ήσυχη ανάπαυση με τη νέα σελήνη. Ενώ οι φίλοι τους είναι πιθανό να φέρνουν πολλή χαρά στη ζωή τους αυτή τη στιγμή, αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με την εξισορρόπηση αυτών των στιγμών με μια ξεκούραστη μοναξιά.

Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Υδροχόος

Έχεις ξεπεράσει πολλά πράγματα πρόσφατα και η εξέλιξη στην εποχή του Ζυγού σε ωθεί περισσότερο έξω από τη ζώνη άνεσής σου. Η νέα σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού διερευνά την περιέργειά σου και σε εμπνέει να εξερευνήσεις νέες ιδέες.

Οι Υδροχόοι έχουν περάσει αρκετά τα τελευταία χρόνια χάρη στο ταξίδι του Κρόνου στο ζώδιο του σπιτιού τους, αλλά αυτή η νέα σελήνη θα πρέπει να αξιοποιηθεί ως μια στιγμιαία ανακούφιση.