Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

22.09.2022
Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Αυτή η εποχή του χρόνου είναι πάντα γλυκόπικρη, γιατί ενώ το ζεστό καλοκαίρι είναι πλέον παρελθόν, υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένουμε. Ένα σημαντικό γεγονός που λαμβάνει χώρα αυτή τη φορά κάθε χρόνο είναι η φθινοπωρινή ισημερία, μια εποχή που ο ήλιος εισέρχεται ξανά στο ζώδιο του Ζυγού, πραγματοποιώντας για άλλη μια φορά νέα, φιλόδοξα ξεκινήματα. Αν και αυτό μπορεί να μην είναι απαραιτήτως καλό για όλους, τα παρακάτω 4 ζώδια δεν έχουν λόγο να ανησυχούν, καθώς θα επηρεαστούν λιγότερο από την φθινοπωρινή ισημερία η οποία θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου.

Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Κριός

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μεταφερθεί στον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου, φωτίζοντας την ανάγκη για ισορροπία, ενότητα και σύνδεση σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Αυτή η ενέργεια αποτελεί ένα ουσιαστικό μέρος της διατήρησης της ισορροπίας στη ζωή σου. Δεδομένου ότι είσαι μια απίστευτα ανεξάρτητη ψυχή, συνήθως σπεύδεις να τολμήσεις μόνη σου, μερικές φορές αποτυγχάνοντας να συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεται πάντα να αντιμετωπίζεις τις επιδιώξεις σου μόνη σου.

Καρκίνος

Καθώς λαμβάνει χώρα η φθινοπωρινή ισημερία, θα κληθείς να αποσυρθείς στο ασφαλές καταφύγιό σου, γνωστό και ως ο τέταρτος Οίκος του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Αυτός είναι ένας τομέας που δεν είναι μόνο απίστευτα σημαντικός για εσένα, αλλά ένα μέρος όπου η ισορροπία, η ευχαρίστηση και οι σχέσεις είναι απαραίτητες. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου, θα νιώσεις την ανάγκη να εδραιώσεις την αρμονία σε αυτόν τον τομέα, είτε μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου είτε εντός του τρέχοντος ζωτικού σου χώρου.

Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου

Ζυγός

Είναι η εποχή σου, Ζυγέ, που σημαίνει ότι η φθινοπωρινή ισημερία είναι βέβαιο ότι θα σε επηρεάσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μεταφερθεί στον πρώτο οίκο του εαυτού σου, φωτίζοντας την ανάγκη σου για σύνδεση, ευχαρίστηση και ισορροπία στη ζωή σου. Αυτή είναι μια περίοδος όπου το να επικεντρωθείς εκ νέου στις ανάγκες σου θα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο, οπότε μη διστάσεις να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο. Θα σου ζητηθεί να ξεκινήσεις πράγματα που σε ικανοποιούν, είτε πρόκειται για νέες σχέσεις, δημιουργικές προσπάθειες ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αιγόκερως

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον δέκατο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, στρέφοντας την προσοχή στον τρόπο που δημιουργείς ισορροπία, αρμονία και σχέσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ως το προσανατολισμένο στο στόχο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, δίνεις προτεραιότητα στις εργασιακές σου φιλοδοξίες και τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο project. Μπορεί επίσης να αισθανθείς την ανάγκη να εστιάσεις σε συνεργασίες, οπότε αν υπάρχει κάποιος με τον οποίο είχες τη διάθεση να συνεργαστείς, επικοινώνησε μαζί του.