Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

21.09.2022
Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Αν και το φθινόπωρο είναι μια εποχή που υπάρχουν πολλά να περιμένουμε, ορισμένοι άνθρωποι δεν είναι τόσο πρόθυμοι να αποχαιρετήσουν τον ζεστό καιρό όσο πλησιάζει η φθινοπωρινή ισημερία. Στην πραγματικότητα, καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στο ζώδιο του Ζυγού την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου έρχεται η φθινοπωρινή ισημερία, τα 3 παρακάτω ζώδια δεν θα επηρεαστούν τόσο θετικά όσο τα υπόλοιπα από την πρεμιέρα του φθινοπώρου και θα κληθούν να υποχωρήσουν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους μετά ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι.

Ταύρος

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μεταφερθεί στο ζώδιο του Ζυγού με γνώμονα τη συνεργασία, φέρνοντας την ανάγκη για ισορροπία, κοινωνικοποίηση και ισότητα στον κόσμο σου. Αν και αυτό είναι ένα ζώδιο με το οποίο έχεις την τάση να μοιράζεσαι πολλές ομοιότητες, η βασική, ευάερη ενέργεια αυτής της εποχής μπορεί να μην είναι ακριβώς το καλύτερο σου. Θα παρατηρήσεις την ανάγκη να δώσεις προτεραιότητα στην ισορροπία στις καθημερινές σου συνήθειες και τελετουργίες καθώς ο ήλιος διασχίζει τον έκτο Οίκο σου, καθιστώντας αυτή τη στιγμή, ως ιδανική για να οργανωθείς.

Σκορπιός

Καθώς ο ήλιος μεταβαίνει στον δωδέκατο Οίκο της απομόνωσης κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας στις 23 Σεπτεμβρίου, θα σου ζητηθεί να προσαρμόσεις την ενέργειά σου μετά από μια κοινωνική, δραστήρια εποχή της Παρθένου. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς πώς διατηρείς μια υγιή ισορροπία στη ζωή σου, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τελετουργικά ψυχικής υγείας. Έχεις δώσει προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα; Αν όχι, η περίοδος του Ζυγού σίγουρα θα σε καλύψει.

Ιχθείς

Κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας, θα έχεις την τάση να στρέψεις την προσοχή σου στα όρια που έχεις στις σχέσεις σου, καθώς και στον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματα που μοιράζεσαι. Ως γενναιόδωρο άτομο με ενσυναίσθηση, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις πότε να τραβήξεις τη γραμμή στη δυναμική σου με τους άλλους, αλλά η εποχή του Ζυγού είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει κάποιες σημαντικές αλλαγές. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς πόσο από τον εαυτό σου έχεις δώσει. Είναι ισορροπημένη η ζυγαριά; Εάν όχι, ίσως είναι καιρός να κάνεις ένα βήμα πίσω από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σου εξαντλεί τους πόρους σου.