Ποιο είναι το μεγαλύτερο στερεότυπο για το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

28.09.2022
Ποιο είναι το μεγαλύτερο στερεότυπο για το ζώδιο σου (Μέρος Α’)
Όταν μαθαίνεις το ζώδιο κάποιου, είναι εύκολο να κάνεις βιαστικές κρίσεις για τον χαρακτήρα του με βάση τα στερεότυπα του ζωδιακού κύκλου. Κάθε ζώδιο, συμπεριλαμβανομένου του δικού σου, συνοδεύεται από κάποια αρνητικά στερεότυπα . Αλλά το πώς είναι πραγματικά κάθε ζώδιο, διαφέρει από το πώς το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι. Ποιο είναι, λοιπόν, το μεγαλύτερο στερεότυπο για το δικό σου ζώδιο;

Κριός: Επιθετικότητα

Είσαι η καλύτερη στο να ξεκινάς καυγάδες και οι φίλοι σου, σου ζητάνε πάντα συμβουλές. Βέβαια, δεν επιλέγεις περιττούς καβγάδες. Μπορεί να είσαι εκρηκτική, αλλά γνωρίζεις τα όρια σου. Η αποφασιστικότητά σου θα σε εμποδίσει να αφήσεις το μέλλον σου να καταρρεύσει λόγω κάποιας άσκοπης διαμάχης.

Ταύρος: Επιμονή

Ταύρε, σε χαρακτηρίζουν συνεχώς πεισματάρα. Αυτό δεν ισχύει και όχι μόνο επειδή δεν είσαι τέλεια, αλλά επειδή είσαι ευαίσθητη και μπορεί να αμυνθείς όταν σε κατηγορούν για κάτι.

Θέλεις να κάνεις το καλύτερο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το να είσαι πεισματάρα είναι απλώς ένας αμυντικός μηχανισμός για εσένα. Ξέρεις ότι είσαι υπομονετική, δυνατή και αφοσιωμένη. Αλλά είσαι επίσης άνθρωπος και είναι εντάξει να παραδέχεσαι τα λάθη σου.

Δίδυμοι: Διπροσωπία

Δίδυμε, έχεις κακή φήμη ότι είσαι η «τρελή» με τις πολλές προσωπικότητες. Δεν είσαι τρελή, ούτε έχεις διασπαστική διαταραχή ταυτότητας. Έχεις απλώς μια εκπληκτική ικανότητα προσαρμοστικότητας. Μπορείς να πας σε οποιαδήποτε νέα κατάσταση χωρίς να υποφέρεις από πεποιθήσεις και παλιές συνήθειες. Είτε πρέπει να είσαι διασκεδαστική είτε σοβαρή είτε και τα δύο, μπορείς αβίαστα να ακολουθήσεις αυτή τη νοοτροπία.

Καρκίνος: Δυσαρέσκεια

Καρκίνε, ναι, τείνεις να παραπονιέσαι πού και πού και ο μόνος τρόπος που θα σου αρέσει κάτι είναι αν είναι πολύ συγκεκριμένο για τα ενδιαφέροντά σου. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή βρίσκεις την άνεση ως νούμερο ένα προτεραιότητα.

Αν κάτι δεν σου αρέσει, θα ενημερώσεις τον κόσμο και θα το δείξεις μέσα από τα συναισθήματά σου.

Λέων: Δράμα

Λιονταρίνα, μπορείς να είσαι γνωστή ως drama queen. Αν δεν τραβάς την προσοχή κάθε 3 δευτερόλεπτα, θα πανικοβληθείς, καλώντας όλους με τους οποίους μπορεί να έχεις ή να μην έχεις καλούς δεσμούς, να σε αναγνωρίσουν.

Ναι, αγαπάς την προσοχή, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είσαι τόσο συμπονετική και επιθυμείς μια σύνδεση με τους άλλους.

Παρθένος: Κριτική

Μπορείς να σε αποκαλούν ρομπότ από καιρό σε καιρό. Αγαπάς τα πράγματα να είναι καθαρά και τακτοποιημένα, ενώ μπορείς επίσης να ξεχωρίσεις τα ελαττώματα κάποιου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αλλά δεν το κάνεις αυτό από κακία. Δείχνεις πόσο νοιάζεσαι προσπαθώντας να ωθήσεις τους άλλους να γίνουν καλύτεροι. Φυσικά, δεν βλέπουν όλοι αυτό το χαρακτηριστικό σου ως θετικό. αλλά ξέρεις την αλήθεια.