Ποιο είναι το μεγαλύτερο στερεότυπο για το ζώδιο σου (Μέρος Β’)

29.09.2022
Ποιο είναι το μεγαλύτερο στερεότυπο για το ζώδιο σου (Μέρος Β’)
Οι παρεξηγήσεις και οι γενικεύσεις είναι κοινές στη σημερινή κοινωνία. Οι άνθρωποι παρεξηγούνται και κρίνονται με έναν τρόπο όταν είναι πραγματικά διαφορετικοί. Η αστρολογία έχει απάντηση σε αυτή τη διαφορετικότητα, εντοπίζοντας τα χαρακτηριστικά που τη συνθέτουν. Κάθε ζώδιο χαρακτηρίζεται από ένα στερεότυπο ωστόσο δεν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα κάθε φορά που συναντάς άτομα με το ίδιο ζώδιο! Αυτό είναι το υπέροχο με την αστρολογία: δύο Κριοί μπορεί να είναι όμοιοι, αλλά ποτέ δεν θα είναι ίδιοι. Ποιο είναι, λοιπόν, το μεγαλύτερο στερεότυπο για το ζώδιο σου;

Ποιο είναι το μεγαλύτερο στερεότυπο για το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

Ζυγός : Καλοσύνη

Οι άνθρωποι σε αποκαλούν καλοσυνάτη, Ζυγέ. Μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε. Ξέρεις ακριβώς τι να πεις και πώς να το πεις. Αλλά οι προθέσεις σου δεν είναι μοχθηρές. Θέλεις το καλύτερο για όλους. Αν σε όλη σου τη ζωή μπορούσες να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους, θα ήσουν ικανοποιημένη με την επιλογή σου.

Σκορπιός: Συναισθηματισμός

Σκορπιέ, οι άνθρωποι έχουν την τάση να σε χαρακτηρίζουν ως την «τρελή» πρώην. Αλλά αυτό οφείλεται μόνο στο πόσο βαθιά είναι τα συναισθήματά σου.

Νιώθεις όλα τα συναισθήματά σου σε πιο δυνατό επίπεδο από οποιοδήποτε ζώδιο, οπότε όταν η καρδιά σου είναι ραγισμένη, πονάει σε απίστευτο βαθμό. Αλλά δεν μπορείς να βοηθηθείς για το γεγονός ότι τα συναισθήματά σου είναι τόσο έντονα.

Τοξότης: Αστάθεια

Τοξότη, κρατάς το κλισέ του ταξιδιώτη που δεν είναι ποτέ σπίτι. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για εσένα από το να είσαι ταξιδιώτης.

Το ζώδιό σου είναι συνώνυμο με τη λέξη περιπλάνηση. Αλλά σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ψάχνεις για φώτιση.

Αιγόκερως: Βαρεμάρα

Αιγόκερε, δεν είσαι τόσο βαρετή όσο λένε οι άλλοι ότι είσαι. Είσαι παραδοσιακή, συντηρητική και μεθοδική, αλλά δεν είσαι βαρετή.

Ξέρεις πώς να διασκεδάζεις με όλους τους φίλους σου. Είσαι η μητέρα της ομάδας γιατί ξέρεις πώς να είσαι υπεύθυνη και πειθαρχημένη και χωρίς εσένα, οι φίλοι σου θα πνίγονταν σε χαμένες προθεσμίες και ευθύνες.

Υδροχόος: Ψυχρότητα

Σε έχουν χαρακτηρίσει ως ασυναίσθητη, Υδροχόε. Όχι μόνο μπορείς να είσαι ψυχρή, αλλά έχεις την ικανότητα να απομονώνεσαι από οποιονδήποτε και από όλους, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας.

Αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Απλώς έχεις έναν μεγάλο φόβο απόρριψης για τον οποίο προετοιμάζεσαι εκ των προτέρων. Το να είσαι ψυχρή είναι μόνο ένας αμυντικός μηχανισμός, αλλά έχεις μια ζεστή καρδιά που είναι γεμάτη υποστήριξη.

Ιχθύς: Ευαισθησία

Είσαι η καταθλιπτική και ευαίσθητη καλλιτεχνική ψυχή στα μάτια των άλλων, Ιχθύ. Η θεωρία ότι δεν αναλαμβάνεις ποτέ την ευθύνη για τίποτα, είναι υπερβολή.

Είσαι καλλιτέχνιδα αλλά δεν είσαι θύμα. Η δύναμή σου είναι η μεγάλη σου καρδιά. Βλέπεις το καλό στους ανθρώπους όταν οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν και αυτό μπορεί να είναι μια ευλογία.