Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουλίου

17.07.2023
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουλίου
Το καλοκαιρινό σου πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει συναρπαστικές διακοπές και πολυπόθητη χαλάρωση, αλλά με τη νέα σελήνη του Ιουλίου στον ορίζοντα, πρόσθεσε κάτι ακόμα: μια στιγμή να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου.

Όταν η νέα σελήνη μπει στον τρυφερό Καρκίνο στις 17 Ιουλίου θα εγκαινιάσει μια περίοδο ήρεμης ενέργειας. Όλοι μπορούμε να περιμένουμε να έχουμε μια επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά μας, αλλά για τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουλίου στον Καρκίνο, η εξερεύνηση του εσωτερικού τους κόσμου θα είναι ιδιαίτερα επείγουσα.

Κριός

Προετοιμάσου για δάκρυα, Κριέ καθώς αυτό το συναισθηματικό σεληνιακό χτύπημα θα δοκιμάσει τα νεύρα σου και όσο περισσότερο αντιστέκεσαι, τόσο περισσότερο δράμα θα προκαλείς. Μπορεί να προκύψει κάποια δυσφορία καθώς απομακρύνεσαι από τον ενεργειακό σου κανόνα προκειμένου να επαναφορτιστείς. Μπορεί να νιώσεις μια απρόσμενη αίσθηση, αλλά μείνε σε αυτήν.

Επίτρεψε στον εαυτό σου να επεξεργαστεί τα συναισθήματά σου. Κοίταξε καλά το σπίτι σου και εκτίμησε την άνεση που σου προσφέρει. Το να στηρίζεσαι στην οικογένειά σου (ή στην επιλεγμένη οικογένεια) μπορεί να προσφέρει μεγάλη υποστήριξη.

Νέα σελήνη Ιουλίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Ζυγός

Ζυγέ, μπορεί να ανακαλύπτεις ότι παρά την επιτυχία σου, η κορυφή μπορεί να είναι ένα μοναχικό μέρος. Είτε είσαι άριστη στην καριέρα σου είτε προετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό ταξίδι, αυτή η νέα σελήνη σου ζητά να επιβραδύνεις, να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου και να δημιουργήσεις ένα σχέδιο για το πώς μπορείς να προχωρήσεις. Σε εξυπηρετεί, άραγε, η τρέχουσα δουλειά σου;

Η καριέρα σου πρόκειται να χτυπήσει μια αναζωογονητική υψηλή νότα με αυτό το νέο φεγγάρι, αλλά μην εκπλαγείς αν η ξαφνική αλλαγή σε κάνει να πιεστείς. Τα απροσδόκητα διαλείμματα είναι ωραία, αλλά μπορεί να είναι λίγο άβολα.

Τοξότης

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα, Τοξότη. Τα μάτια σου πρέπει να είναι ορθάνοιχτα, οπότε ετοιμάσου για έναν σοβαρό προβληματισμό. Η νέα σελήνη θα σε κάνει να εξετάσεις βαθιά συναισθήματα και φόβους. Αυτό μπορεί να είναι άβολο, αλλά είναι ένα βασικό βήμα για να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Είτε επαναξιολογείς τις σχέσεις, τα οικονομικά σου σχέδια ή τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείς στην οικιακή σου ζωή, πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές για να μπορέσεις να απολαύσεις όλη την καλοσύνη που σε περιμένει.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2023 - 22:28