Νέα σελήνη Ιουλίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

28.07.2022
Νέα σελήνη Ιουλίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Η νέα σελήνη στον Λέοντα κορυφώνεται στις 28 Ιουλίου και κάθε ζώδιο θα νιώσει την τάση για μια ισχυρή νέα αρχή που θα ευθυγραμμίζεται με τον πιο αυθεντικό εαυτό του. Είναι σημαντικό ο καθένας να λάμψει με το προσωπικό του φως, αλλά ορισμένα ζώδια είναι βέβαιο ότι θα επηρεαστούν λιγότερο από το καινούριο, αυτό, φεγγάρι.

Παρθένος

Καθώς η νέα σελήνη στον Λέοντα λαμβάνει χώρα στον δωδέκατο Οίκο της απομόνωσής σου στις 28 Ιουλίου, θα νιώσεις την τάση να τραβήξεις την ενέργειά σου προς τα μέσα. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να περάσεις λίγο χρόνο μόνη. Γράψε προσωπικές σημειώσεις, κάνε διαλογισμό ή βρες τρόπους να τιμήσεις τον εαυτό σου ιδιωτικά. Ως ζώδιο που προσανατολίζεται στην παραγωγικότητα, δεν είσαι φανατική θαυμάστρια του να είσαι στο επίκεντρο, αλλά αυτή η νέα σελήνη είναι μια υπενθύμιση ότι ακόμα κι αν δεν αναζητάς επικύρωση από άλλους, πρέπει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Τα όρια είναι βασικά, Αιγόκερε και η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου, σου ζητά να ξεκινήσεις κάποια σημαντικά πράγματα καθώς φωτίζει τον όγδοο Οίκο σου. Έχεις την τάση να νιώθεις ότι σε βλέπουν περισσότερο όταν βοηθάς άλλους ανθρώπους με τα προβλήματά τους, αλλά είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνει πολύ υπεύθυνος για τα βάρη των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Η αυτοεκτίμησή σου δεν εξαρτάται από το πόση υποστήριξη μπορείς να προσφέρεις στους άλλους και δεν προέρχεται από τις σχέσεις σου.

Ιχθείς

Στις 28 Ιουλίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον έκτο Οίκο της εργασίας και της ρουτίνας σου, προκαλώντας νέα φρέσκα ξεκινήματα στις συνήθεις καθημερινές σου πρακτικές. Έχεις την τάση να συνδέεις μια ισχυρή αίσθηση ταυτότητας με τις ευθύνες σου και σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να σκεφτείς πώς τις έχεις διατηρήσει. Πώς σου επιτρέπουν οι καθημερινές σου εργασίες να τιμάς και να εκφράζεις τον εαυτό σου; Ανεξάρτητα από το πόσο μικρά μπορεί να είναι αυτά τα πράγματα, είναι σημαντικό να βρεις τον χρόνο για αυτοέκφραση με αυτοπεποίθηση.