Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουλίου

29.07.2022
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουλίου
Η νέα σελήνη του Ιουλίου ήρθε στις 28 του μήνα στον Λέοντα και φέρνει νέα ξεκινήματα στον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου, υπενθυμίζοντας σου ότι η εσωτερική σου δύναμη πρέπει να εκφράζεται με τρόπο τολμηρό και μη απολογητικό. Η ενέργεια του Λέοντα έχει να κάνει με το να αγκαλιάζεις αυτό που είσαι και να επιτρέπεις στη έντονη ενέργειά σου να καταλαμβάνει όσο χώρο χρειάζεται χωρίς να νιώθεις ενοχές γι' αυτό. Τώρα είναι η ώρα να λάμψουν όλοι κατά τη νέα σελήνη στον Λέοντα, ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια.

Νέα σελήνη Ιουλίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Ταύρος

Το σπίτι και η οικογενειακή σου ζωή είναι έτοιμα για κάποια δυνατά νέα ξεκινήματα, καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τέταρτο Οίκο σου στις 28 Ιουλίου. Βρίσκεις μεγάλη υπερηφάνεια στον ιδιωτικό σου κόσμο και ο ρόλος σου στην οικογένειά σου είναι ενός ηγέτη. Αυτή την ημέρα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι ξεκινάς ένα νέο μονοπάτι, είτε πρόκειται να λάβεις αναγνώριση είτε εκτίμηση από έναν συγγενή είτε να μετακομίσεις σε νέο σπίτι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα νιώσεις την τάση να βγεις στο προσκήνιο και να δεχτείς την προσοχή που σου αξίζει.

Λέων

Λαμβάνοντας χώρα στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου στις 28 Ιουλίου, αυτή η νέα σελήνη φέρνει δυνατά νέα ξεκινήματα στον τρόπο που αναζητάς το προσωπικό σου φως και εκφράζεσαι αυθεντικά. Δεδομένου ότι ο ήλιος είναι ο κυβερνήτης του χάρτη σου, θα νιώσεις ένα κύμα αυτοπεποίθησης αυτήν την ημέρα, καθιστώντας την μια ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο προσωπικό έργο ή μια προσπάθεια. Είσαι στη θέση του οδηγού τώρα και οι απόψεις των άλλων είναι στο πίσω μέρος.

Σκορπιός

Κερδίζεις αρκετή προσοχή και φήμη τώρα, Σκορπιέ, καθώς η νέα σελήνη φωτίζει τον δέκατο Οίκο της καριέρας σου στις 28 Ιουλίου. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να ξεκινήσεις το έργο στο οποίο εργάζεσαι ή να κάνεις την μπάλα να κυλήσει μια μελλοντική προσπάθεια. Ως κάποια που τείνει να είναι αρκετά ιδιωτική, αυτή η νέα σελήνη μπορεί να φανεί λίγο άβολη στην αρχή, καθώς σε αναγκάζει να βγεις από το καβούκι σου, αλλά σου αξίζει η αναγνώριση.

Υδροχόος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έχουν προτεραιότητα τώρα, Υδροχόε, καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου. Δεδομένου ότι ο Λέων είναι το αδελφό ζώδιο σου, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ξέγνοιαστη τώρα, αλλά η αντίθετη ενέργεια είναι βέβαιο ότι θα σε παρακινήσει να κάνεις κάποια αυτοαξιολόγηση. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι σε βλέπουν και σε εκτιμούν στις σχέσεις σου με τους άλλους και καθώς η νέα σελήνη φωτίζει τον έβδομο Οίκο σου στις 28 Ιουλίου, μπορεί να παρατηρήσεις μια σημαντική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα.