Ποιο είναι το ιδανικό extreme χρώμα για τα μαλλιά σου σύμφωνα με το ζώδιο σου

30.07.2022
Ποιο είναι το ιδανικό extreme χρώμα για τα μαλλιά σου σύμφωνα με το ζώδιο σου
Σίγουρα έχεις βρεθεί σε αυτό το σημείο και, ίσως, περισσότερες από μία φορές! Βρίσκεσαι στο σημείο 0 και θέλεις σαν τρελή κάτι να αλλάξεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι, χωρίς αμφιβολία, είναι το μαλλί. Μία αλλαγή στο κούρεμα ή το χρώμα φαίνεται πάντα σαν η ιδανική λύση. Αν έχεις αποφασίσει να το κάνεις το βήμα, λοιπόν, αλλά σκέφτεσαι ποιο χρώμα να διαλέξεις, δες τι έχει να σου προτείνει η αστρολογία, σύμφωνα με το ζώδιό σου και δοκιμασέ το.

Κριός: Φωτεινά κόκκινα

Είσαι εξαιρετικά παθιασμένη και γεμάτη ζωή, οπότε ποιο χρώμα είναι πιο φωτεινό και γεμάτο ζωή από το έντονο κόκκινο; Κανένα. Εάν είσαι έτοιμη να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος για να ξεκινήσεις.

Ταύρος: Πράσινο της Μέντας

Το πράσινο είναι το χρώμα της ανανέωσης και της φύσης, οπότε αυτό είναι τέλειο για εσένα. Επίλεξε την πιο ανοιχτόχρωμη πλευρά για να νιώσεις πραγματικά αυτή τη φωτεινή ενέργεια και τη ζωντάνια.

Δίδυμοι: Πορτοκαλί της φωτιάς

Εντάξει, αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρελό, αλλά χρειάζεσαι κάτι για να σε κάνει πιο funky και — γνωρίζοντας τους Διδύμους — ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να κάνεις κάτι δραστικό για τον εαυτό σου όπως ένα έντονο χρώμα στα μαλλιά σου.

Καρκίνος: Βιολετί

Το πιο βαθιά συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι γυναίκες Καρκίνοι, χρειάζονται κάποιον τρόπο να εκφραστούν χωρίς να βγάλουν τα πάντα από μέσα τους. Σε αυτή την περίπτωση, το να επιλέξεις ένα βαθύ βιολετί χρώμα μαλλιών λέει στον κόσμο πόσο εκπληκτικά μοναδική και ιδιόμορφη είσαι.

Λέων: Φωτεινό κίτρινο

Όχι μόνο θα φαίνονται εντυπωσιακά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι καθώς περπατάς με κίτρινα μαλλιά, θα αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από την πρώτη μέρα. Άλλωστε, είναι ευρέως γνωστό ότι το κίτρινο είναι το πιο χαρούμενο χρώμα.

Παρθένος: Ανοιχτό μπλε ή γκρι

Για να θυμάσαι, λοιπόν, να διατηρείς την ψυχραιμία σου, προτίμησε τα πιο ανοιχτά, πιο ήρεμα χρώματα του μπλε ή του γκρι. Επιπλέον, φαίνονται αρκετά εκπληκτικά σε όλους. Πάρε μια βαθιά ανάσα και θυμήσου ότι η αλλαγή είναι καλή.

Ζυγός: Πράσινο

Αυτό το χρώμα φαίνεται φοβερό σε οποιανδήποτε και αν το κάνεις με τον σωστό τρόπο, θα είσαι βέβαιη ότι θα εντυπωσιάσεις . Επιπλέον, εάν έχεις τη σωστή απόχρωση για τον τόνο του δέρματός σου, θα αναδείξεις την αστραφτερή προσωπικότητά σου.

Σκορπιός: Σκούρο, έντονο κόκκινο

Πλέον ξέρουμε ήδη ότι οι γυναίκες Σκορπιοί είναι εξαιρετικά έντονες. Αλλά ειλικρινά, αυτό είναι που αγαπάμε σε εσένα. Γιατί λοιπόν να μην κάνεις αυτό το χρώμα και να ξεχωρίσεις και για τα μαλλιά σου;

Τοξότης: Έντονο Μωβ

Έχεις έναν τόνο ενέργειας που περιμένει να απελευθερωθεί, οπότε απόκτησε αυτό το χρώμα και κάνε αυτό το άλμα απευθείας σε αυτό που θέλεις πραγματικά να κάνεις. Είσαι άνετη με αυτό.

Αιγόκερως: Βαθύ μπλε

Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι συνηθισμένες στους στοχασμούς, αλλά έχουν πραγματικά το χάρισμα να βλέπουν τα πράγματα καθαρά και όπως είναι — ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Τι καλύτερο λοιπόν για να δείξεις τη σοφία και την αυτοπεποίθησή σου, από το να επιλέξεις ένα βαθύ μπλε χρώμα για μια αλλαγή;

Υδροχόος: Ροζ χρυσό

Ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις εξωτερικά όλα όσα αγαπάς εσωτερικά, είναι να βάψεις τα μαλλιά σου σε ροζ χρυσό. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά κομψό, αλλά ταιριάζει με κάθε τόνο δέρματος.

Ιχθείς: Έντονο Μπλε

Οι γυναίκες Ιχθείς είναι εξαιρετικά συναισθηματικές και διαισθητικές, επομένως δεν υπάρχει καλύτερο χρώμα για να εκφράσει αυτό το ζώδιο του νερού, από το έντονο μπλε. Λίγο μόνο χρώμα για να σου δώσει την τόνωση της αυτοπεποίθησης που αναζητούσες για να σε βγάλει από το καβούκι σου.