Τα 3 πιο συγκαταβατικά ζώδια που δέχονται τα πράγματα όπως έρχονται

02.10.2022
Τα 3 πιο συγκαταβατικά ζώδια που δέχονται τα πράγματα όπως έρχονται
Το να είσαι σκληροτράχηλος (ή πιο ευχάριστος στους ανθρώπους) πηγαίνει πολύ πιο βαθιά από τα βασικά σου ζωδιακά χαρακτηριστικά. Το επίπεδο πείσματος που διαθέτει κάθε ζώδιο έχει να κάνει πολύ με τις τοποθετήσεις του, όπως το στοιχείο και οι τρόποι του. Με αυτήν την έννοια, μπορούμε να ξεχωρίσουμε 3 ζώδια που είναι τα πιο συγκαταβατικά και δέχονται τα πράγματα όπως έρχονται.

Καρκίνος

Ακούγεται σκληρό, αλλά ο Καρκίνος δεν είναι καθόλου πεισματάρης απλώς και μόνο επειδή είναι πολύ αλλοπρόσαλλος για να επιμείνει στις απόψεις του.

Μπορεί να πει ότι δεν πρόκειται να κάνει αυτό που λες ή να σε ακούσει, αλλά μόλις δείξεις λίγη εξουσία πάνω του, θα υποχωρήσει.

Σίγουρα, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να αφήνει τον εαυτό του να είναι επιπόλαιος, αλλά δεν βοηθάει σε στιγμές που πραγματικά θέλει κάτι αλλά δεν ξέρει πώς να το πραγματοποιήσει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένας τύπος ατόμου «δέχομαι τα πράγματα όπως έρχονται» επειδή είναι πολύ πιο εύκολο γι 'αυτόν να αλλάξει γνώμη - και αλλάζει γνώμη πολύ εύκολα.

Σκέψου το ως εξής: αν ο Δίδυμος ήταν μυρμήγκι, θα μπορούσες βασικά να ελέγξεις πού πηγαίνει και τι κάνει, μόνο με το δάχτυλό σου.

Δεν είναι τόσο το ότι χειραγωγείται εύκολα, αλλά ότι είναι απλώς ένα εύκολο άτομο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατο για αυτόν να είναι πεισματάρης για οτιδήποτε.

Ζυγός

Αν κάποιος μπορούσε να είναι το πιο αντίθετο πράγμα από τον πεισματάρη, αυτός θα ήταν ο Ζυγός.

Δυστυχώς γι 'αυτόν, το να είναι ένας ανίσχυρος χαρακτήρας μπορεί να τον φέρει σε μεγαλύτερο μπελά από ότι πιθανώς θα ήθελε. Όταν ο Ζυγός είναι ανίσχυρος (που συμβαίνει συνέχεια), είναι σαν να ανάβει ένα πράσινο φως για τους ανθρώπους να τον χρησιμοποιούν απλώς για την καλοσύνη του και να τον εγκαταλείπουν. Και το χειρότερο; Δεν ξέρει πώς να γίνει πεισματάρης για να πει στους ανθρώπους να σταματήσουν να του συμπεριφέρονται έτσι, οπότε είναι καταδικασμένος να τους υπομένει συνέχεια.