Αυτά είναι τα 3 πιο πεισματάρικα ζώδια - σε περίπτωση που δεν τα ήξερες ήδη!

21.07.2022
Αυτά είναι τα 3 πιο πεισματάρικα ζώδια - σε περίπτωση που δεν τα ήξερες ήδη!
Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν μερικά ζώδια που ανταγωνίζονται για τον τίτλο του πιο επίμονου ζωδίου. Σίγουρα δεν θέλεις να δεις τα 3 παρακάτω ζώδια να θυμώνουν επειδή μπορεί να είναι χειρότερα από τον Hulk.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πραγματικά το χειρότερο είδος πεισματάρη που υπάρχει. Δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις με τη λογική όταν επιμένει για κάτι γιατί δεν το έχει με το να πείθεται ότι έχει λάθος . Στην πραγματικότητα, θα κάνει τα πάντα για να επιμείνει ότι κάνεις λάθος, γιατί μπορεί να το κάνει. Οι Ταύροι είναι τόσο πεισματάρηδες που μπορεί να σε ακούσουν — και να συμφωνήσουν με ότι κι αν πεις — και μετά θα επιστρέψουν στο να κάνουν τα δικά τους.

Κριός

Ο Κριός είναι πιο επίμονος και άκαμπτος από έναν τοίχο από τούβλα. Ο Κριός είναι τόσο συνηθισμένος να τα κάνει όλα με τον δικό του τρόπο έτσι κι αλλιώς, που όταν κάποιος προσπαθεί να τον αμφισβητήσει, ο Κριός του δείχνει πόσο πεισματάρης μπορεί να γίνει. Αν θέλει να αγοράσει κάτι ακριβό που είναι εκτός του προϋπολογισμού του, θα το κάνει και δεν θα ακούσει κανέναν.

Υδροχόος

Το να προσπαθείς να κάνεις τον Υδροχόο να σταματήσει να είναι πεισματάρης είναι σαν να προσπαθείς να μετακινήσεις έναν τσιμεντένιο τοίχο επειδή είναι στο δρόμο σου. Με άλλα λόγια: Όχι, δεν συμβαίνει. Ο Υδροχόος είναι πεισματάρης για τα πάντα και αν του κάνεις παρατήρηση, πιθανότατα θα αρνηθεί πεισματικά ότι είναι πεισματάρης. Υπάρχουν πολύ λίγοι τρόποι (αν υπάρχουν καθόλου) για να κάνεις τον Υδροχόο να σταματήσει να είναι τόσο ξεροκέφαλος όλη την ώρα.