Τα 6 ζώδια που απεχθάνονται τις αλλαγές στη ζωή τους

21.07.2022
Τα 6 ζώδια που απεχθάνονται τις αλλαγές στη ζωή τους
Μερικοί άνθρωποι δεν τα πάνε καλά με την αλλαγή. Δεν τους αρέσει όταν αλλάζουν το περιβάλλον τους, τη δουλειά τους ή ακόμα και τους ανθρώπους γύρω τους. Μπορεί να μην αισθάνονται άνετα ακόμα και να αλλάζει ο εαυτός τους. Ποια είναι λοιπόν τα 6 ζώδια που απεχθάνονται τις αλλαγές στη ζωή τους;

Ταύρος

Ως σταθερό και ως ζώδιο της Γης, ο Ταύρος μισεί την αλλαγή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Οι Ταύροι γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντάξει με την αλλαγή που τους επιβάλλεται. Είναι πεισματάρηδες και αν πρέπει να συμβεί κάποια αλλαγή, προτιμούν να έρθει σε μικρά κομμάτια.

Λέων

Ένας λόγος για τον οποίο οι Λέοντες είναι ηγέτες είναι ότι όχι μόνο είναι συχνά υπεύθυνοι, αλλά είναι καλοί στο να έχουν τον έλεγχο. Μόλις σχηματίσουν μια άποψη, ως σταθερά ζώδια, οι Λέοντες τείνουν να την στηρίζουν και χρειάζονται πολλά στοιχεία και επιχειρήματα για να αλλάξουν γνώμη. Στους Λέοντες αρέσουν τα προγράμματα και να έρχονται στην ώρα τους τα πράγματα και οι άνθρωποι. Οπότε αν τολμήσεις να αλλάξεις κάτι στο πρόγραμμα του Λέοντα, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον εξαγριώσεις.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο που είναι εντάξει με την αλλαγή - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσει όταν δεν έχει καμία σχέση μαζί του.

Του αρέσει η πρόοδος και η τεχνολογία αλλά αυτό που δεν του αρέσει είναι μια αλλαγή που είναι χαώδης ή έχει αρνητικά αποτελέσματα. Θα είναι το πρώτο άτομο στην ουρά που περιμένει το νέο iPhone, αλλά θα συνεχίσει να μένει στο παλιό του διαμέρισμα ακόμα κι όταν μπορεί να αντέξει οικονομικά μια μετακόμιση σε μια καλύτερη γειτονιά.

Παρθένος

Ο Παρθένος γνωρίζει ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και εκτιμά ότι μπορεί να μάθει από αυτήν. Το χαρακτηριστικό του ως ζώδιο της Γης εμφανίζεται όταν ο Παρθένος αναλύει τι δημιούργησε την αλλαγή, τις συνέπειες της και τι θα μπορούσε να την είχε αποτρέψει. Η αλλαγή ταρακουνά τον Παρθένο με τρόπους που δεν εκτιμά πάντα.

Αιγόκερως

Το ζώδιο της Γης του Αιγόκερω θέλει τα πράγματα να είναι τακτοποιημένα και ρυθμισμένα. Η αλλαγή δεν είναι έτσι αλλά μερικές φορές είναι ακατάστατη, τυχαία και περίπλοκη και αυτό προκαλεί μεγάλη αγωνία στον Αιγόκερω. Αν συμβεί κάτι καταστροφικό και του επιβληθεί η αλλαγή, νιώθει ότι όλα είναι μη διαχειρίσιμα και μπορεί να μην ξέρει τι να κάνει. Στον Αιγόκερω δεν αρέσει να νιώθει απροετοίμαστος ή να μην έχει ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων.

Κριός

Μπορεί να πιστεύεις ότι ένα ζώδιο που είναι τόσο παρορμητικό και πρόθυμο να πάρει ρίσκα, θα ήταν άνετο με την αλλαγή, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα με τον Κριό. Αν και δεν είναι σταθερό ούτε ζώδιο της Γης, χρειάζεται μια ζώνη άνεσης και μια ισχυρή βάση που θα τον υποστηρίζει όταν κάνει κάτι επικίνδυνο.

Οι Κριοί είναι αρκετά καλοί με θετικές αλλαγές, όπως ένα νέο μωρό ή μια προαγωγή στη δουλειά, αλλά η αρνητική αλλαγή είναι κάτι που απεχθάνεται.