Τα 4 πιο επαναστατικά ζώδια που συνηθίζουν να παραβιάζουν τους κανόνες

19.07.2022
Τα 4 πιο επαναστατικά ζώδια που συνηθίζουν να παραβιάζουν τους κανόνες
Κατά τη διάρκεια της ζωής σoυ, πιθανότατα σε έχουν μάθει να τηρείς τους κανόνες, να υπακούς στη εξουσία και να ακολουθείς το πρόγραμμα. Όμως μερικές φορές είναι γοητευτικό να ακολουθείς τους δικούς σου ρυθμούς! Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που συνηθίζουν να παραβιάζουν τους κανόνες, τότε το επαναστατικό πνεύμα σου κάνει αυτόν τον κόσμο πολύ πιο ενδιαφέροντα. Τα 4 παρακάτω ζώδια είναι τα πιο επαναστατικά του ζωδιακού κύκλου και έχουν τους κανόνες για να τους παραβιάζουν.

Κριός

Εάν είσαι Κριός, είναι στη φύση σου να αμφισβητείς την εξουσία και να ακολουθείς το ένστικτό σου! Είναι σαφές ότι δεν αντέχεις να σου λένε τι να κάνεις, κάτι που δείχνει την ικανότητά σου όχι μόνο να παραβιάζεις τους κανόνες, αλλά και να βάζεις δικούς σου. Είσαι μαχήτρια στην καρδιά και το θάρρος μπορεί να είναι και το μεσαίο σου όνομα, γιατί δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις κάποιον που προσπαθεί να σε ελέγξει. Η τήρηση των κανόνων δεν σου έκανε ποτέ καλό, οπότε γιατί να ξεκινήσεις τώρα;

Δίδυμοι

Είσαι λίγο άτακτη (και το ξέρεις). Ως έξυπνη και ιδιότροπη Δίδυμος που είσαι, τα ένστικτά σου είναι τόσο ευκίνητα όσο η αλλαγή κατεύθυνσης του ανέμου. Και επειδή ευδοκιμείς στη δημιουργικότητα, τον αυθορμητισμό και την ποικιλία, δεν είσαι κάποια που απολαμβάνει να αναγκάζεται να ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο καλούπι. Ίσως ακόμη και να πιστεύεις ότι οι κανόνες είναι ένας τρόπος για να αποτραπεί κάποιος από το να μιλήσει και να ακουστεί η φωνή του, κάτι που είναι αντίθετο με τη φύση του ζωδίου σου!

Τοξότης

Είσαι άγρια στην καρδιά, Τοξοτίνα. Και ποιο άγριο πράγμα ακολουθεί τους κανόνες; Το να περιμένεις από σένα να είσαι επιμελής οπαδός μιας παράδοσης, κατά βάση είναι σαν να περιμένεις από μια γάτα να φάει τον τόνο της με ένα πιρούνι. Απλώς δεν είναι για σένα. Χρειάζεται να έχεις χώρο για να είσαι ελεύθερη, χωρίς τον έλεγχο και τις περιοριστικές προσδοκίες της κοινωνίας! Αν ακολουθείς τους κανόνες για πολύ καιρό, η ζωή αρχίζει να φαίνεται αρκετά μονότονη, που είναι ο θάνατος της δημιουργικότητάς σου.

Υδροχόος

Πού θα ήταν ο κόσμος χωρίς τον Υδροχόο; Αυτό είναι το πιο επαναστατικό ζώδιο από όλα και αυτό το σταθερό ζώδιο του αέρα ξέρει πώς να αλλάξει τον κόσμο με ένα βήμα τη φορά. Εάν ένας Υδροχόος πιστεύει ότι ένας κανόνας είναι άδικος, θα κάνει εκστρατεία για να αλλάξει αυτόν τον κανόνα, ακολουθώντας το ένστικτό του να συσπειρωθεί, να διαμαρτυρηθεί και να κάνει πάταγο! Ωστόσο, ο Υδροχόος δεν είναι ένας ανόητος, παρορμητικός επαναστάτης. Αυτό το ζώδιο γνωρίζει ότι για να προκαλέσει μόνιμη αλλαγή, πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.