Τα 4 ζώδια που λατρεύουν το shopping

18.07.2022
Τα 4 ζώδια που λατρεύουν το shopping
Η ντοπαμίνη που εκλύεται από την πραγματοποίηση μιας αγοράς είναι κάτι που αλλάζει τη διάθεση σου. Και αν τυχαίνει να ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που αγαπούν περισσότερο τα ψώνια, πάντα προσθέτεις αντικείμενα στη λίστα επιθυμιών σου και ονειρεύεσαι τι να ζητήσεις από τον καλό σου για δώρο στα γενέθλιά σου. Η οικονομία σε ευχαριστεί που την κρατάς σε λειτουργία, ακόμα κι αν τα αγαπημένα σου πρόσωπα εκπλήσσονται με τον τρόπο που ξοδεύεις τον μισθό σου τόσο γρήγορα! Η αστρολογία έχει άποψη και σε αυτό και παρακάτω ακολουθούν τα 4 ζώδια που λατρεύουν το shopping.

Ταύρος

Είσαι έκπληκτη που ο Ταύρος βρέθηκε στην κορυφή της λίστας; Αυτό το αισθησιακό και ατελείωτα υπέροχο ζώδιο της γης κυβερνάται από την Αφροδίτη - τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς - που σημαίνει ότι κυριολεκτικά γεννήθηκε για να ψωνίζει! Τα χαρακτηριστικά του δεν είναι τυχαία, καθώς αυτές οι πολυτελείς ψυχές είναι προορισμένες να περιβάλλουν τους εαυτούς τους με υλιστικές και ακριβές απολαύσεις.

Λέων

Αυτό το επιβλητικό και καλλιτεχνικό ζώδιο της φωτιάς θέλει να έχει τα καλύτερα από τα καλύτερα, όσο κι αν κοστίζουν! Ενώ άλλα ζώδια μπορεί να αισθάνονται πολύ αμήχανα ή ντροπαλά για να ντυθούν ακριβά, ένας Λέων θα επιλέξει τα ακριβότερα, ακόμα κι αν απλώς κάνει στάση στο τοπικό παντοπωλείο! Εάν πας παρέα με έναν Λέοντα στο εμπορικό κέντρο, καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη για να περάσεις εκεί όλη τη μέρα σου, γιατί δεν θα πάει εκεί για να αρπάξει το πρώτο αντικείμενο που θα δει και να φύγει.

Online shopping: Πότε μπορεί να καταλήξει σε πάθηση ψυχικής υγείας

Ζυγός

Αυτό το κομψό ζώδιο του αέρα φημίζεται για το ότι είναι μοντέρνο. Εάν είσαι Ζυγός, είσαι κάποια που ξέρει πώς να κάνει ένα σύνολο να δείχνει χαλαρό ή κουλ, ενώ ταυτόχρονα ξέρεις ακριβώς τι να ψωνίσεις. Και όταν αποφασίσεις να ντυθείς καλά, εντυπωσιάζεις τους πάντες με τα φορέματά σου και τα λαμπερά σου μακιγιάζ, που κάνουν όλες τις φίλες σου να σε ρωτάνε από πού ψώνισες το κάθε τι!

Σκορπιός

Αν και οι Σκορπιοί μπορεί να φαίνονται κυκλοθυμικοί και μυστηριώδεις, είναι πολύ ξεκάθαροι όταν πρόκειται για αγορές! Όταν ένας Σκορπιός θέλει κάτι, δεν θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να το πάρει και αυτό ισχύει για κάθε αντικείμενο που σκοπεύει να αγοράσει. Ακόμα κι αν ένα αντικείμενο είναι πολύ έξω από τον προϋπολογισμό του, θα εξοικονομήσει κάθε ευρώ μέχρι να μπορέσει να το αγοράσει.