Τα 4 πιο μυστηριώδη ζώδια

17.07.2022
Τα 4 πιο μυστηριώδη ζώδια
Η αστρολογία έχει έναν τρόπο να αναδεικνύει τα δυνατά μας σημεία και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Ο αστρολογικός χάρτης σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμβαθύνεις την κατανόηση του εαυτού σου- συμπεριλαμβανομένης της σχέσης σoυ με τον πνευματικό κόσμο. Το αστρολογικό σου προφίλ μπορεί να σου δώσει μια εικόνα για αυτό. Τα 4 πιο μυστηριώδη ζώδια έχουν μια φυσική ικανότητα στη σύνδεση με τις άπιαστες, πνευματικές δυνάμεις της ζωής.

Παρθένος

Παρά το γεγονός ότι ως ζώδιο της γης συνδέονται με τον υλικό κόσμο, οι Παρθένοι έχουν τη μοναδική ικανότητα να γεφυρώνουν, με τον καλύτερο τρόπο, τις γήινες και θεϊκές διαστάσεις. Η ικανότητά τους να προσαρμόζονται και να μετουσιώνουν την ενέργεια είναι ο λόγος που έχουν τόσο ισχυρή σύνδεση με το υπερφυσικό. Ο Παρθένος είναι ο μάγος της κουζίνας του ζωδιακού κύκλου. Αισθάνεται τη μυστική ζωή σε κάθε θεϊκή λεπτομέρεια, κοσκινίζοντας την κρυμμένη ύλη στην επιφάνεια και αποκαλύπτοντας τη μαγεία που μπορεί να γίνει από αυτό που υπάρχει ήδη εδώ.

Ο Παρθένος μπορεί να ευχαριστήσει τον πλανητικό κυβερνήτη του, τον Ερμή, για τη σύνδεσή του με τον μυστικιστικό κόσμο.

Σκορπιός

Φυσικά, τα ζώδια του νερού έχουν την ικανότητα να χειρίζονται τις ενέργειες και η Πλουτωνική επιρροή του Σκορπιού τον βοηθά να σχηματίσει μια συγγένεια με τις σκοτεινές τέχνες, συμπεριλαμβανομένης της μαγείας και της αστρολογίας. Ο Πλούτωνας κυβερνά όλα τα σκοτεινά, μαγικά και μυστηριώδη πράγματα, οπότε είναι λογικό γιατί οι Σκορπιοί είναι τόσο συντονισμένοι με την πνευματική τους πλευρά.

Επιπλέον, ο Σκορπιός κυβερνάται από τον μυστικό όγδοο Οίκο της μεταμόρφωσης, ο οποίος έχει να κάνει με τα ανεξήγητα μυστήρια της ζωής. Για το λόγο αυτό, αυτοί οι μυστικιστικοί Σκορπιοί θεωρείται ότι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει να κάνει με τα ταξίδια σε μακρινές χώρες και δεν περιορίζει τις αποδράσεις του στα βασίλεια της γης. Αυτό το ανήσυχο ζώδιο της φωτιάς βλέπει τη ζωή μέσα από έναν πνευματικό φακό. Το ζώδιο του Τοξότη γίνεται μαγικό με το να ξεσπά έξω χωρίς να ανησυχεί για τους περιορισμούς του λογικού κόσμου.

Οι χαρούμενοι Τοξότες βρίσκονται σε μια ισόβια αποστολή να επεκτείνουν το μυαλό και την ψυχή τους, η οποία επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον ένατο Οίκο της πνευματικότητας και των συστημάτων πεποιθήσεων τους.

Ιχθείς

Το ζώδιο του Ιχθύ έχει άμεση γραμμή προς τον μυστικιστικό κόσμο. Αυτό τα ζώδιο του νερού που αλλάζει σχήμα είναι γνωστό για το ότι έχει το κεφάλι του στα σύννεφα ανά πάσα στιγμή και μπορεί ακόμη και να δυσκολεύεται να διαφοροποιηθεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Ο Ιχθύς επικοινωνεί με το μυστικιστικό με το να βυθίζεται πλήρως στην ενέργεια που συναντά και να συγχωνεύεται πλήρως. Συγκινείται από τη μαγεία.

Κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, ο οποίος κυβερνά τον ίδιο τον κόσμο των πνευμάτων. Αυτό είναι το μέρος στον γενέθλιο χάρτη σου που ασχολείται με το αόρατο βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των ονείρων σου και του υποσυνείδητου κόσμου σου.