Ποια είναι η αδυναμία του ζωδίου σου και πώς μπορείς να την ξεπεράσεις (Μέρος Β’)

15.07.2022
Ποια είναι η αδυναμία του ζωδίου σου και πώς μπορείς να την ξεπεράσεις (Μέρος Β’)
Το ζώδιο σου έχει την «Αχίλλειο πτέρνα» του, γιατί ακόμη και ο μεγαλύτερος πολεμιστής όλης της ελληνικής μυθολογίας είχε το αδύνατο σημείο του. Ειδικά σε περιόδους άγχους μπορεί να γίνουμε ενοχλητικές για τους άλλους αλλά και για τον εαυτό μας (και κυρίως για αυτόν). Όμως, στο τέλος της ημέρας, ο καθένας είναι ενοχλητικός με τον δικό του όμορφο τρόπο! Ποια είναι, λοιπόν, η αδυναμία του ζωδίου σου και πώς μπορείς να την ξεπεράσεις Ποια είναι η αδυναμία του ζωδίου σου και πώς μπορείς να την ξεπεράσεις (Μέρος Α')

Ζυγός

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Μισείς τις συγκρούσεις, Ζυγέ. Θα προτιμούσες να διαλέξεις την πλεύση σε ήρεμα νερά και ποιος θα μπορούσε να σε κατηγορήσει; Ωστόσο, η αποφυγή της αντιπαράθεσης δεν σε κάνει απαραίτητα καλό άνθρωπο, γιατί μερικές φορές, η αλήθεια πρέπει να λέγεται!

Πώς να την ξεπεράσεις: Αντί να αναφέρεσαι αόριστα σε αυτό που θυμώνεις, απλώς βγες έξω και πες το! Πιθανότατα ανησυχείς μήπως οι άνθρωποι θυμώσουν μαζί σου ή χειρότερα σε μισήσουν, αλλά έχε λίγη πίστη.

Σκορπιός

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Είσαι πιθανώς γνωστή ως το ντροπαλό, εγκάρδιο και μυστηριώδες άτομο στους κοινωνικούς σου κύκλους. Και αυτό ακριβώς θέλεις να σκέφτονται! Είσαι κάποια που απαιτεί προσοχή από τους αγαπημένους σου και αν δεν την παίρνεις σωστά όταν τη χρειάζεσαι, το παίρνεις κάπως προσωπικά!

Πώς να την ξεπεράσεις: Είναι εύκολο να αποκτήσεις τη δύναμη, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τη διατηρήσεις. Κανείς δεν έχει το πάνω χέρι στο 100% των περιπτώσεων, οπότε γιατί ασκείς τόση πίεση στον εαυτό σου για να είσαι συνέχεια η κυρίαρχη δύναμη; Η ζωή μπορεί να είναι πολύ πιο ευχάριστη όταν απλά… την αφήνεις να κυλάει.

Τοξότης

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Είναι αλήθεια, ξέρεις να αφηγείσαι με εξαιρετικό τρόπο ιστορίες και είσαι ένα πολύ έξυπνο άτομο. Αλλά όταν χάσεις τον έλεγχο, οι άνθρωποι αρχίζουν να μη σου δίνουν σημασία!

Πώς να την ξεπεράσεις: Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις τόσο σκληρά! Αντί να προσπαθείς τόσο πολύ να φαίνεσαι σκληρή συνέχεια, άφησε κάποιον να είναι πιο σκληρός από εσένα καμιά φορά.

Αιγόκερως

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Η εργασιακή σου ηθική είναι ασύγκριτη στον ζωδιακό κύκλο, αλλά είναι πιθανόν να βρεις εκεί και τις μεγαλύτερες παγίδες σου καθώς περιμένεις από τους άλλους να συμβαδίσουν με το έντονο επίπεδο ύπαρξής σου. Είσαι ηγετική προσωπικότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θέλουν να καθοδηγούνται.

Πώς να την ξεπεράσεις: Αντί να νιώθεις την ανάγκη να αποδείξεις ότι εργάζεσαι σκληρότερα, γιατί να μην ανακαλύψεις ξανά σε τι πραγματικά εργάζεσαι; Οι πιθανότητες είναι ότι το να κάνεις ένα διάλειμμα στον εαυτό σου μια στο τόσο είναι ένα ουσιαστικό σκέλος του ταξιδιού σου.

Υδροχόος

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Όταν έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για κάτι, πραγματικά δεν υπάρχει επιστροφή. Ωστόσο, ο τρόπος που αφήνεις τα πράγματα και δεν κοιτάς ποτέ πίσω μπορεί να αφήσει περισσότερη καταστροφή στο πέρασμά σου από ότι φαντάζεσαι. Οι άνθρωποι μένουν να αναρωτιούνται τι πήγε στραβά και εύχονται τουλάχιστον να είχες δώσει μια εξήγηση.

Πώς να την ξεπεράσεις: Για κάποια πράγματα αξίζει να παλέψεις Υδροχόε! Νομίζεις ότι το να προσπαθείς πολύ σκληρά είναι σημάδι αδυναμίας, αλλά το να μην προσπαθείς καθόλου είναι σημάδι ότι είσαι δειλή. Δώσε κάτι άλλο πριν τα παρατήσεις. Καλό είναι να θυμάσαι ότι πρέπει να αποτυγχάνεις ξανά και ξανά για να πετύχεις τελικά!

Ιχθείς

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Παραδέξου το, έχεις την τάση να πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι εναντίον σου. Όντας το ευμετάβλητο ζώδιο του νερού που είσαι, η προτιμώμενη κατάσταση ύπαρξής σου είναι απλά να ακολουθείς τη ροή!

Πώς να την ξεπεράσεις: Εάν αφιερώνεις πολύ χρόνο κατσουφιασμένη για κάτι στο οποίο δεν είσαι καλή, θα ξεχάσεις όλα τα ταλέντα που έχεις και δεν έχει κανένας άλλος. Σε τελική ανάλυση, ο καθένας αντιμετωπίζει τα δικά του δυνατά σημεία και αδυναμίες, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ξέρεις πού ξεχωρίζεις.