Ποια είναι η αδυναμία του ζωδίου σου και πώς μπορείς να την ξεπεράσεις (Μέρος Α')

14.07.2022
Ποια είναι η αδυναμία του ζωδίου σου και πώς μπορείς να την ξεπεράσεις (Μέρος Α')
Κάθε άνθρωπος έχει κάτι πάνω του που το κάνει πιο δυσάρεστο στα υπόλοιπα. Εξάλλου, κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτό θα ήταν μη ρεαλιστικό και το ξέρεις. Όπως, ίσως, ξέρεις ότι η αστρολογία παίζει κάποιο ρόλο και σε αυτό τον τομέα. Ποια είναι, λοιπόν, η αδυναμία του κάθε ζωδίου και πώς μπορεί να την ξεπεράσει;

Κριός

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Δεν θέλεις απλώς πράγματα. τα χρειάζεσαι και τα χρειάζεσαι τώρα. Και αν κάποιος δεν σου δώσει κάτι που νιώθεις ότι αξίζεις, μπορεί να χρησιμοποιήσεις το χειρότερο ένστικτό σου για να παλέψεις ακόμα πιο σκληρά γι' αυτό.

Πώς να την ξεπεράσεις: Πάρε το χαλαρά. Δεν χρειάζεται να γίνονται όλα εδώ, αυτή τη στιγμή. Τα σπουδαία πράγματα χρειάζονται χρόνο και αν επιλέγεις συνεχώς την πιο γρήγορη επιλογή, να θυμάσαι ότι δεν έχεις πάντα την καλύτερη επιλογή. Λίγη υπομονή χρειάζεται, Κριέ.

Ταύρος

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Δεν μπορείς να αφήσεις τα πράγματα να πέσουν κάτω, έτσι Ταύρε; Όχι μόνο οι κακίες σου είναι ακλόνητες, αλλά δυσκολεύεσαι πολύ να αλλάξεις γνώμη μόλις αποφασίσεις κάτι.

Πώς να την ξεπεράσεις: Αντί να πεισμώνεις τόσο συχνά, γιατί να μην ακούσεις κάποιον; Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του, γιατί ο καθένας προέρχεται από διαφορετική θέση που αξίζει να γίνει σεβαστός.

Δίδυμοι

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Οι Δίδυμοι θέλουν να είναι το πιο έξυπνο και ενδιαφέρον άτομο στον χώρο, γιατί ο εγκέφαλός τους ζωντανεύει κάτω από την ενέργεια μιας πνευματικής ανταλλαγής με κάποιον. Οι Δίδυμοι έχουν τόση διανοητική ενέργεια που απλά δεν θα ξόδευαν χρόνο για ύπνο αν μπορούσαν.

Πώς να την ξεπεράσεις: Χαλάρωσε Δίδυμε. Γιατί χρειάζεσαι το μυαλό σου να απασχολείται συνεχώς με κάτι; Ωστόσο, όλοι πρέπει να αποσυνδέονται και ξέρεις πόσο αγχώνεσαι όταν θυσιάζεις την ξεκούραση για πολύ καιρό.

Καρκίνος

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Εάν μπορούσες, ξέρεις ότι θα ακύρωνες ότι έχεις προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο, γιατί το να είσαι στο σπίτι, στο ασφαλές μέρος σου, είναι αυτό που θέλει πραγματικά ένας Καρκίνος να κάνει.

Πώς να την ξεπεράσεις: Η σύνδεση με τον έξω κόσμο ενισχύει τον τρόπο που αισθάνεσαι όταν βρίσκεσαι στον προσωπικό σου χώρο. Δεν θέλεις το σπίτι σου να σε κάνει να αισθάνεσαι αυτό το πολύ πιο ξεχωριστό; Και έλα, Καρκίνε, πρέπει να βγεις από το σπίτι!

Λέων

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Οι Λέοντες θέλουν πάντα να είναι οι καλύτεροι από όλους. Όσον αφορά τη μόδα, χρειάζονται το καλύτερο από τα καλύτερα. Όταν πρόκειται για ρομαντισμό, θέλουν όχι μόνο να τους αγαπούν, αλλά και να τους λατρεύουν. Αλλά όλα αυτά θέλουν να τα κατακτήσουν με τη μικρότερη προσπάθεια.

Πώς να την ξεπεράσεις: Φαντάσου πόσο πιο επιτυχημένη θα ήσουν αν προσπαθούσες λίγο λίγο πιο σκληρά. Έλα, Λιονταρίνα! Ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις. Αντί να είσαι ένα μεγάλο ψάρι σε ένα μικρό ενυδρείο, γιατί να μην τα ρισκάρεις όλα για να γίνεις ο μεγαλύτερος καρχαρίας σε ολόκληρο τον ωκεανό;

Παρθένος

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου: Σου αρέσει να είσαι το άτομο που κάνει τους πάντες καλύτερους και διορθώνει το πρόβλημα όταν όλα πάνε στραβά. Τίποτα δεν σε κάνει πιο ευτυχισμένη από το να ξέρεις ότι είσαι η πηγή της σημαντικής βελτίωσης στη ζωή κάποιου άλλου.

Πώς να την ξεπεράσεις: Η ζωή είναι κάτι περισσότερο από μια σειρά από projects, Παρθένε. Όσο κι αν σου αρέσει να εξευγενίζεις τους ανθρώπους και να είσαι αυτή που διορθώνει όλα τα λάθη του κόσμου, να θυμάσαι ότι η τελειότητα είναι αδύνατη. Το να αφήσεις κάποιες από τις προσδοκίες σου, πιθανότατα θα σε απαλλάξει από το 95% του άγχους σου.